- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
geckowize #3017 üzenetére
Az Etron chippel szerelt lapokkal régebben voltak inkompatibilitási problémák, de firmware frissítéssel megszüntethetők
Am önmagában az hogy az USB3 külső chippel van megoldva számodra nem jelent semmi hátrányt, csak az Etron ugye nem minden eszközzel hajlandó együttműködni
-
válasz
sznoopy1977 #2618 üzenetére
Nem
-
Itt a PH-n vannak olyanok akik az ilyen lapok javításával foglalkoznak, esetleg egy próbát megér
Na ja, én is szoktam egy kicsit parázni amikor frissítem, főleg azért mert nem szünetmentesre van kapcsolva a gép_DiEGO_: Ez mind szép és jó, de nem tudjuk hogy hol lakik a szóban forgó kolléga, lehet hogy vidéken ahol közel sem olyan betonbiztos az áramellátás mint egy nagyobb városban, és az elmúlt napok időjárása miatt jogosan feltételezhetjük hogy egy áramszünet miatt került parklópályára a lap
-
válasz
attilla84 #2205 üzenetére
Jó kis lap az, vedd nyugodtan, sztem menne benne a 2133-as RAM is nem hinném hogy attól a 33MHz-től halna be, bár szvsz 1600MHz-nél nagyobbat fölösleges belerakni, semmi hasznát nem látod
Ami a tápokat illeti, ezeket a modelleket nem ismerem, úgyhogy a tápos topikban kérdezz utána
-
válasz
seederking #1856 üzenetére
Nincs semmi
Még a jelenlegi legerősebb VGAk-nak is elég a PCI-E 2.0, nem fogod semmi hátrányát érezni abban a lapban
-
Én fölraktam, és azóta a billentyűzettel (Microsoft Wireless MultiMedia Keyboard 1.1 ) egyszerűen kezelhetetlen az UEFI, abban a pillanatban ahogy megmozdítom az egeret össze-vissza elkezd ugrálni a kurzor, teljesen önálló életet él, magától navigál a menüpontok között. Ha viszont nincs csatlakoztatva a bill akkor teljesen rendben van, és érdekes módon PS2-es bill.-el is jól működik.
-
válasz
seederking #1576 üzenetére
Kb olyan 3-4k különbség van köztük, felszereltség tekintetében meg annyi hogy az Ext. 4-en 4 USB3 van és 8x/8x módban lehet CFX-et kialakítani, míg az Ext 3-nál csak 2 USB3, és a 2. PCI-E slot csak x4 módban megy.
-
válasz
Papabear195 #1457 üzenetére
A legújabb volt fönt eddig is
Már bios resettel is próbálkoztam, de semmi változás -
válasz
Papabear195 #1455 üzenetére
Nem, semmi ilyesmit nem raktam fel
-
Üdv
Az miért van hogy a gép az USB bill-t és egeret hol érzékeli, hol nem? Állandóan le-fel csatlakozik, még a Windowsban is lehet hallani a hangot amikor ezt csinálja, Valamikor nem is hajlandó visszacsatlakozni, nekem kell besegítenem. Mindegyik USB porton csinálja, az egér és a bill. másik gépen le lett tesztelve, ott tökéletesen működik Win. újratelepítés is volt már, rendkívül zavaró tud lenni, főleg játék alatt
-
Az miért van hogy az egér és a bill. állandóan elveszti a kapcsolatot a géppel? Mindegyik USB portban próbáltam és ugyanúgy csinálja, volt már win újratelepítés is. Nagyon zavaró tud lenni, főleg játék közben.
-
Asszem azon kívül még kell lennie egy 1/2 és 1/4-es értéknek, próbáld azon is.
Am érdekes, nálam fesz emelés hatására sem nő az eltérés jelentősen, igaz csak 1,38v-ig mentem el, tovább nem akartam a gyári hűtő miatt
(#1224) miresz: Ja oké
Nem vagyok rendszeres olvasója a Bull. topiknak
-
-
Üdv
Van valami lehetőség arra hogy a proci idle feszültségét is csökkentessem? A BIOS-ban nem találtam erre vonatkozó beállítást
Jelenleg alulfeszelem a procit, 3Ghz-en 1,162 V-on stabil, de az idle fesz változatlanul 0,976 V -
Üdv
Az Asrock 970 extreme 4 biosát akartam frissíteni, de valamiért a frissítés előtt kifagyott a bios
Merjem resetelni?
-
válasz
Mr.Csizmás #116 üzenetére
Csak a legeslegbikább CPU-nál éreznéd hátrányát, és ott is csak akkor ha erősen tuningolnád
-
-
-
Én is pont néztem az Asus lapokat és hát jah, kicsit vicc az áruk, szokás szerint túl vannak árazva.
A Gigákat is szemügyre vettem, árban még jó is lenne, de biosban elég hadilábon állnak, szóval maradt az Asrock vagy a MSI, és szimpátia miatt az előbbi mellett döntöttem
Látom te is hosszútávra tervezel
Ha már itt tartunk miért nem adod el a jelenlegi karikat? A befolyó összegből veszel egy 6950-et az meg simán unlockolod egy 6970-é, késöbb meg veszel mellé még egyet
-
Ahhh, és még az ára is egész kellemes. Látom van még UCC is rajta, bár sztem több SATA csatit is el tudott volna még viselni. Ami komolyabban zavar az a 4+1-es tápellátó rész, nem tudom hogy mennyivel fogja befolyásolni a tuningot( ha egyáltalán befolyásolja). A Bullra még sajnos várnunk kel egy kicsit, amúgy mire kell neked az FX?
-
Instant Boot:[link]
Instant Flash: a lap bios-át lehet vele firssíteni egy pendrive segítségével
On/Off Play: Ezt már saját megad megválaszoltad
APP Charger:kikapcsolt állapotban is lehetővé teszi hogy telefont és más eszközöket tölthess USB-n kerszetül
SmartView: Egy ilyen kezdőoldal féleség az IE-ben ahol láthatóak a leglátogatottabb oldalak, fb barátok, meg különböző hírek olvashatók
Turbo UCC: Az AM3-as procik letiltott magjainak feloldását teszi lehetővéAmi az árát illeti, sztem olyan 35k körül lesz
-
Az a 970 Extreme4 számomra tökéletes, már csak az ára érdekelne, de tippre olyan 22k körül lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest