Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Referencia nyákos, ugyan olyan, mint a többi. Esetleg nem kapsz 3dmárkot, meg "játíkot", meg extra csatlakozókat hozzá.
Én is beléptem a klubba. Egy kis infó a kicsikéről: Gigabyte 4850 tartozékok Semmi extrát nem kapunk, esetleg a 3 év garit tekinthetjük annak.
-
Pubszon
veterán
Persze ha 3Ghz felé tudod stabilan húzni akkor elég, de én kis tuningot írtam amit általában tud mindeggyik, nagyobbra meg teljesen nincs garancia, hogy menni fog.
Ha most DualCore-od van akkor ne cseréld le, de ha már veszel akkor C2D-t vegyél.
És ha Max felbontáson képjavítókkal játszol akkor megint csak elég.piroskek1:ITT
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 400 Pro - gép a képben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest