- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
Sziasztok , ma kapcsolnám be a gépet és 00 hiba kódot ír ki , ez nem valami CPU gond lehet ? Lehet hogy elszállt a cpum ? 🤔
-
Tomko78
őstag
De különben a killer F-Stream Win 8.1 X64 driverét is felteheted erre a alaplapra , mivel támogatott mindkettön így semmi gond nem lesz és az még frissebb verzió , én pl egy intelchipes alaplap XFast LAN driverét tettem fel a lapomra mert az frissebb volt
nem volt vele semmi gubanc
-
Tomko78
őstag
válasz
belaazallat #4894 üzenetére
és tartja neked is a feszt ?
-
Tomko78
őstag
válasz
belaazallat #4892 üzenetére
-
Tomko78
őstag
Nekem is rossz a alaplapi le is van tiltva , meg mindenkinek rossz eddig , a killert meg ne akard annyira hidd el
pl 12+2 helyett csak 8+2 es , illetve LLC hiánya , máris elriasztott a killertöl vissza csak nem szeretnék lépni
De tudtommal a win 8 as f streames driver jónak kell lennie win 8.1 is
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
válasz
marquuard #4751 üzenetére
4 Ghz megy a FX-6300 benne 1.288 V -on , itt csak a cpu lehet gyenge láncszem , ahhoz szerintem egy FX-9590 kéne hogy a alaplap határait feszegessük , mert így FX-6300 vígan elvan , meg nekem egy combosabb hűtő kéne már RAIJINTEK Triton néztem a CM V6 GT helyett , itt pl 34 fok volt az alaplap prime 95 alatt ami szerintem nem rossz
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
válasz
Walter_White #3958 üzenetére
A gép lelke az alaplap azon sose szabad spórolni
mondjuk azt nem tudom hogy viselkedik a lap egy FX-8350 -el , de gondolom ez a FX-6300 nem izzasztja meg igazán
-
Tomko78
őstag
válasz
Walter_White #3956 üzenetére
Ha van rá keret akkor inkább a Ext 9 vedd
Nem hiába drágább , mikor én vettem még csak ez volt a Fatal1ty , hogy most is ezt venném hát nem tudom nem biztos
-
Tomko78
őstag
válasz
Walter_White #3954 üzenetére
Ext 9 van ez az új Dual-Stack MOSFET , nem tudom mennyi előnyt számít a Fatal1tyéval szemben
A Dual-Stack MOSFET (DSM) egy új innovatív MOSFET kialakítás. A szilikon lap mérete nagyobb lett, azáltal, hogy két lap van összekapcsolva MOSFET-tel. Minél nagyobb a lap területe, annál kisebb az Rds(on) (bekapcsolt ellenállás). A hagyományos, különálló MOSFET-hez képest ,a DSM nagyobb lapfelületet és alacsonyabb Rds(on)-t biztosít, így a CPU Vcore ellátása hatékonyabb.
-
Tomko78
őstag
válasz
Walter_White #3952 üzenetére
-
Tomko78
őstag
pedig egy olyan cpu alá ez a lap illik sajnos , ezekre a 8 magos 8150-8350 hegyezték ki a lapot [link]
Kondik és fázisok „Advanced V12 + 2 Power Phase Design” kiépítésben sorakoznak fel, vagy 12 fázis jut a kockának és kettő a memóriáknak. A Digital PWM Design sem hiányzik, tehát digitálisan vezérelt energiaellátást kapunk.
-
Tomko78
őstag
-
-
Tomko78
őstag
válasz
PlayMax #3709 üzenetére
Hát magától nem is teszi 1600mhz a ramokat , azt neked kell beállítani , mondjuk fx nem tudom kell e . De Phenomnál kell , nekem is abba teszi és én állítom feljebb , de sokszor már 1333 mhz teszem , mert nagy különbség nincs a 1333 meg a 1600 közt , inkább a cl a lényeg hogy cl9 vagy cl10
-
Tomko78
őstag
Persze csak érted én is pl a 990 Fx Fatal1tyről tudok nyilatkozni mert az van nekem ,de hogy milyen egy 970 ex4 arról nem tudok nyilatkozni , de őszintén ha valaki nagyon tuningolni akar akkor nem 970 lapot vesz , hanem amelyiken normális hűtés van , én is azért vettem csak a Fatal1tyt mert hűtés terén nem rossz meg elég jól el van látva feszel
-
Tomko78
őstag
válasz
85Slaci265DC #3650 üzenetére
Én meg pont gigát nem vennék semmi pénzért
de van aki meg azt szereti én MSI párti vagyok
-
Tomko78
őstag
válasz
anderledani #3061 üzenetére
Pontosan a V6 GT miatt , de ami az érdekes a Msi foglalatja kb fél cm közelebb van a ramokhoz ,így a Msiben a hűtő hozzá ért a 2 slotban lévő hűtő bordához , míg a Fatal1tyben még az elsőbe is betudom tenni igaz akkor már egy hajszál se fér oda
[link]
-
Tomko78
őstag
Na ma vissza érkezett a Doktor bácsitól a Fatal1tym
Jó volt az Msi is de az Asrock valahogy jobban a szívemhez nőt , csak ez az új bios kicsit furcsa nekem , de sebaj [link]
-
Tomko78
őstag
Ja még 2013 Szeptemberig , most gyorsan vettem egy Msi 970 A G46 ot
-
Tomko78
őstag
A kedves Fatal1ty alaplapom 1 évesen elhalálozott , Pre Memory Brige initialization is started hiba kóddal , elég szomorú hogy a csúcsnak tartott Amd lappal ennyit bírt , kezdte hogy rossz volt hang , utána a hangkártyával nem indult el mert valami irq volt , most meg ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest