- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz
nepszter1 #49823 üzenetére
egyébként meg ne aggódj a hőfokok miatt [link]
ez se semmi
The stock HD4850 hits 87 or so at full load and the HIS IceQ4 cooler only hits about 58-60 at full load just above it. pedig nekem csak egy 8 centis venti tartja ezen a hőfokon load-ba ezek meg az IceQ4-et istenítik a topikba..
-
C.Brigante
veterán
válasz
nepszter1 #49798 üzenetére
nos, cf-et még nem használtam (ennyire nem vagyok elvetemült, elmegy minden single vga-val is
) amit az utánad szóló kolléga ajánl, azt speciál biztos nem venném de nem vagyunk egyformák. Sok mindent csak parasztvakításnak tartok hűtés terén, pl ez a 11k-s hűtés.... lol volt S1-em 12cm-es scythe kaze white ventivel, tényleg fasza volt, de az árát nem érte meg ha a mostani suszter megoldásomat veszem figyelembe. a gainward nem ref. hűtős kártyámnak (4850) olyan hangja volt azt hittem a tea főtt le... levettem a nyomoronc ventijét (hozzá teszem 43 fok volt idle-ben) a hűtőbordájára meg rátettem egy szaros 8cm-es csifi ventit, 0 hangja van és 45 idle-ben, terhelve is csak 2-3 fok eltérés van. akkor meg minek vegyen az ember 8-10-ks hűtőcsodákat? terhelve 60-65 fok között van akármeddig használom nem megy feljebb.
-
-
-
PepeDon
tag
válasz
nepszter1 #25124 üzenetére
Legegyszerűbb, ha csökkentett módban eltávolítod az eszközkezelőből a monitort, majd újraindítod a gépet. Újraindítás után normál módban új hardverként érzékeli a monitort és visszaállítja alaphelyzetre. Ha nem menne így se, akkor csökkentett módba a monitort és videokártyát is eltávolítod, majd restart.
-
westlake
félisten
válasz
nepszter1 #25078 üzenetére
azert ez nem egeszen igy van, ahogy te leirod.. ezek a tesztprogik nem arrol hiresek, hogy azonos rendszerekre teljesen mas pontokat dobaljanak.. mondom, hogy en csak az oprendszert telepitettem ujra.. es mivel a fps is lethatoan kevesebb, mint amikor 11k pontot kaptam, en arra kovetkeztetek, hogy ez a jelenseg a jatekoknal is elojon..
#25080: nem.. sosem hasznaltam
-
Crytek
nagyúr
-
tibz03
őstag
-
piroskek1
csendes tag
válasz
nepszter1 #20333 üzenetére
Na nekem ugyan ilyen problémái voltak a régebbi ati kártyámnak.
1 évig tökéletes volt, utána minden játékban ezt csinalta ugyanabba a hardware környezetben minden játékoknál. (random)
Azt sem patch , sem tápcsere nem fogja megoldani, vissza kell vinni gariba, mert sz@r a kártya.
-
cizoe
őstag
válasz
nepszter1 #16491 üzenetére
Keves mint egy tál leves.
Nekem nagyon nem jön be ez a Scythe Musashi... Egy, csúnya mint a dög, másik hogy több csővel kéne szerelni, hamár (mert valósszínűleg) nem lesz éppen olcsó darab... S1 meg ventik és kész... Annyi, hogy cf-ben nem fér el normálisan. De akkor meg chilla.
-
BPFeri
senior tag
válasz
nepszter1 #15873 üzenetére
... azért mert a legutolsó Rivatuner v2.09 még nem támogatja az rv770 ( hd48xx) GPU -kat.... várjuk az ujabb verziót, addig a Catalyst Control Center megoldás lehet a tuning problémádra !!!
-
Speed®
titán
válasz
nepszter1 #10406 üzenetére
A manualban is le van írva elég világosan, persze nem kell beleolvasni..
CPU A1 A2 B1 B2
A1+B1 \ A2+B2 = DC
1 modullal csak A1ben
3 modullal nem javasolt
A sárgákba kell pakolni, azokban jobban túlhajthatóak, de megy a A2+B2ben is.
Ha nálad csak az utóbbiban mennek, valami inkompatibilitási nyíg van.
Vagy tedd csak oda őket és törődj bele, vagy cseréld a 4x1et 2x2re.
SC és DC között nyílvánvaló a különbség, feleződik a sávszélesség.
De ezt a témát itt ne feszegessük tovább, ott a lapod topikja.
(az avatarodat meg állandósítsd légyszi, sokan nem a nicket nézik elsősorban).bishopx2
Az E6750ed ha jól meghűtöd és G0, menni fog 8x450en vagy akár 8x500on is..
Utóbbihoz persze már alapos túlfeszelés kell, de stabil 8x450et vinni kell szvsz.
Ellenben tényleg ne pörögj rá ennyire a Trémárkra, játék a lényeg képjavítókkal. -
foreveryoung
tag
válasz
nepszter1 #10400 üzenetére
Ajjaj!!!!!!! Ugyan így jártam a P5 E-mmel!!!!!!!!! Bevizsgálták és szó nélkül kicserélték. Gyári hibás volt!!!!!! Nekem az 1 és a 3 slot ment, ha még egy ram-ot beraktam el se indult a gép, és semmi ram hiba sípolás, vagy hiba üzenet.
Bocs az off-ért, de segítsünk!!! -
eisento
addikt
válasz
nepszter1 #10388 üzenetére
próbáld meg először a 2 fekete slotban... ha nem jó akkor a 2 sárgában és végül a 2 külsőben
ha a 2 belsőbe rakod megint egymást fütik majd nem tudnak szellőzni sztem rakd a 2 külsőbe az a legisztább nekem is ugy van de megprobálhatod a 2 sárgába utána a 2 feketében..... sztem ugyanaz lesz mint nekem volt hogy amik bent voltak ramok kezdenek behalni megfőttek... :S én lecseréltem őket 2x2gb-os kitre meg megspékeltem egy ocz xtc memohűtővel
-
eisento
addikt
válasz
nepszter1 #10371 üzenetére
4x1gb-os modulod van? ha igen akkor sztem vedd ki a belső kettő a slotbol. nekem ballistixeim voltak 4x1gb 1066-os és 3-4 honap alatt meg is sültek, vettem egy ocz xtc memcoolert azota nincs bajom. probáld ki ugy hogy a 2 szélső slotba rakj memot csak lehet amik belül vannak tulmelegszenek...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nepszter1 #10377 üzenetére
Vidd vissza, ez a legegyszerűbb. Ha rendelted, akkor esetleg kereshetsz egy normális számtekboltot, ahol korrekt, hozzáértő emberek dolgoznak. Kókányolós helyre ne vidd, akkor max. ugrik a gari. De szerintem elég itt az offból, van egy rahedli topik, amiknek pont ilyesmi a témája. Pl.: [link] [link]
#10376 Speed(R): Hagyjuk...
-
Speed®
titán
válasz
nepszter1 #10371 üzenetére
Ha azóta sz4rakszik, annak oka van. Ki kell deríteni. Memóriákat egyenként MemTestelni, aztán ha jók, párosával, végül mind a 4et betéve.
Innen távolról nehéz segíteni, járj utána a megfelelő BIOSbeállításoknak, lehet, hogy az asszinkron hajtásból (FSB-RAM) ered a hiba 4 modullal.
Akármennyire is friss a 4850, azért már viszonylag korrekt a 8.6os driverrel.
Szvsz máson bukik a dolog, legyen ez akár memótéma, akár oprendszer, akár táp.
A számítástechnika szépségei ;)VaniliásRönk
El. Azt írtad, hogy a MemTest csak a hibás modult szúrja ki, GM megbízhatóbb.
Holott mit várunk a MemTesttől? Hogy a memória hibátlanságát csekkolja, nem?
A memvezérlő esetleges nyomoréksága más tészta, ahhoz nem is kell MT\GM.. -
Calibos
addikt
-
RockHaRD
addikt
válasz
nepszter1 #10357 üzenetére
Baze, de jót szakadtam ezen. Mármint nem írtá semmi hülyeséget, csak nem aludtam kb 35 órája, és azt olvastam először, hogy "a f/\sz be lett állítva ahogy kell"
Speed: Az a fos cpu-z írta hogy ddr3, és mint mondottam álmos vok, ezért nem néztem utána jobban. Elnézést
sajna nemtok segíteni, csak alvás után
-
RockHaRD
addikt
válasz
nepszter1 #10352 üzenetére
bazeg
nem tudtam, hogy ddr3-ad van
ehez nem nagyon értek. kb 70% esélyt adok rá, hogy a memókkal van a baj. Igy most anyit tok javasolni, hogy azonnali ramos kérdésekbe linkeld be ezeket, és kérdezd, h mi lehet a baj, majd amig a válaszra vársz, szedd ki a ramokat, és egyenként probáld
-
Speed®
titán
válasz
nepszter1 #10346 üzenetére
Kell neked szutyok Vista64el szenvedni. XP SP3 bőven jó még, akár kezeli a 4Gt rendesen akár nem. 3.5G mihez nem elég? DX10 meg..mwuhahaha.
Persze szenvedhetsz míg mások gondtalanul játszanak, idővel majd jó lesz..
Valószínű, hogy a driver miatt szívsz, második körben tippelnék memóriabeállításokra (kevés\sok fesz) aztán tápra (nem egy hűha darab 12Von).slett27 Ilyesmi egyelőre nincs, a'la hajrá homemade ;)
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest