Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz
Interceptor #32884 üzenetére
mert? -
_Toka_
senior tag
válasz
Interceptor #32879 üzenetére
(#32881) kavicssli: Úgy gondolom, lehet, csak a kártya már arról nem tud értesülni, mennyin is megy tényleg a venti. Tudtommal "az megy" a 3. kábelen.
-
Eagl3
veterán
válasz
Interceptor #32877 üzenetére
Az előző hotfix valamiért nem jelenítette meg a köveket úgy ahogy kelltt volna.
Az újabb hotfix-ben már minden frankó. -
katt777
félisten
válasz
Interceptor #32864 üzenetére
Orvosolja a francot.
Bizonyos beállításoknál lehet, de a "bizonyos beállítások" nem érdekelnek, csak az UltraHigh.
-
katt777
félisten
válasz
Interceptor #32851 üzenetére
Melyiket?
Eagl3: Csak be kell jól állítani a rendszert, és évekig kihúzza. Max. elég pár partíció mentés (tiszta, de beállított windows, ugyanez driverekkel VGA nélkül, aztán +1 a fő programjainkkal, majd még 1 a sok aprósággal még mindig VGA nélkül), ha tisztán akarok programokat frissíteni, de még a full rendszermentésemben sincs VGA-drivernek még csak nyoma sem. Ha gáz van, 5 p alatt vissza minden, +5p, és fent az aktuális driver, semmi akadás, eltávolítási probléma (ami ATI-nál nem ritka), stb.
Ribi: Ez gyakran előfordul hozzá nem értőknél, mert az ATT-t nyilván 2D módban indítják el, felhúzzák az órajeleket, aztán nem értik, miért "fagy szét" a gép. Azt meg elfelejted, hogy a legtöbb windows-os programot lehetetlen tökéletesen eltávolítani (installer állományokat, driver-darabokat lazán fent hagynak a vinyón, nem írják vissza az átírt beállítási adatokat, stb), és még a registry pucoló programok sem birkóznak meg mindennel (sok szemét a registry-ben, és bizonyos kulcsokat lehetetlen kitörölni, még ha a rendszerben esetleg nem is okoznak fennakadást). Csak friss partíciómentésre tudsz tisztán installálni bármit.
-
katt777
félisten
válasz
Interceptor #32770 üzenetére
Igen, én. Még 8X-sal is. Behal teljesen (lehet, hogy 4850-en nem, arra régebben gyúrnak), ha csak nem javít ezen az új fix, de FC2 is csak rosszabb lett a "javítás"-tól.
$p@rr0w: Elméletileg azért van, ahogy elméletileg a Catalyst is azért van, hogy a VGA rendben működjön minden szempontból csak ez sem mindig jön össze.
LivingColour: Fizikailag megoldható, de azt azért nézd meg, hány A-megy a 12V ágakon.
W!nman*: Van megoldás a régi játékokra, ami két lépcsőből áll. Először a processzort kell lebutítani (nekem ez EPU-val 1 pillanat
), és ha ez még mindig sok lenne, akkor kilőni (CPU-Control-lal vagy más progival, nem puskával) az 1 feletti magokat (számban (nem az enyémben), nem fizikailag), illetve alacsony 3D vagy 2D módot alkalmazni a VGA-n. Ez az esetek nagy részében jó hatással van a játékokra, nem szédülnek bele, hogy olyan gyors a rendszer, amit nem bírnak követni. Vannak pár éves játékok, amelyek simán mennek nálam 1.6GHz-en, 1 maggal, 250/300@0.843V VGA órajeleken, míg az E8400 és a HD4870 minden erejét rájuk eresztve megnyaklanak, és/vagy irdatlan grafikai hibákat produkálnak.
Drimi: Szgép-kezelésből tiltsd le az ATi hotkey pollert.
-
hakos1987
őstag
válasz
Interceptor #25169 üzenetére
nem sok ember panaszkodott pedig rá.... próbáld ki az X-Treme G 8.8-as driverét! Az per pill a legjobb!
-
Hunter2
addikt
válasz
Interceptor #13040 üzenetére
[OFF]A 12,5 szorzó miatt vennék ilyet, akkora szorzóval mit mehet? 4-4,5ghz léggel
CPU-z valid
[/OFF] -
schwartz
addikt
válasz
Interceptor #13040 üzenetére
Ha gondolod, lekapom a polcrol a 420-as cerkat egy-ket teszt erejeig. Az is megy 3Ghz-en. Ha jol emlekszem (regebben neztem) 1600x1200 es a felett szamottevo kulonbseg nem volt jatekokban, magas grafikai reszletesseg mellett, azonos orajelu C2D-val. Es akkor meg mindig minuszba van egy maggal...
-
Hunter2
addikt
válasz
Interceptor #13033 üzenetére
Megy ez csak tolnom kellett feszeket azt meg nemnagyon szeretem+kikéne tezstelni hogy stabil-e.
Majd veszek később helyette egy E5200-ast 2.5ghz 12,5-es szorzó
-
válasz
Interceptor #12398 üzenetére
Felejtsd már el azt a fosch 3dm-ot...
Megvettem a kártyám, sfent sincs a gépen az a xar. -
TTomax
félisten
válasz
Interceptor #12398 üzenetére
sokat...én most a mindennapi beállításokkal kapok 13500-at Vista alatt... a 4magos procikkal nem is tudsz leállni versenyezi,abból nyugodtan levonhatsz 1500 pontot..
-
TTomax
félisten
válasz
Interceptor #12396 üzenetére
Nem kell quadcore....
grigo
Mercury-t azonnal le kell cserélni...én már csak tudom egy 500W-ost használtam mindennapi imádkozásokkal fűszerezve... a legjobb az volt amikor kicsit odahúztam neki és hallottam hogy a ventik fordulatszáma leesik ahogy a 3trémark elindul... -
Cyberbeni
addikt
válasz
Interceptor #12383 üzenetére
nekem 640-el több az sm3.0: [link]
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Interceptor #12383 üzenetére
Nekem a 8800Gt-vel 14k igaz quaddal.
-
TTomax
félisten
válasz
Interceptor #12319 üzenetére
Ezt rakd fel és indulni fog
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Interceptor #12319 üzenetére
3d mark 2006hoz kell egy módosított fájl. Sajnos nem tudom linkelni, mert nem arról a gépről írok, nekem a sapphirehoz amit kaptam 3dmark 2006ot, volt egy linka cd tasakon, ami kell ahhoz hogy elinduljon a progi. sztem a futuremark oldalán lesz vhol, vmi pll-dll vagy mi a neve...
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Interceptor #11307 üzenetére
Ismerem az ilyen érzést
A Gainward kártyák meg mindig is jók voltak...kíváncsi vagyok milyen a kártya.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Interceptor #11303 üzenetére
Akkor viszont látni szeretnénk mit tud!
-
T.Peter
őstag
válasz
Interceptor #11168 üzenetére
Radeon HD 4800-es széria hotfix. (ezen belül bal oldalt: Radeon Support-PC, Radeon HD 4850)
-
aya
addikt
válasz
Interceptor #11168 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged