- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Tomifromspac #4016 üzenetére
A beta zone-nál van egy elég friss, 2013 júliusi (1.52B), ami memória kompatibilitáson javít. Béta ugyan, de egy próbát megérhet, ha semmi nem segít.
-
bozont
veterán
válasz
Tomifromspac #4012 üzenetére
Na, azért csak sikerült akkor megtalálni mi is az a CPU-Z, erről van szó.
A képek szerint jók a beállítások, bár már hallottam olyanról, hogy AMD-rendszerben nem stabil az adott ram 1,5v-on. Próbaképpen mehetne neki az 1,65v és ha stabil akkor lehet lejjebb menni, ameddig stabil marad.mod.: Ja igen, meg amit _DiEGO_ is ír, ha a Command Rate 1T-re van állítva, azt sem biztos hogy bírja (általában nem), 2T-re kell állítani. Ez a memory fülből nem nagyon derül ki sajnos.
-
bozont
veterán
válasz
Tomifromspac #4009 üzenetére
Azzal nincs semmi baj, ha valaki nem ért hozzá. Viszont ha manapság valaki nem tudja a keresőt használni (pl a legnépszerűbbet a Google-t) na az baj. Pedig az sokszor válasz adna a dolgokra, a felesleges kérdezősködés és többször is lefutott körök helyett.
-
bozont
veterán
Az enyémen is ugyan az a Realtek integrált van (adatlapomon a konfigom), de most kipróbáltam analógon és nincs baj a hangerővel, kb ugyanakkora mint a HDMI esetén. A hangminőség is sokat fejlődött az idők során, de még mindig elmarad jócskán még egy 10-15e Ft-os hangkártyától is. Mondjuk optikán vagy koaxon nincs ez a probléma.
Feltettél valami külön drivert a Realtek oldaláról? Mert én nem, az van ami a windowsban van alapból (Win8 64bit). -
bozont
veterán
válasz
_DiEGO_ #3898 üzenetére
Igaz nem emeltem ki, de ezt írtam: Mintha az utolsó, legfrissebb verzióról írtak volna olyat,...
Ebből csak lejön hogy nem vagyok biztos benne és érdemes rákeresni a dologra, vagy mégsem?
De mindegy, igaz nekem a nagy tesó Ext4 van, ami szinte ugyanaz és általában az új BIOS verziók is egyszerre jönnek a két laphoz. Nekem sincs bajom a legfrissebbel szerencsére. -
bozont
veterán
Én igazából nem vagyok jó véleménnyel az integrált hangkártyákról, de az a THX minősítés egy vicc, azt bárki megveheti ha van elég pénze.
Az erősítőre is analóg módon kötötted, vagy digitálisan? Mert utóbbin azért jól kellene szólnia, úgy nem sokat szól bele a hangkártya.
Melyik BIOS verzió van fent? Mintha az utolsó, legfrissebb verzióról írtak volna olyat, hogy elfelejt egy-két beállítást.
-
bozont
veterán
Mondjuk az azért vicces, hogy általában leszólják a gyengébb lapokat mert nem megy benne 4,5+GHz-et egy 8000-es FX, mintha mindenki extrém tuningra vágyna.
A 6000-es szériáig bőven megfelel egy Extreme 3 vagy 4 is, de szerintem a 8000-sek is mennek 4GHz-et azért, ami már elég egy 7870-hez kihajtás szempontjából.
De én meg mondjuk a Giga lapokkal nem szimpatizálok, előbb ajánlanék valami Asus-t.
-
bozont
veterán
Azt azért hadd döntse el mindenki magának, hogy ezek a plusz dolgok fontosak-e és megérnek-e némi pluszt (mondjuk 1-2e Ft-ot mindenképpen az extra csatlakozók). De egy 8x/8x is elég egy középkategóriás CFX/SLI felálláshoz. Az megint egy másik kérdés, hogy az alsó és közép kategóriában megéri-e többkártyás rendszerbe fektetni.
-
bozont
veterán
válasz
anderledani #2986 üzenetére
És LLC-vel mi a helyzet? Azzal sem stabil? Az pont arra hivatott, hogy csökkentse a feszültségingadozást.
-
bozont
veterán
Mondjuk szerintem az a Cold Tower nem valami acélos hűtő akkora tuninghoz. Lehet nálad inkább a cpu hűtéssel lesz gond, mert inkább a FX8xx0 szériánál olvastam throttlingról, Fx6100 még tuninggal sem nagyon szokott.
(#2862) _DiEGO_
Mert rövidebb és gyorsabb leírni, na meg én angol oldalakat is sűrűn olvasok és így ragadt meg.
-
bozont
veterán
Most próbálgatom még mit bír maxon, de eddig 1,4v 4,3GHz-en semmi probléma nincs. Mondjuk, ha ez számít, elég szellős a házam és 4db 12cm-es venti dolgozik 800as fordulaton (egy elöl és oldalt húzza befelé, egy hátul és felül húzza ki a levegőt).
De attól még használhatnak más alkatrészeket, de ennek pontosan utána kellene nézni. Mondjuk eddig csak Ext3-mal láttam ezt a throttling problémát itt a topicban.
mod.: És nálam a thermal throttling be van kapcsolva az uefiben, automatára. Csak a turbót és APM-et lőttem ki.
-
bozont
veterán
válasz
Gresident #2719 üzenetére
Ez ügyben a boltot kellene felhívni, hogy mit mondanak rá.
Nekem egy régebbi lapnál, még az Athlon64 idejében volt, hogy egy magosról kétmagosra váltottam, amit nem támogatott az a bios ami rajta volt.. Ott fekete képernyővel indult és nem jutottam el a biosig. De szerencsére megvolt még az előző processzor is, így nem volt nagy problémám belőle. -
bozont
veterán
-
bozont
veterán
válasz
sznoopy1977 #2707 üzenetére
Igen, ezek a lapok tudnak melegedni, de az még nem jelenti azt hogy rossz is. Azt próbáltad, hogy az uefi-ben nyomsz egy alaphelyzetre állítást (vagy cmos reset gomb mindegy, ugyanaz)? A windowst AHCI módban telepítetted? Az OCZ SSD-n a legfrissebb firmware van (valamelyik OCZ vagy Corsair SSD-nél volt valami firmware bug)?
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
válasz
_DiEGO_ #2365 üzenetére
Az egy dolog, nálam már jó ideje úgy van hogy a 640-es vinyón van a rendszer és jól bírja a strapát. Viszont az megint egy másik dolog, hogy mivel más műveletek is folynak a rendszer mellett (játék vagy torrent vagy másolok, vagy akármi), az sokat lassít rajta. Már nagyon kell egy SSD nekem is.
Én is inkább egy 64GB-os SSD-t és 1TB-os vinyót ajánlanék és később egy másik vinyót ha kell még tárhely (de azért az 1TB is sok mindenre elég, csak nem kell minden xart megtartani, tapasztalat)
-
bozont
veterán
válasz
PlayMax #2303 üzenetére
Nálam pont egy Giga lap volt a gépben mikor ez a jelenség nálam is előfordult (790-es chipsettel), de sztem nem a lap hibája lesz. Tuti valami szoftveres dolog. Esetleg írhatnál a Microsoft supportnak is, hátha tudnak valami okosat mondani.
Bár azt nem tudom mióta szűnt meg nálam, egy ideje már nem jön elő, de hardveresen és szoftveresen is sok változás történt a konfigomon, szóval tényleg nem tudom mi okozhatta. -
bozont
veterán
válasz
PlayMax #2280 üzenetére
Nekem volt régebben hasonló problémám, random letette tálcára a játékokat, ami elég gáz volt mondjuk online fps alatt.
Viszont azt nem tudom mi okozta, már megszűnt. Igaz azóta sok hardver cserélve lett (processzor, alaplap, memória), de nem vagyok róla meggyőződve hogy hardveres a gond.
Szerintem inkább szoftveresen nem volt rendben valami, de azóta már sok windows frissítés is jött, újabb driverek, stb.mod.: Igen, nem ártana a lapodhoz való biost feltenni és nem, másik fajta 960 chipsetes lap biosát sem szabad rátenni, csak ami a tiédhez való. Milyen lapról van szó amúgy, mert az adatlapodon egy Gigabyte szerepel?
-
bozont
veterán
Nekem is, szerintem csak az időzítésekkel van probléma. Nekem alapból az 1333MHz-hez tartózókat tölti be és mikor beállítottam a gyári értékekre (1600MHz 9-9-9-24), újraindítás után csak a fekete képernyő fogadott. Utána néztem a többi időzítést, akkor láttam hogy túl alacsonyak. Mondtam neki hogy a Profile1 beállításokat (ez az 1600MHz-hez tartózó időzítések) töltse be, ne a normált és azóta már tökéletesen működik.
Vagy csak kevés a feszültség hozzá, van amikor nem elég az 1,6v és inkább 1,65-1,675 kell.(#2150) Altair77
Az a lényeg. Kár hogy egy antituning lapot sikerült éppen kifogni, de ilyen ez az ipar. Nekem szerencsére jól bírja a tuningot, megnéznék egy FX8120-at mit tud benne, ezek a 6100-asok kevésbé tuningosak a topic alapján. -
-
bozont
veterán
válasz
Altair77 #2142 üzenetére
Kicsit utánaolvasva, nem hőmérséklet miatt jön elő ez a probléma és nem is a kevesebb fázis miatt. Komolyabb lapokkal is előjöhet, gyártófüggetlen. Többféle megoldást is találtam, pl van akinek az segített ha kikapcsolta a C1E és C6 funkciókat. Vagy pl ebbenn a fórumtopicban a 74-es hozzászólásban lévő dologgal is próbálkozhatsz.
Esetleg ezt is érdemes átolvasni. -
bozont
veterán
válasz
Altair77 #2140 üzenetére
Az biztos hogy nem a 4+1 fázis hibája (főleg úgy hogy még alul is feszelted) és sok lapnál a 8+2 sem jobb mint a 4+1 az alkatrészek minősége miatt. Sokan használnak 970 vagy 990 Ext3-4 lapot (mindegyiken hűtve van a vrm egy borda által) és azért egész jól mennek ezekben az FX procik, persze egy jóval drágább lapban, amin minőségibb alkatrészek vannak, kicsit tovább is lehet menni. Nálam sincs ilyen probléma, igaz nekem csak egy FX6100 van a gépben, de kapott már 1,3v-ot is, nem volt ilyen problémám.
Lehet kifogtál egy antituning lapot, vagy esetleg egy hibásat. Ha van rá gari, esetleg próbáld meg kicseréltetni.
mod.: Milyen házad van és mennyi venti forgatja a levegőt? Esetleg az is lehet hogy nem megfelelő a házhűtés és tényleg túlmelegszik a lap.
-
bozont
veterán
válasz
Altair77 #2138 üzenetére
Jó az a lap, bár az esély mindig megvan arra hogy az ember kevésbé tuningos darabot fog ki, de itt szerintem valami más baj lesz. Ha alapon jó minden, akkor alulfeszelve kis tuninggal sem kellene sokkal melegebbnek lennie. Monitoroztad max terhelés közben hogy tényleg annyi feszt kap-e mint ami be van állítva?
mod.: A 970 Ext4 laphoz próbálta már valaki a 2.0 biost? A thernal throttling működésének megváltoztatása vajon mit takarhat?
-
bozont
veterán
válasz
seederking #2060 üzenetére
Nem, én mindent BIOS-ban állítok be, néha betudnak kavarni a hasonló progik. Amúgy az AXTU-ban is csak ugyanannyit tudsz állítani mint az UEFI-ben, nincs benne plusz opció. De a gyári hűtő az sajnos ilyen gyenge (a gyári pasztáról ne mis beszélve), amint teheted érdemes lecserélni, az A30 pl elég jó hűtő (a Freezer 13Pro utódja), nekem is az van.
-
bozont
veterán
válasz
Victoryus #1992 üzenetére
Viszont ha érdekli ez a dual graphics és nem sürgős a vásárlás, akkor érdemes lenne megvárni a Trinity-t ami ősszel jön. Mind proci és vga teljesítményben nagy előrelépés lesz a Llano-hoz képest és már többféle vga-val lehet összepárosítani.
mod.: Na meg az integrált vga-hoz kell már az 1866MHz-es ram (és inkább 8GB), mert sokat profitál a plusz órajelből.
-
bozont
veterán
válasz
Drpeace #1943 üzenetére
Nem rossz, bár ha nem tervezel erősebb vga-t később és nem munkára vagy processzor intenzív dologhoz (pl videó kódolás) kell a processzor, akkor a 8120 felesleges, inkább egy 6100 és a különbözetből vennék egy normális cpu hűtőt (főleg ha kicsit tuningolnál is) mert a gyári az baromi hangos terhelésnél szerintem.
-
bozont
veterán
válasz
hackeeeee #1834 üzenetére
Itt nincs olyan beállítás, csak full speed, meg automatikus vezérlés aminél meg lehet adni a cél hőmérsékletet és a minimum fordulat szintet (1-9 szint, értelemszerűen 1 a legalacsonyabb, a 9 a maximum fordulat). Végül is működik ez rendesen, de a Giga lapok tényleg kicsit jobbak ezen a téren. Az előző 790X UD3P lapom idle 1000-1300rpm körül forgatta ugyanezt a ventit, míg az Asrock most 1600-1700 körül pörgeti és szerintem nem is tudja olyan finoman emelni a sebességet, mint ahogy a Giga tette. Bár az is igaz, hogy az amúgy elég hűvös Athlon II X2 esetén, nagy melegben sem ment a venti 1500-1600rpm felé (ez volt mind a kettő lapban). Viszont az FX6100-hoz már pont határeset ez a TX3, mert ha küldök rá egy kis primeot akkor annyira melegszik hogy maximum sebesség (~2800rpm) kell hogy 60C° alatt maradjon. Idle úgy nézem mindkét proci közel azonos hőmérsékletet produkál.
De úgy is tervezek egy komolyabb hűtést, aztán majd kiderül. -
bozont
veterán
válasz
DeadMeat #1820 üzenetére
Én is azt hittem hogy a tuningolt Athlon II X2 + 4870 1GB párosítás esetén, masszív vga limitem van 1920x1200 felbontás mellett, aztán most hogy bekerült a lapba az FX6100, mintha erősebb vga is került volna a gépbe. Rengeteget gyorsult a legtöbb játék.
Például a Metro2033-mat is mediumon játszottam és néha be-be szaggatott, most meg high beállítás mellett csak nagyon ritkán esik 30fps alá.
Persze az is igaz, hogy egy Athlon II X4 és Phenom II X4 esetén nem lesz ekkora sebességkülönbség, de sok játéknál nagyon sokat számít fps-ben az L3 cache. -
bozont
veterán
válasz
hackeeeee #1817 üzenetére
Ez most attól függ mik a terveid. Szerintem abban az esetben érné meg a lapcsere, ha mondjuk egy Piledriver procit tervezel (ami kitudja mennyivel lesz gyorsabb mint a mostani Bull és Phenom 2 procik), amúgy meg tényleg jobban járnál a Phenom 2-vel, az tényleges gyorsulást hozna. Főleg ha BE verziót veszel és megtuningolod kicsit.
-
bozont
veterán
Én egy 790X-UD3P lapról váltottam és nem tettem újra a rendszert, nem volt semmi problémám. Annyi hogy ha van valami driver telepítve a laphoz (nem a win7 sajátot használod), akkor a biztonság kedvéért azokat töröld le a csere előtt, de hanem akkor sem kellene hogy probléma legyen.
-
bozont
veterán
Szerintem nem lettek rosszak, bár tény hogy lehettek volna kicsit jobbak is, de az FX6100 az kb azonos teljesítményt hoz jelenleg mint egy Phenom 2 X4 és az FX81x0 is inkább azoknál a játékoknál jelent pluszt ami négynél több szálat is képes kihasználni. Ebből meg azért nincs olyan sok.
De mondjuk aki gyengébb processzorról vált (mint én is), annak már megéri akár FX-re is cserélni.
A valódi előrelépés egy SB Core i5 lenne, de az meg már kicsit nagyobb beruházás. De például full hd felbontás esetén már ez sem jelentene akkora sebességtöbbletet, mint amennyit rá kellene fizetni pluszba. [link] [link] -
bozont
veterán
válasz
seederking #1683 üzenetére
Szerintem nem éri meg lecserélni, főleg nem az FX6100-ra. Inkább, ha még nem tetted meg, tuningold kicsit a 955-öt, 3.8-4 GHz szerintem könnyedén meglenne és az már nagyjából kihajtaná a kártyát, főleg ha magas felbontást használsz.
-
bozont
veterán
válasz
seederking #1666 üzenetére
Nem kell megijedni, attól hogy valami nincs a listán csak azt jelenti, hogy azt nem tesztelték és nem azt hogy tutira nem kompatibilis a lappal. A mai lapok már nem olyan finnyásak a memóriákra, de általánosságban elmondható, hogy a Kingston és Corsair ramok például jók és megbízhatóak. Az én ramom sincs rajta a tesztelt listán, de probléma nélkül teszik a dolgukat.
-
bozont
veterán
Nem, azzal azt tudod beállítani, hogy mi legyen a legkisebb, minimális fordulat amitől ne menjen lejjebb. Direkt megnéztem és az uefiben is azt írja hogy minél magasabb a szint, annál nagyobb lesz a cpu hűtő sebessége is. De ki is próbáltam, lvl1- en 1600rpm körül van a sebesség (a Giga lapomnál 1300 volt idle állapotban), aztán feltettem lvl6-ra és újraindítás után idle 2500rpm sebességgel forgott a venti. Szóval simán növelnie kellene a sebességet szükség esetén.
Azt nem tudom hogy nálam működik-e a dolog, de ez az Athlon II olyan hűvös hogy terhelés mellett is simán elég ez az 1600rpm. Egy biztos, a Giga lapoknak sokkal jobb a venti vezérlés, az Asrocknak van még hova fejlődni ezen a téren. -
bozont
veterán
válasz
tranceplanet #1512 üzenetére
Mondjuk ezzel se lehet több mindent állítani mint az uefiben.
-
bozont
veterán
Igen, most nézem, hogy a kategória kiválasztásnál nincs még benne a 9xx széria, nem tudom miért. De letöltöd a legfrissebbet innen és azzal biztos jó lesz, az újabbak már támogatják az új chipseteket is (ami amúgy nem sokban különbözik a 8xx szériától). De persze ha biztosra akarsz menni, akkor nyugodtan töltsd le az Asrock oldaláról.
-
bozont
veterán
válasz
LaciMc82 #1370 üzenetére
Most komolyan egy-két hibás lap miatt ítéled meg a gyártó termékeit? Akkor az Asus is egy kalap k*** mert az egyik ismerősöm sokat szívott vele. Azóta elégedett tulajdonosa egy Asrock lapnak (P67 Extreme 3 vagy Pro3, most nem tudom pontosan). Na akkor most hol az igazság?
Nekem pl tökéletesen működik, a venti vezérlés is működik az új uefivel. Az öcsém gépében is egy Asrock 770 Ext3 lapul, szintén problémamentesen (jó ez nem teljesen igaz, az egyik hozzá kapott sata kábel gyárilag hibás volt). -
bozont
veterán
Most szétszedtem a gépet és egyúttal visszadugtam a procihűtőt a cpu_fan1-re és most szépen visszaveszi a fordulatot. Ezek szerint az 1.50-es uefiben már javítva van a dolog.
-
bozont
veterán
válasz
likeaRAINBOW #1315 üzenetére
Meg az extreme4-hez is, ugyanezt a funkciót adja, de ez engem nem nagyon érint. Én megvárom a véglegest, bár remélem nem csak ennyi újítást tartalmaz. Kíváncsi lennék ez esetleges hibajavítások listájára is, de nem nagyon találtam infót erről.
-
bozont
veterán
válasz
Expendable #1294 üzenetére
Ez nálam is előjött az Ext4 esetén, nem állította automatikusan a fordulatszámot és maxon pörgette a ventit. Átdugtam a mellette lévő chassis fan-ra és probléma nélkül megy (CM Hyper TX3 a gyári ventivel).
Persze lehet ez csak valami uefi bug, ez még az 1.30-as verzióval történt, a legújabbal még nem próbáltam.Nekrofil
Ugye mindkét programból a legfrissebb van feltéve? Én mikor megvettem a lapot elfelejtettem frissíteni az Aida-t és először én is megijedtem hogy miért nem jelez ki sok mindent. -
bozont
veterán
válasz
laca000 #1252 üzenetére
Nekem extreme4 van (1.50 uefi), de semmi ilyen problémával nem találkoztam, minden úgy marad ahogy én beállítottam.
A feszültséget is stabilan tartja, kicsit mondjuk alulfeszel, de nem vészes (1.35 helyett 1.33 aida szerint). Mondjuk az is igaz hogy csak egy Athlon II 250 van a lapban. -
bozont
veterán
válasz
szenrobi01 #1024 üzenetére
"Azt nem akarom elhinni, hogy 2 db. 4GB modullal nem lehet duálban használni a lapot."
Nem tudom hol olvastál ilyet, de nem igazán függ a memória modul méretétől, hogy képes e dualchannel módban futni a lap. De nekem is 2x4GB 1600MHz modulom van és gond nélkül működik a dc. Hivatalosan 1333MHz a támogatott (Bulldozer esetén már 1866MHz) és az 1600MHz már tuningnak számít, de általában gond nélkül beállítható ez az órajel is.
Mondjuk sebességben nem lesz különbség az 1333Mhz cl7-hez képest. -
bozont
veterán
Rövid használat után, egyre jobban tetszik a lap. Nálam az UEFI alatt sem megy 38 °C fölé a hőmérséklet, most is 36 °C idle windows alatt, az előző lapommal is kb ennyi volt (25-28 fokos szobahőmérséklet mellett).
Tuning alatt is jobbnak tűnik mint a Gigabyte GA-MA790X UD3P, alapfeszültség mellett 3450MHz volt a proci vége, most 3600MHz-nél járok és stabilnak tűnik. Lehet egyenletesebben adja a feszültséget az Asrock. -
-
bozont
veterán
Végül megoldottam úgy, hogy rákötöttem a chassis_fan1-re ami szintén négy tűs. Most már nem pörög maxon, bár elsőre furcsa ez a vezérlési mód, még mindig nem tiszta mi alapján számolja a fordulatot. De mindegy, a lényeg hogy level 1-re állítva hozza azt a megfelelő sebességet amit a régebbi lap esetén.
Lehet nem érintkezett rendesen a a másik csatlakozón, majd ha kedvem lesz megnézem megint, de jó most így. -
bozont
veterán
Na végre megvan alap, viszont annyi problémám lenne, hogy hiába állítom be a cpu hűtő ventivezérlést, végig maxon járatja azt windows alatt is. Egy Hyper TX3 hűtőm van, 4 tűs csatlakozó van a ventin. Beállítottam hogy 45 C° legyen a cél hőmérséklet és level 6-ra a másikat. Alapból a z1.3 UEFI verzió van rajta, esetleg próbáljam meg frissíteni az 1.4-re?
-
bozont
veterán
Viszont ez az előlapi usb nekem is tetszik, de sajnos a 990FX Extreme4 már drága nekem. Vajon lehet majd külön is kapni? Mondjuk már akad egy-kettő előlapi usb3, de ritka és nagyon drága. Na meg az Asrock megoldása azért is tetszik még, mert egyben egy 2,5" keretkén is funkcionál.
Ha esetleg nincs rá szüksége valakinek, én vevő lennék rá. -
bozont
veterán
Ezt az Xfast LAN funkciót próbálta már valaki? Ér valamit?
Tegnap nekem is megérkezett az Extreme4 lap, de küldtem is vissza egyből mert az egyik chipset hűtőnél hiányzott az egyik kis lefogató pöcök. Lehet hogy nem sérült meg a chip, de inkább nem piszkáltam és visszaküldtem cserére, a legbiztosabb.
-
bozont
veterán
válasz
#16729600 #470 üzenetére
"...talán az UEFI-je is kiforrottabb (vagy nem)"
Na igen, én is elgondolkoztam hogy vajon jó vagy rossz jel e, hogy még nem jött új BIOS hozzá.Én végül is a 970 Extreme4-et vettem meg, gondolkoztam a kistesón mert baromi jól néz ki és nem sokkal tud kevesebbet (UEFI szerintem teljesen ugyanaz lehet, mínusz az a néhány funkció), de 1e Ft volt olcsóbb csak még is inkább a jobb felszereltség mellett döntöttem.
Amúgy az 1.4-es BIOS-ra végül is érdemes frissíteni vagy az 1.3 jobb?
-
bozont
veterán
A 970 Extreme 3 lappal van már valakinek tapasztalata? Milyen az alap BIOS (vagy UEFI)? Frissebb még nem jött hozzá, nem tudom hogy ez jó jel vagy sem.
-
bozont
veterán
válasz
Mr.Csizmás #368 üzenetére
Igen már 25e az ára sajnos, de az ext3 18-20e Ft-ért (az már csak 15-16e nettóban) nem lenne rossz.
-
bozont
veterán
válasz
Mr.Csizmás #365 üzenetére
Szinte csak az SLI/CF támogatásban különböznek, "csak" 2 db usb3 van rajtuk és nincs Smart switch és Dr Debug. Viszont van XFast LAN, ami nem tudom ér-e valamit, de jól hangzik.
[link]
Mindenesetre ha árban is ennyivel olcsóbbak lesznek akkor, nekem a 970 ext3 is bőven megfelel, meg amúgy szebb is szerintem. -
bozont
veterán
válasz
Mr.Csizmás #360 üzenetére
Nem igaz, én azt várom hogy elvigyék végre a DDR2 ramjaimat és végre meg tudjam venni a lapot is.
Igaz én "csak" egy 970-es lapot akarok venni, de már alig várom hogy meglegyen végre. Már csak azért is mert ezen a kis P4 laptopon már a netezés is kínszenvedés néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest