- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
<cafat> #17054 üzenetére
Szarni a budin kell itt meg normálisan kifejezni magad...
Képzelem, a Lost Planetben erősen visszafogott beállításokkal hogy talán megvolt a min. 25 fps. De akkor már kapásból arról is küldhetnél képet, hogy a csoda 7600GT-d hogy vitte a Stalker-t full dynamic lightinggal és sun shadows-sal.
Egyébként meg volt ahhoz hasonló VGA-m tudom mire képes, meg mire nem. -
ricsy888
senior tag
válasz
<cafat> #17016 üzenetére
Na álljuk meg egy pillanatra. Én azért ajánltam a HD4850-et mert nincs sok árbeli különbség a HD3870-hez képest. Akkor talán már jobban megéri + 8-9k -t hozzádobni és egy jóval erősebb kártyát venni még ha a proci miatt nem is teljesít 100%-on.
Én nem azt mondom, hogy a HD3870 egy rossz kártya, sőt 1280x1024-be szinte mindenre elég (ahogy nekem is, egy 2,6Ghz-es X2-vel) szűrőkkel. A maga kis ~25k-s árával elég jó vétel.
Nem utolsó sorban a pénztárcád dönt. Viszont a táp miatt maximum a HD4850-et tudom ajánlani, ezt még el fogja bírni. Később pedig egy proci és táp csere. -
aya
addikt
válasz
<cafat> #17054 üzenetére
Azért cseréltem le a 7600gst karimat, mert a Splinter Cell Double Agent már szaggatott rajta, de tény hogy az Obliviont elvitte.
3850-9600gt felett már semmi játékkal nincs gond, legalábbis addig amig fos x360 átiratokat kapunk, amiben lényegében egy modositott x1950 kari van. -
pisti
őstag
válasz
<cafat> #17007 üzenetére
Szerintem az volt a fő problémája mint nekem is, így visszaolvasva pár hsz-t.
Az a lista amit írtál a 7600GT-hez.
Khm. Khm.
Képtelenség.Persze lehet neked a 15 fps is folyamatos és akadásmentes. Bár Lost Planetben fullon sztem még annyit sem tud kipumpálni a 7600GT, és az csak az egyik olyan cím aminek nagyon nincs helye abban a felsorolásban.
-
TTomax
félisten
válasz
<cafat> #17007 üzenetére
eddig is normális volt a hangvételem... (nem én smile-zgattam meg tettem durva, néhol már sértő célzásokat....)
11 smile,és a stilus is kritikán aluli...
Miröl is beszélünk??? -
-
TTomax
félisten
válasz
<cafat> #16996 üzenetére
Na most itt álljunk meg egy kicsit, idejössz...kérdezel...tanácsot kapsz,de te mégis jobban tudod...tulajdonképpen az se biztos veszel valamit,hiszen a tőke nincs meg rá.Azt gondoltam érzed a némi élcen,hogy feleslegesen foglakoztatsz bennünket,a forum pedig nem ettöl fajul el.Ha valamit válaszolni akarsz azt máris privátban tedd,ha normális hangvétellel teszed természetesen válaszolok.
(#16997) Nova91
amelyik olcsobb... -
TTomax
félisten
válasz
<cafat> #16983 üzenetére
a 7600gt-mről meg csak annyit h eddig mindent elvitt fullon 1024x768-ba bármiféle szaggatás v akadás nélkül
(nfs pro street, carbon, lost planet, kane & lynch - dead man, elder scrolls IV: oblivion, gothic 3, fear; perseus mandate, extraction point, combat, painkiller 1, kieg, 2, dark messiah might and magic, assassin's creed, hl2; ep1, ep2, the witcher, stalker - shadow of chernobyl, flatout 2, és még sorolhatnám, több nem jut szembe /pill amivel játszottam, timeshiftet még nem próbáltam...)
egyedül a jericho-nál kellett levenni a felbontást 800x600ra h fusson fullon akadás mentesen, és amitől leszakadt az arcom h 19"-os monitor, 800x600, semmi AA v AF és 1általán nem kockásak a vonalak nem lehetett észrevenni h az 800x600, úgy nézett ki mintha 1024x768 lenne, lehet h hihetetlenül hangzik, én sem akartam elhinni, dehát muszály volt, sőt még örültem is nekiSzerintem egy ilyen szuper VGA-t nem szabad lecserélni,hiszen minden megy akadásmentesen...
(#16987) cizoeMár egy 6800GT 5.9-et kapott... az a plafon
-
ricsy888
senior tag
válasz
<cafat> #16956 üzenetére
Az, hogy nv chipset nem befolyásolja, hogy működik-e benne Ati kari avagy sem.
A táp viszont már inkább gond lehet. Félreértés ne essék az FSP 350PNf nagyon erős főleg 12v-on, de azért egy Hd4870-hez talán kicsit kicsi. Nem arról van szó, h nem indulne el csak talán nem egészséges ennyire terhelni. Bár 220-250W-nál nem fogyasztana többet a gép és ugye ez még messze van ahhoz amit az 350WPNF képes leadni.
Én megelégednék egy Hd4850-el.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest