- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Köszönöm. ezt nem próbáltam még, de valami rémléik, hogy próbálkoztam mindent alapra rakni.
Viszont: AZt vettem észre, hoyg amíg megy egy Memtest86+ (ami ugye DOSBól fut) közben a VGA is nagyon forró. Win alatt.. és alapjéban véve minden alatt nagyon melegszik (miközben még rendesen telepíteni sem tudtam a gépet.. szval semmi nem fut ami terhelné).
Két VGA-val is tudtam tesztelni, az egyik ráadásul egy kicsi vacak passzív kártya... az is meleg, pedig annak nem kellene kicsit se.Találkozott már valaki ilyesmivel? Sztem az Alaplap slot hiba lehet... pci-e.
Vélemény, ötlet? -
ebegab92
senior tag
Nekem volt ASRock 960GM-GS3 FX lapom...Phenom II X2 545-öt unlockolnám, erre valamilyen okból a gyári 3.00 GHz-es frekvencia helyett 2.30 GHz-en kezdte el járatni 4 maggal (3 maggal is szintén). Szóval nálam ez a chipset csúnyán megbukott
ASRock 970 Extreme3 (R2.0) + FX-6300 és lesz is egy használható vasad ftc -
sznoopy1977
tag
Meg sem próbáltam tuningolni, de most lehúztam minden "fölösleget" a lapról, csak egy SSD maradt, RAM, VGA, még a proci hűtőt sem az alaplapra dugtam, annyi a változás, hogy ha az alaplapon levő power gombot folyamatosan nyomom akkor kikapcsol. De gondolom hajnalban majd bekapcsol
-
Én fölraktam, és azóta a billentyűzettel (Microsoft Wireless MultiMedia Keyboard 1.1 ) egyszerűen kezelhetetlen az UEFI, abban a pillanatban ahogy megmozdítom az egeret össze-vissza elkezd ugrálni a kurzor, teljesen önálló életet él, magától navigál a menüpontok között. Ha viszont nincs csatlakoztatva a bill akkor teljesen rendben van, és érdekes módon PS2-es bill.-el is jól működik.
-
Én próbáltam. Valóban gyors, ha arra a virtuális meghajtóra pakolsz valamit. Viszont mivel a ram elveszti a tartalmát kikapcsolás után, nincs túl sok haszna. Be lehet állítani, hogy lementse, de akkor meg a másolás vesz el időt. A boot időt nem gyorsítja, mert amikor tölt a win akkor még nem létezik a meghajtó. A firefox sem gyorsabb, ha átpakolom a cache-et, cserébe mindig törlődik. Gyorsítótárat se érdemes oda pakolni, mert hibernálás alatt törlődik a tartalma, és szép kékhalállal tér magához a gép... Így nincs sok értelme.
Egy kérdésem van: le van kapcsolva az elosztóm, amiről a pc meg egyéb hardverek mennek, a billentyűzet ledjei mégis felvillannak kb 1-2 percenként. Ez hogy lehet?
-
miresz
veterán
Az a baj,hogy nem csak nálam fordult elő ez a tünet már. Na meg,hogy a TOP AMD-s lapjuk szar ennyi pénzért az azér elég sok mindent elárul szerintem.Majd küldök nekik kis pénzt a meós prémiumához. A gigától írtózom a jó kis bios-aik miatt. De még az is megeshet.
(#934) gyurczy: Utald a lóvét és már küldöm is ezt a mesés lapot,aztán hallgathatod ahogy sípol,cicereg,(nem mondanám,hogy halkan)+nem lehet hallani a zenét mert úgy torzít,recseg,sípol a hangkártya. Csupán 55e forint és a tiéd is lehet.
A proci egész jól megy benn,de nem lehet megmaradni a gép mellett a sípolástól. Jah,és ezt nem kell kínozni,hogy sípoljon,csak úgy alapból is csinálja 55e-ért.
-
Departed
őstag
Énis csak Xfast USB-t használok. Tuning csak BIOS-ban nem segédprogival. Instant boot-tal - nem sok sikerrel - próbálkoztam, de az most már lényegtelen, hogy beszereztem a villámgyors SSD-t
Hangkártyám különálló Audigy, nem hinném hogy bármikor is jobb minőséget kapnék az alaplapi integrálttól..vagy tévednék?
Asszem ezek vannak. -
Kroni1
veterán
Hát ezt nagyon nem értem, akárhogyis de a saját usb3 kábelével csak alaplapról indul, a hosszabbítóról nem látja a gép, viszont ha a a hosszabbítóba nem a saját 3.0ás hanem egy régebbi kábelt dugok akkor azzal simán elindul. Direkt ezért vettem 3m hosszabbítót, de lehet holnap visszaviszem.
-
miresz
veterán
Igen, nincs az a nagy bőség ami szokott lenni,én sem értem,hogy miért. Nagyon sok lapot néztem már én is,és ezen sem minden olyan amit én szeretnék,de ez a legjobb ami számomra megfelel.Árban és felszereltségben is. CF-et akarok bele úgyhogy nálam az is szempont volt így tehát még jobban szűkült a kör.
-
jozsef m.
tag
Ismerős a dolog. A 770-re gyorsban rászögelte a giga a Marvell 9128-at ami ráadásul osztozik egyetlen PCI-e bus-on a NEC USB3.0-ás vezérlőjével, ráadásul én azokat is használom. Meg is fogja a két 128GB-os SATA3.-as SSD-ből épített RAID 0-át elég rendesen.
A 8xx-nél már nem gond, mert ott már nem külön controleren megy,és a driverek is jók.
Ha megjön a Bull. akkor lesz lehetőség nekem is kihasználni a képességeiket, a lap már megvan hozzá , én is 9xx-es sorozatból választottam: -
Departed
őstag
Így van, remek cuccokat ad az Asrock, azért vettem ilyet.
Egyik kedvenc funkcióm, hogy az USB 2.0-s cuccokat is gyorsítják a lapjaik egy kis Xtreme USB vagy mi a fene nevű progival. 22 helyett 33MB/sec a külső vinyómnak jutó speed...persze nemsokára USB3-as lesz helyette, de szerintem remek feature. És ez csak egy példa.
Szóval csak bátran kolléga, jól jársz velük. -
Departed
őstag
A 990FX-en 990-es lapkakészlet van, ami 100%-ban Bulldozer CPU kompatibilis, a 890-es meg régebbi, kompatibilissá tett verzió..mondjuk 98%-ban.
A 990 jövőállóbb ha a 890esen nincs mondjuk USB3+SATA3, + ami optimalizálásokat a lapkakészletben az AMD tett.
Mellesleg kábé egy árban vannak, nem kérdés melyik éri meg jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest