- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
Eagle16 #18603 üzenetére
Így valószínűsíthető. Rosszul felszerelt Chillával nekem is felszalad 90 fok fölé a GPU Temp, a többiről meg nem is beszélve (ahogy írtam, a GPU Temp #2 110 C°-ig meg se állt). Úgyhogy lehetséges. Bár mondjuk egy 4870-en nem értem, miért kell hűtőt cserélni.
De akkor sem normális az érték...
oliba: Azt én eddig is tudtam, hogy ezek mind a GPU-n beüli szenzorok által mért hőmérsékletek (már felvilágosítottak erről itt, a fórumon), viszont volt, hogy 20-30 C° eltérés is volt két adat között, és az nekem elég furcsa, hogy egy pár cm2-es területen ekkora hőmérséklet-különbség legyen... bár az is igaz, hogy nem ismerem a GPU-k felépítését.
Mindenesetre nekem gyanúsak ezek az adatok.
-
tibz03
őstag
válasz
Eagle16 #18592 üzenetére
Hehe, kezdem egészen megkedvelni ezt a Chillát.
IDLE (szivacsokkal)
LOAD (szivacsokkal)IDLE (szivacsok nélkül)
LOAD (szivacsok nélkül)Azért mindjárt barátságosabbak az értékek!
Köszi a tippet, nekem eszembe nem jutott volna levenni őket.
-
tibz03
őstag
válasz
Eagle16 #18579 üzenetére
Nem érintkeznek vele, tuti jól van feltéve. Én viszont feltettem a kis szivacsokat is.
Mivel maga a GPU vízszintesen kb. 0,5-1 mm-rel kiáll a kártya síkjából (nem tudom, érthető-e
). Van körülette valami "keret", de nem hinném, hogy lesarkazás-védő, mivel "kiáll a GPU a kártyából". Szerinted le kéne vennem a szivacsokat?
oliba: Hát, úgy látszik, ennyit tud.
Bár hozzá kell tenni, hogy zárt házban van, és csak 1 db 12 centis venti van az egész házban, szóval nem szellőzik túl jól.
-
Haart
addikt
válasz
Eagle16 #9524 üzenetére
Úgy nézem az új nvidia kari a 98gtx+ kb egálban van a 4850-el, namost ez csak akkor lenne érdekes ez a teszt, ha az nvidia karija kb annyiba kerülne mint az atié. Namármost ez abszolút nincs így, mert kb 2x annyi az nvidia kártyája. Ennek tudatában kijelenthető, hogy nincsenek egy súlycsoportban így az ati még mindig utcahosszal vezet.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest