- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
_-Ska-_ #12153 üzenetére
Éppen ezt mondom, az ilyen gépeken nincs se AGP se PCIE slot! Általában a PCIE slot helye van csak meg az alaplapon
Ezek a gépek eddig nagy bukták voltak, mert az alaplapi VGA-n kívül más mai VGA nem ment bele
PCI slot viszont van rajta
Igaz nem lesz TOP GAMER gép az ilyen PCből, de nem kell egy az egyben az egészet "kidobni", ha játszani szeretne a user a PCjével
-
foreveryoung
tag
-
janos666
nagyúr
válasz
_-Ska-_ #12004 üzenetére
Most láttam az emailed, de nem bírtam válaszolni, nem ment el...
A válasz:
Nem, nem lesz vele gáz, én flasheltem már ilyen RBE-vel szerkesztett BIOS-t (bár órajelekhez nem nyúltam), és maradt a gyári órajelen. Az viszont elképzelhető hogy nem fogja elmenteni az alacsonyabb feszültségeket sem, próbáld ki (szerintem menni fog). Mérd ki multiméterrel hogy tényleg lentebb ment-e.
A CFAA az mikor a driverben állítasz antialisinget és alatta legörgeted hogy Box, narrowtent, stb, aztán a görgető mellett jobra írja hánszoros CFAA-t jelent. Custom Filter Anti Alising (egyedi szűréses élsimítás)
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
_-Ska-_ #11986 üzenetére
1.175V és 300/700 stabil 3870-en, sztem ez alá nem nagyon érdemes menni, mert egyrészt nem jelent sok spórolást, másrészt bizonytalanná válik a VGA (pl. szépen elmegy a képe 2D-ben, vagy éppen kifehéredik, stb.). Ez is megtakarítást, és -3-7 fokot jelent 2D-ben.
Mivel viszont a 4870-nek magasabb a feszültsége és az órajele is, sztem úgy dobták piacra, hogy be sem tesztelték 2D módban.BullZeye: És régóta egy csomó helyen kilopják, mint a CF-hidat.
aya: Az szép.
-
válasz
_-Ska-_ #11938 üzenetére
A működés volt az alapvető probléma, nem az Excel és a felület, ebbe szálltál be.
Már értem, mire értetted és igen, a nyelvi különbségek okoznak hibákat, de elviselhetőek. Nekem egyik magyar oprendszerrel sem volt gondom, csak az utólag telepített MUI-nálmaradt néhány angol menüm. Mivel többfelhasználós a gép, ezért marad is a magyar.
-
válasz
_-Ska-_ #11838 üzenetére
Nem akarok offolni nagyon, de nehogy már bemagyarázza valaki, hogy a magyar Win rosszabb és hibásabb az angolnál vagy a svédnél. NEkünk jó az is vagy mi?
Alapvető dll-ek...ah, fejlesztettem már alkalmazást, de egy osztálykönyvtárat nem írunk át azért, mert a nyelv megváltozik. Nem, ha hozzá is nyúlnak valamihez, a rendszer attól nem fog jobban vagy rosszabul teljesíteni mert suomi vagy nem. Ebbe ne menjünk bele, mert nem igaz, max. városi legenda vagy nem tudom, honnan jön ilyen infó.
A lokalizált verziónak azon részéhez jön lokalizált frissítés, ami lokalizált, nem? Egy KB nem lesz magyar vagy angol, ha csak 1 verzió van belőle és főleg a funkcionalitása nem változik meg. Mindegy.JanR: Értem én, de ez akkor is sántít, nem gondolod? Nem írnak új oprendszert nakünk, csak átírnak benne mindent, ami angolul jelenik meg. A Kernel érintetlen marad. Logikusan nem is változhatna, mert nincs miért.
-
JanR
addikt
válasz
_-Ska-_ #11807 üzenetére
En meg x86-os Vista-t hasznalok, de angolt. Xp idejen undorodtam meg a magyar win-tol. Szerintem sok bennuk a bug - vagyis az angol win-ek (kicsit is, de...) stabilabbak.
Megeri feltenni egy x64-es Vista-t? (jatszok meg ilyenek - vagy ilyencelra maradjon az x86?)mod: egykis 4870 is legyen benne . szoval atipower
4870
-
katt777
félisten
válasz
_-Ska-_ #11737 üzenetére
Akkor fagy a Winflash, ha megy a CCC, ATT, vagy valami hasonló. Amúgy melyik verziót használod? 2.0.1.2 a legfrissebb (06.28), de 2.0.0.2b-től mennie kéne.
Most nézegetem TPU-on a 4870 bios-okat, és hát faszán nincs bennük energiatakarékos mód! 1.263V-on mennek minden üzemmódban (és csak 500-ra veszik le a GPU-t 2D-ben). Hát így nem csoda, hogy melegek. Homofóboknak nem ajánlott...
Lesznek itt még bios modok...
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged