- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
én szerintem egy extreme4 -t próbálok helyette kérni ráfizetéssel, talán az jobb lesz
most telepítettem újra a windows -t a gépen és a hangkártyával bármit csinálok nem hajlandó érzékelni, hogy rá van dugva bármi is, se mikrofon, se hangfal, még a front paneli kikötés se
-
miresz
veterán
Szerintem nem kompatibilitási gondok vannak ott,hanem simán hibás a ram,,vagy a lap. Szerintem ne vegyél semmit,hanem elöszőr kérj kölcsön,vagy vidd be oda ahol vetted,és próbáljátok ki. Kingdton Hyper x simán megy a 970-es lapban is. Nincsenek már olyan finnyázások,mint régen a lapoknál ram terén.
-
kovsol
titán
ha csak az egyik négyes áramkábelt dugod rá? nekem csak egy 4-es van beledugva, mert tápegységen ilyen van csak.
Van a gépben valami extra bővítőkártya? Nekem mikor az Audigy2 bele volt rakva első indításkor ugyan ezt csinálta a lap, és miután kivettem érdekes mód elindult és később berakva ment a hangkártyával is.
-
bozont
veterán
Igen, most nézem, hogy a kategória kiválasztásnál nincs még benne a 9xx széria, nem tudom miért. De letöltöd a legfrissebbet innen és azzal biztos jó lesz, az újabbak már támogatják az új chipseteket is (ami amúgy nem sokban különbözik a 8xx szériától). De persze ha biztosra akarsz menni, akkor nyugodtan töltsd le az Asrock oldaláról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tomato firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest