- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Nem érted amit mondok, ha te level 1 -t állítasz be, akkor az lesz a maximális fordulat amit használni fog azért nem is fogja növelni! Ott azt állítod be mi legyen a maximum, ha te ott beállítod a level1 -t (tudom, hogy az a legkisebb ...), de mivel azt állítottad be azt fogja használni maximálisként. Így nem is várható el, hogy növelje terhelésre. Ha level 5 -t állítasz, akkor addig fogja csak növelni ha eléri azt a CPU hőfokot amit te beállítottál neki határnak.
-
kovsol
titán
válasz
Victoryus #1594 üzenetére
megnéztem CPUID HWMonitorPro bal, amikor ráeresztem a Prime tesztet a procira 32 ről 51 fokra felmelegedett és a proci venti fordulatát 300rpm el növelte magától a gép, mikor kinyomtam a tesztet elkezdett visszacsökkenni az rpm
de amúgy amit te beállítasz hogy level 1 legyen az a maximális fordulatúgy kell érteni, hogy be van állítva target level 7 és beállítod mondjuk, hogy target cpu temp 55fok, akkor az azt jelenti, hogy 55 fokos procinál fogja felpörgetni level 7 re a ventit.
-
kovsol
titán
dvi-hdmi átalakítóval még a 6850 -t nem próbáltam, hogy hangot is átviszi-e, de a 3870 átvitte azon át is a hangot!
(#1594) Victoryus meglesem majd, de az AIDA próbe verziója lejárt, kerítenem kell egy másikat így azzal nem tudom lesni most, az AMD Overdrive meg nem jelzi a fordulatokat ki nálam
-
kovsol
titán
válasz
Rogan99 #1588 üzenetére
mi a gond a venti szabályzással ?
azért kérdezem, mert nekem ilyen lapom van és én se tudom
mod: most olvastam vissza, hmm érdekes én nem tapasztaltam még gond szerencsére(#1568) szjoci érdekes, nekem hdmi vel minden működik rendsen, mondjuk nekem 6850 vga van, de ez nem sokban tér el a tiedtől
-
kovsol
titán
ubuntu alatt se megy, a hdmi -n keresztül ad hangot mind a két oprendszer a vga kártyán át, az audigy2 meg kivan véve a gépből, hogy nehogy bezavarjon, eredetileg jó volt, mert kipróbáltam, most szart be pár napja csak úgy
úgyis kölcsön táp van nálam, szóval azt vissza kell adnom hétfőn az alaplapot is szépen visszaküldöm a nagykerbe
-
kovsol
titán
én szerintem egy extreme4 -t próbálok helyette kérni ráfizetéssel, talán az jobb lesz
most telepítettem újra a windows -t a gépen és a hangkártyával bármit csinálok nem hajlandó érzékelni, hogy rá van dugva bármi is, se mikrofon, se hangfal, még a front paneli kikötés se
-
kovsol
titán
az én alaplapom is repül vissza garanciába ... Bedöglött rajta az alaplai hangkártya
-
kovsol
titán
ha csak az egyik négyes áramkábelt dugod rá? nekem csak egy 4-es van beledugva, mert tápegységen ilyen van csak.
Van a gépben valami extra bővítőkártya? Nekem mikor az Audigy2 bele volt rakva első indításkor ugyan ezt csinálta a lap, és miután kivettem érdekes mód elindult és később berakva ment a hangkártyával is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest