- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kroni1
veterán
Nem igazán de az már az 1.40-ben is jó volt. 1.30ban még melegebb volt. Viszont még az is normális szerintem, nem is foglalkoztam vele. A régebbi lapjaim ugyanúgy felmelegedtek 100%on pörgetve a CPU-t bios alatt, mintha stabilitástesztet futtatnék, de mi van akkor?! Semmi..
-
törölt tag
Azért jók azok a kényelmi szolgáltatások,ha szükség van rájuk.Inkább az a baj,hogy túl sok featurét zsúfoltak bele a lapba és valahogy ettől (vagy teljesen mástól,amihez nem értek),kiegyensúlyozatlan az UEFI-s vezérlés és hőmérséklet szabályozás.Nem véletlen az a sok bios revizíó ami megjelent ilyen rövid idő alatt.Végre a RAM-okat is lehet bármilyen slotba pakolni és elindul mindenféle kiosztásban.Összegzésül annyi,hogy ismét egy nagyon szerethető deszkát csinált az Asrock,ami ráadásul nagyon szép is.
-
norbi0604
aktív tag
Igen. Letöltöttem az ASRock oldaláról, kicsomagolod, és csak magát a fájlt rárakod egy FAT32-es fájlrendszerű pendrivera, restart, F6 vagy UEFI-ből is lehet csinálni (én onnan csináltam), rákeres az eszközre, kiválasztod a pendriveot, vagy amin van az update, enter, és már teszi is. Mikor végzett, megnyomod akármelyik bill.-t és már indul is újra a friss BIOS-al.
-
milan18
aktív tag
Még nincs jövő hónapba akarok venni vagy ilyet vagy a 870 -esből megjelent új verzióst, meg is kérdezném hogy miben különböznek a csipszeten kívűl? Nekem csak annyi a lényeg hogy bírjon egy kis proci tuningot! Az új 870-es miben újúlt vajon meg nem kell bioszt frissíteni a bullhoz? Gondolom ilyesmi sokban nem igen változot....?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest