- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padre
tag
Hogy valami a lapról is szóljon...
FX-6100-at használok a lapban. Első blikkre nagyon örültem mert a CPU 1,4V körül szépen ment 4500 Mhz-en, de sajnos nem bírt ki egy óra Prime95-öt.
Szépen elkezdtem lefelé menni és végül a tutti biztos 4000Mhz.-nél maradtam. Itt atomstabil és nem is melegszik nagyon. 1.3875V-ot adtam neki.
PhenomMsrTweakerrel belöttem hogy ha nem kell a kraft, akkor 2500Mhz-en megy.
Egy P2 X4 965-öt cseréltem le erre. Ennél minden tesztben, játékban gyorsabb. AIDA64, 3DMark11, Cinebench, Skyrim, stb, stb.Röviden ennyi. Nekem bejön a lap, semmi gondom vele. (A már korábban kifejtett sipolást kivéve, de ez megoldódott)
-
Padre
tag
Régóta nem írtam, de tegnap este rájöttem mi okozta a tápban, és a hangkártyán (Xonar DX-en és az alaplapin is, bármelyik volt belőve) a cicergést.
BIOS-ban ki kell lőni a Cool 'n' Quiet-et!!!Hoztam csere tápot, kiszedtem a lapot a házból és úgy üzemeltem be stb. végül ez segített.
Azóta minden jó, most éppen a tuninggal bajlódom...
-
Padre
tag
Szereztem egy csere tápot, ami sajna szintén HiPRO, csak HPP450W.
Ez is adja a cicergő hangot...Holnap próbálok egy harmadik tápot is, ami már nem HiPRO lesz.
-
Padre
tag
990FX Fatal1ty lapot vettem és üzemeltem be tegnap este. Találkozott már olyannal valaki hogy valami a gépben iszonyat idegesítő magas frekvenciájú hangot ad ki?
Az a fura hogy nem is folyamatosan, hanem bizonyos programokat futtatva. PL: Chrome elindításakor egyből....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest