- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
Minnel tobb fazis es minnel jobb hutes VRM-nek giga 990FXA ud3 ,giga 990xa ud3 is jo ugytudom,Asus m5a970 evo r2.0 es ehhez hasonloak vagy persze jobbak.
De inkabb kerdezz ra az AMD FX topikban ,hogy mit ajanlanak,enis most cserelem 990xa ud3 ra az extreme 4 emet mert 4ghz en throttlingolok -
-
Pilok
tag
Eloszor is probalj meg egy win mem diagot. Ha van hiba akkor nezd meg masik slotban is a mem testet.
Ha 2x2 G akkor probald meg a masik ket slotba tenni. Nekem akkor furdult ilyen elo ha nem volt 100-as a memoria slot igaz az masik lapnal volt.
Viszont ha 1x4G akkor is tedd at masik slotba, de ugy, hogy ha az elsoben van akkor a 2-ba.
Pilok
-
Tom5
addikt
Nálam kibírta a lap és memória cserét, de a lelki békém miatt újratelepítettem a Windows-t.
Erre valaki? -
bozont
veterán
Én egy 790X-UD3P lapról váltottam és nem tettem újra a rendszert, nem volt semmi problémám. Annyi hogy ha van valami driver telepítve a laphoz (nem a win7 sajátot használod), akkor a biztonság kedvéért azokat töröld le a csere előtt, de hanem akkor sem kellene hogy probléma legyen.
-
Yeffy
veterán
a Deneb topicba írkáltam, már próbáltam párszor, kb reménytelen...viszont kérdeznék egy szerintem ON-t:
amióta átállítottam ACHI módra a BIOSban a SATA módot, és úgy fut vinyóról a Win-em, elég gyakran előfordul, hogy ha nézek DVD-t (gyári origi), egyszercsak minden szó nélkül megáll a lejátszás, és látom a visszajelző LED-en, hogy pörgeti a vinyót, vagy olvas valamit, de nem hallom, hogy esetleg jobban kerregne a vinyó. erre esetleg valakinek tipp? emiatt az ACHI miatt lenne? SATA IDE combinatedd módban is ezt csinálja.
970 Ex. 3 lap, SonyNEC Optiarc AD 7200 S SATA író ami csinálja...
olyan opciót meg ne mtaláltam, h mondjuk az író IDE módban menjen, SSD/HDD meg ACHI-ban... -
DeadMeat
nagyúr
Nekem is az van, ext3 és Ag3 kombó, nincs nyűgje.Valamivel gyorsabb a tesztek szerint mint az előző inteles vezérlőn volt.
Illetve külön driver csak az e-sata vezérlőjéhez kell, a sima sata vezérlőhöz amd driver kell.Szóval nem hiszem, hogy külön vezérlős lenne.
Majd mérek egyet én is, mert már az értékekre nem emlékszem sajna. -
törölt tag
-
Departed
őstag
Nemsokminden. Az Asrock 970-es lapjain 2*8szoros PCIE 2.0 van, a 990-eseken 2*16szoros. Előbbi is elég két egymagos vga-hoz, utóbbi mondjuk 2*2magoshoz elkél.
Szóval ha nem vagy extrahardkór sok gpu-s PC szörnyeteg építésében érdekelt, válaszd a sokkal olcsóbb 970-eseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Magisk
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Automata kávégépek
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest