- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
válasz
ebegab92 #5067 üzenetére
és azt nem tudod véletlen hogy 4,4 és 4,5 ghzen hány wattot eszik??? köszönöm a választ!
ja és lenne még egy dolog ezen a lapon hol található a vrm ne haragudj a kérdés miatt Én sem tudhatok mindent!
itt egy kép bejelölnéd ezen piros karikával hogy merre van avrm?!?!?! nagyon szépen megköszönném!!! mert teszek rá egy ventit ha tudok!
-
seederking
őstag
válasz
ebegab92 #4690 üzenetére
Föltettem mindkét drivert.Még az egeret sem ismerte föl a 3.0 amit eddig megtett.Villant egyet az egeren a led és kész.Uninstalláltam és fölraktam az asrock honlapján lévő etron drivert és most vissza tért a régi helyzet.
Magyarán amit leírtam megint ott tartok.Ja és az eszközkezelőben az atitool driver megint "nem az igazi".Előző kép szintén zenész.
Mind1 föladtam.Az említett módon ha "ráupdatelek" az eszközkezelőben akkor látja a rendszer csak ezt mindíg meg kell majd tennem ha másolni akarok rá valamit.Nem igazán értem a dolgot...De köszi a tanácsokat.Lehet lassan rendszert kellene telepítenem.
Kicsit más : Vezérlőpult-programok eltávolítása-(nézelődtem kicsit) és nekem kicsit soknak tűnik ez a sok
"Microsoft Visual R..." Nem kellene uninstallálnom a régieket (2005-2008)?Vagy ez normális hogy ennyi van belőle? -
seederking
őstag
válasz
ebegab92 #4690 üzenetére
Köszi
Otthon frissítem mindkettőt.
Az ismeretlen eszközt magam sem tudom mi az.A következő van,ahogy látod a második képen lent az usb háttértárra rákattolok illesztőprogram frissítése.Frissítés a számítógépen lévő illesztőprogramból,leokézom.Frissít és voálá látja a pendrive-ot.
De ha kihúzom-bedugom akkor ismét semmi.De ezzel a folyamattal ismét megjelenik.
Nem értem....
De frissítem az általad linkelt drivereket hátha... -
válasz
ebegab92 #3881 üzenetére
Köszönöm, így már felment simán. Ugyanolyan, mint volt, stabil. Túlhajtás is menne, 3,8 Ghz-en simán megy a Phenom X2 3.2 helyett. Ja meg persze 4 maggal.
Túlhúzva is le tudja venni az órajelet a win7 energiagazdálkodás. Azt hiszem régebben fixen maxon ment, de régen tuningoltam már.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
ebegab92 #3838 üzenetére
Á , köszi - ahogy olvastam híredet máris lekaptam a frissss BIOS-t , frankó
Az meg természetes jelenség , hogy egy BIOS frissítés után Default állás van és első indításkor F2 or Del és beállítani mindent !!!
Basszus memók most faxán mennek 1,5V -on 1600MHzAuto állásban ... eddig bekellett lőnöm feszt is is , de most zsír lett , plusz legalább 4s -el gyorsabban feláll Win7
szóval tuti javulást hozott a frissítés .
-
ebegab92
senior tag
válasz
ebegab92 #3838 üzenetére
Frissítettem, erre meg a kedves Windows 8 átállította magát AHCI-ról IDE-re (UEFI defaultra állt, épp nem állítottam be...), registryben próbáltam helyrerakni, erre meg az Automatic Repair szolgáltatásba ragadt az egész rendszer...Bármit csináltam, nem engedte tovább az egész rendszert...
-
ebegab92
senior tag
válasz
ebegab92 #3731 üzenetére
UPDATE: driverek törölgetése és telepítgetése után valahogy sikerült működésre bírni, de szerintem még így is bugos, mert randomra elhal az egész 0x000116 kóddal. 3DMark 01, 11, PassMark Performance Test mindig ugyanott halnak be. Nem a túlmelegedés a baj, mert FurMark-kal 80 fokon is ment simán
Video Memory Stress Test 1.70 viszont az elején hibázik már, mintha rossz lenne valami a videomemória és az alaplap között. -
ebegab92
senior tag
válasz
ebegab92 #3730 üzenetére
Nos, kipróbáltam és háááát. Még bugos, de már van kép! Csak Windows 7 43-as hibakódra hivatkozva nem engedi működni... De, ha bent van mellette a HD7770, akkor "működik", bár akkor is vannak problémák-->le kell tiltani a HD7770-t, és még így is BSoD-zik pl. 3DMark 01 közben
-
RVR400
veterán
válasz
ebegab92 #3659 üzenetére
Akkor már inkább ez az Asus, 1500 Ft-tal drágább, mint a 970 Extreme3.
Ha nem használna CF-t vagy SLI-t, akkor az FX chipset viszont teljesen felesleges, 5-rel többért van M5A99X EVO R2.0, ami valószínűleg jobb megelégedettségi mutatóval rendelkezik.
ASRock-ból a régebbieket érdemesebb megvenni, pl a 890FX-eket, de a 870-esek és 880-asok között is vannak jó darabok. -
Fransico
tag
válasz
ebegab92 #3631 üzenetére
Olvastam jót is meg rosszat is erről a deszkáról. Amit nálad tud az nekem is bőven elég lenne, de az eddig olvasottak alapján nekem kicsit úgy tűnik, hogy nem minden darab működik jól. A másik tippem a fentebb leírt Asus lenne, de nehéz a döntés, mert ez a lap szerintem többet tud, de nem olyan megbízható.
-
törölt tag
válasz
ebegab92 #3507 üzenetére
Load Line Calibration. Hogy a 970-nél hol van, azt nem tudom.
A lényege, hogy megpróbál stabil feszt biztosítani a procinak. Komolyabb lapoknál lehet állogatni, de az én 990FX Ext3-nál csak ki-be kapcsolni lehet, így bekapcsolva mindig a beállított fesz alatti értéken próbál stabilizálni.
Nálam szépen müxik, különösebb kísérletezések nélkül 3.8GHz-ig volt stabil a 8120-am, bekapcsolt LLC-vel.
Sokan azért ágálnak ellene, mert állítólag túl nagy lökést ad induláskor a procinak, de én ilyet nem tapasztaltam, meg amúgy is alul feszelek... -
MrM94
addikt
válasz
ebegab92 #3367 üzenetére
igen valakinek volt mar egy ilyen hozzaszolasa ,hogy az alc892 halkabb mint ami az o regi deszkajaban volt.igen bizony ezigy igaz
@maciy ha az osszes ventit ami a gepembe van szamolom enis akkor nekem 8 db 12cm es ami a videokarin van 2db 10cm megis nagyin halk a gepem
-
-
and1ao
őstag
válasz
ebegab92 #3293 üzenetére
MInt a neve is mutatja az a CPU beépített védelme amit azért nem nagyon birizgálnék egyrészt másrészt így ilyen formán a laphoz semmi köze szerintem.
A probléma továbbra sem ez mivel én még nem láttam a gyári max hőfok körül a proci ami 72 fok 65 fokot láttam vele a Prime alatt de nem 0-24 Prime megy a gépen
ha normális load-ban használom mondjuk pl játszok akkor 55 fok felett nem nagyon láttam még prockót
-
and1ao
őstag
válasz
ebegab92 #3267 üzenetére
Logoutomon ott a teszt FX-6100-al is, ez a probléma egyedül a 2 modulos bullokat nem érinti és valamivel jobb a helyzet piledriver-el,de azzal még nem volt időm tesztelgetni majd ha tudok egyet szerezni azt is megnézem.
Forestgreen.: Ház szellőzés nálam maximálisan kilett kanázva a házba votl a confing akkor szám szerint 5db TR TY-141-es venti csinálta az orkánt odabent! Illetven volt a config tuning padon és semmin nem változtatott.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
ebegab92 #3267 üzenetére
A ház szellőzése is gondolom számít az alaplap húmérsékleténél, nekem 3 darab 14 cm-es venti van a házban (1 elöl, 1 felül és egy oldalt) valamint a folyadékhútés is ugye direktben kifelé tolja a meleget. A rendszer SSD-n van, a HDD csak néha kapcsol be. Így csak az alaplap és a vga hője marad...
-
Dealer95
őstag
válasz
ebegab92 #3179 üzenetére
Hát tegnap szétszedtem, és csillogott villogott az összes láb.
Nekem csak ritkán fagy. Játék alatt pl sose fagyott ki még
memtestnél, ha már 2-t vagy 3-at elindítok 5 percen belül vége...
AIDA meg ilyen helyeken nem fagy.3,5Ghz-en is ezt csinálja, de 4-4,2-n sokkal előbb fagy már...
Táp nem lehet rossz, mert akkor terhelés alatt is csinálná, nem csak netezéskor és memtestnél.
-
MrM94
addikt
válasz
ebegab92 #3143 üzenetére
De ami erdekes hogy eddig a szaros program minden egyes magot mutatott kulon szepen value min es max ertekeket de mostmar van valami packege es csa..amugy nem a fetek melegednek tul hanem eleri a 60 fokot es hello kitty leszabalyoz hiaba van kikapcsolva a thermal throttling es ez nem a FETek tulmelegedese a cooler egy Zerotherm ZT 10D smart...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest