- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
válasz
losi73 #28507 üzenetére
Csak neked Vista 8.10 RC2
-
jugeen
addikt
-
Bluegene
addikt
válasz
losi73 #13336 üzenetére
elég szép, 30 fps szvsz elégedett vok, és még ez is javulhat driverekkel ill. brutkón felhúzom a vga-t mint janos666(890mhz szvsz az enyém 690mhz-re húztam), talán a végén még 40 is lesz
mod: ha szépséget és több fps-t akarsz ez még a 3850en is jól elfutott
-
katt777
félisten
válasz
losi73 #13174 üzenetére
Használd a MOD-ot.
Nekem sem közvetlenül a hiányos alkatrészek jelentik az okot. Legyen elég annyi, hogy sok a szar az MSI-ben, és örülj, ha te egy jó példányt fogtál ki. Ha maradsz a gyártó mellett, előbb-utóbb majd szerencséd lesz egy rosszhoz is. Az aláírásomban egyetlen gyártó sem pusztán valami egyedi hiba miatt szerepel. -
katt777
félisten
válasz
losi73 #13168 üzenetére
Én szívtam már MSI-vel nem kicsit. De amúgy olvasd el a fentieket, miről volt szó.
rocket: Mindezek előtt azt kell megnézni, hogy milyen típust vásárolt. Ha olyat, amelyhez nem járnak az opciós alkatrészek, akkor én is azt mondom, hogy töröltesse a "reklámot". De a forgalmazók is tehetnének annyit magukért, hogy ugyanolyan árban nem a kevésbé felszerelt VGA-t forgalmazzák, és akkor nincs ok a gyanakvásra. Amúgy már 38xx karikból is rendre hiányzott legalább a CF híd, többféle típusnál, köztük Sapphire-nél is.
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
losi73 #10904 üzenetére
Ne a 3 Tré márkot nézd, főleg ne a régit, akkor már Vantage, de játékokba sokkal nagyobbat megy, ÉS MINDENHOL!
(Meg az nV érdekes módon már 1x le bukott 3 Tré csalással, sztem megint érik, ill....)
Vagy esetleg az Nv 128 SP je csutkán ki van hajtva, a 800 meg közel se.....
nem a CPU h nem a 3 Tré miatt
-
TTomax
félisten
válasz
losi73 #10870 üzenetére
ne rakd fel a 8.7-es bétát mert minden behülyül töle,,,Ezt rakd fel..
Én is éppen most rakom a 64bites Vistát ujra,alaplapcsere,vinyocsere miatt... -
tzsolesz
nagyúr
Hát azért az nekem gyanús, ott problémák lehetnek a ház hűtésével is sztem. Ennyire nem lehetnek hülyék az ATI mérnökei, hát hány teszten kell annak végigmennie?
egyébként is hány gyártó fogja majd forgalmazni ezeket a karikat, változatosabbnál változatosabb hűtőkkel, várjuk azért azt is meg.
-
rollins
őstag
Nem tudom mennyire jó ötlet és elég -e rá a VF700 szerű primecooler, ami ha valakinek otthon hever és tartani tudná 70 fokon, olcsón meg lehetne úszni a hűtést. De akkor még le kéne vágni a gyári (vrm-nél lévő) bordából, úgy meg a garanciának annyi.
VaniliásRönk: Ja :-) lacafaca pont így barkácsolta rá a 3850-re a vf700-at + a refhűtő darabját, igaz arra eleve nem volt garancia :-) -
Bluegene
addikt
hangosabb mint a 3850-esé? mert ránézésre ugyanaz...a 3850-esé halk 2D-ben 3Dben se rossz
lehet magasabb fordulaton jár a biztonság kedvéért
jó az lehet h le kell majd cserélni a tunninghoz, de alapon elbírja
egy accelero s1 3-4K egyszeri befektetés aztán rárakod a következőre, a régit(gyárit) meg visszarakod eladás előtt, nem? sokat nem vesztesz egy GFX chillával vagy hasonlóval az lehűti frankónsztem elég jövőálló VGA lesz még a 4850-es is, 1- max 1,5 évig biztos mindent szépen futtat majd(crysis2-ig), jövőállóbb mint egy elavult öreg nagyvas(pl.: 8800GTX), erre fognak keményen optimalizálni a régieket lesz*rják, ezért is előzték le anno a 7900gt-t a 8600gt-k, a régi már nem jó vegyél újat, ez van a VGA bizniszbe, bármily hihetetlen a 8800GTX-nél sokkal izmosabb a gagyi hatást keltő 4850, egyszerűen korszerűbb és gyorsabb(1000 gigaflops, 88gtx 500 gigaflops)
-
Bluegene
addikt
hát a 4850 előnye hogy olcsóbb, igaz gagyi a hűtője, de ha nem tunningolod(minek? ugysincs kihajtva), akkor megfelel sztem, sztem a 4870 többe fog kerülni mint amennyivel gyorsabb lesz(a 3870-ért is elkérték az extra profitot), tehát a 4850 lesz a best buy
a GTX 260 sztem pedig nem lesz igazi ellenfél, nem is fog elterjedni, és nem is tűnik annyira bivalynak az árához
-
Speed®
titán
Hát ezt (1920x1080+4xAA/16xAF@60<FPS w.88GT) erős kétkedéssel olvasom..
Már 1600x1200ban is van 25% előnye a 4850nek, ez 1920ban csak tovább nőhet.
A 4870re a hűtés miatt ne várj, az az 1Aes blower minden lesz csak halk nemDef26 Dehogy neked ment. Habááár..
Privi megy vissza mindjárt.
Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged