- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
emmm
őstag
-
nokiauser
aktív tag
válasz
WiZARD #13718 üzenetére
Nekem jól szellőző házban alapon 78 fokos a kari, game alatt 90-92, ha az Ati mérnökei szerint ez így jó, akkor nekem is jó. Nekik sem tartott volna semeddig alapból feljebb venni a venti fordulatát, de nem tették, biztos megvan az okuk rá.
Szerk: game alatt sem közelíti meg a venti a max. fordulatot, tehát az Ati szerint ez sem durva. Nyilván ők a csendesebb üzemet részesítették előnyben a brutál hűtés helyett.
-
WiZARD
addikt
-
katt777
félisten
válasz
WiZARD #13132 üzenetére
Mert kilopták, és árulják pár ezresért. Mert ez Magyarország. A tartozékok járnak a VGA-hoz (én persze átvételkor gondosan megnézem). Utólag cseszheted.
Calibos: Azért az fontosabb, hogy X Watt-ot hány A-rel adja a 12V-os ágakon. ATI kér 30A-t, de ált. 18A már elég szokott lenni.
-
katt777
félisten
válasz
WiZARD #13059 üzenetére
Ciripelés = gar.
Sokaknak van, de ettől még nem OK a kártya (mivel hibát jelez, még ha amúgy használható is a kari). 1950XT és 3870 topicban is, amikor ilyen kártyám volt, viszont nekem soha, még halk hűtővel, agyontuningolva sem. Szóval a rendes működéshez csak ventizaj jár, más nem. -
bishopx2
tag
válasz
WiZARD #12812 üzenetére
Hát akkor sajnos ilyen felbontásban nem sok a különbdség nekem 3,6 ghz
conrea-m 4711 csinál neked Quadod 4871 és nekem a HDR/SM3.0 5743
neked 6000....... kb 200 - 300 ponttal hajtja ki jobban a karit a quad a
wolfdalehez képest 100 - 200 pont most már csak egy Q9xxx procival kéne tesztet
csinálni :dKöszönöm a teszteket !!!!!!
-
katt777
félisten
válasz
WiZARD #12798 üzenetére
Egyetlen APRÓSÁGot kellene megérteni végre mindenkinek:
Lósz@rt sem számít a 3D06 pontszám. CPU score-ral felnyomjátok, mert 4 mag dolgozik, a VGA meg közben lassabb, mint egy C2D mellett.
Ettől senki nem lesz király, csak maflábbak előtt lehet villogni, hogy az ám, a quad, de hűha!
Írjátok szépen ide, mennyit lett az SM2 és a HDR eredmény, akkor van viszonyítási alap. (Nem lehet az olyan rossz 3.6GHz-en.) Addig puszta helyfoglalás minden ilyen 3DMark00-06 eredmény.
A szintetikus tesztek ÉRTELME a konfigunk pontos beállítása és elemzése (06-nak azért, mert a játékok túlnyomó többsége 2 magot támogat max.), pontszámokért lehet tetriszezni.
Megj: Némi hozzáértéssel egyértelmű, hogy quad procikkal csak 3DMark Vantage eredményeket van értelme linkelni.
-
-
TTomax
félisten
A fesz nekem se mentődött...
Csak a CCC-t szedd le,akkor nem okoskodik bele...Nekem is úgy volt...Tesztelni a GRID.et használd mert az rögtön kifagy ha kevés feszt kap a GPU,de ha ki tudod mérni az a legjobb...nekem még nem sikerült feszt adnom BIOS-bol, érdeklődve várom mire jutsz...
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged