Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomko78 #4981 üzenetére
Melyik verzió? Fatal1ty mouse port is normálisan működik benne? Mert akkor továbbra is tökéletes ez a lap nekem.
Azon kívül, hogy szar az integrált hang. Nem ad semmilyen mélyet.
Próbáltam már gyári drivert, ASRock drivert, régebbit, újabbat, de mindig ugyan az... Neked nincs ilyen? Max veszek egy PCI-os valamit.
-
-
válasz
Tomko78 #4780 üzenetére
Hát nem tudom. Én elcserélném egy Killer-re, így hogy szar a hang!
Szerintem inkább hiba, mint minőségi probléma az hogy nincs mély.
Ami meg még probléma, hogy a Professional-hoz nincs W8-as Fatal1ty mouse port szoftver (F-Stream). És nem is megy a killer szoftverével sem. Sz*pás...
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Tomko78 #4752 üzenetére
Még jobban is meglehet rántani ( 4400MHz )és igen a CPU-d a határ mit tud , nem a vas , hiszen a 12 + 2 fázisú áramkör röhögve adja a kakaót alá , sőt ugye egy egy FX8350 is lazán mehet/ne benne maxxon amit bír
A digitális impulzushossz-moduláció (Pulse-width Modulation, PWM) alkalmazásával a Fatal1ty sorozat sokkal hatékonyabban és egyenletesebben biztosítja a CPU Vcore feszültséget. Az analóg PWM-hez képest a digitális PWM optimalizálni tudja a CPU energiaellátását és megfelelő, stabil Vcore feszültséget nyújt a processzornak.
Az alaplapon található Dual LAN a Teaming funkcióval lehetővé teszi, hogy két külön kapcsolat egyként viselkedjen a dupla adatátviteli sebességhez, így hatékonyabbá téve az adatátvitelt.
Az F-Stream részét képező Fatal1ty egércsatlakozó egy személyre szabható technológia a PC-s játékosoknak. Miután csatlakoztatták az USB egeret a Fatal1ty egércsatlakozóhoz, és elindítják az F-Streamet, a játékosok használhatják Fatal1ty kedvelt 500 Hz-es egér mintavételezési arányát. A játékosok az F-Streammel ezen felül rugalmasan állíthatják az egér mintavételezési arányát 125 Hz és 1000 Hz között. Ez segít a profi játékosoknak elérni a zökkenőmentes játékélményt, és az egér jobb reakcióját.
Természetesen egy megfelelő egér is kell ekkor , hogy az adottságát használni tudjuk. -
_DiEGO_
őstag
válasz
Tomko78 #4738 üzenetére
Nem
pl.: [link] 990FX Extreme4 és végiglehet nézni melyekhez még ... ahol van alaplapon csati ott adják hozzá , mert nincs minden házon USB3 elöl ... Plusz ugye adják mellé a hátsó shieldet , ekkor átkell csavarozni oda és hátul lesz a 4db ... kinek hogy van rá igénye
https://www.youtube.com/watch?v=ISDoaT9H_OY [link]
-
-
-
MrM94
addikt
válasz
Tomko78 #3656 üzenetére
Nalam a gigaban megy 4.4et stabilan,asrockban nem ment csak 4ghz et aztis throtthlinggal
Vicces volt,hogy uefiben beallitottam az asrockban 1.4v al 4.3ghz et es elsem indult a gep
Giganak 4.5-ot 1.45v es faszan indult.
Szeretheto lap volt az asrock csak voltak nagyon rossz hibai amivel nemtudott mit kezdeni az ember,sem segiteni rajta. -
MrM94
addikt
válasz
Tomko78 #3649 üzenetére
970 ex4 volt 4+1 fazissal
volt meg itt valaki akinek olyan lapja volt es nemigazan volt tuningbarat alaplap mivel ugyanaz a hutes volt mint az enyemen es ugyancsak 4+1 fazissal en csak 990fx ex4 et ajanlanek ha alaplap de az mar draga.Mas gyartoknal kaphatsz olcsobban jobban hutott vrm el ellatott lapotAmi van nekem jelenleg ez is jo alaplap,tuningot is szereti semmi throtthling nelkul
-
kenand
veterán
válasz
Tomko78 #2949 üzenetére
Köszi az jobb lesz.
Még egy kérdés, tegnap próbáltam-de fel kellett adnom.
Próbáltam 2 120-as SSD-t raid tömbbe kötni és arra telepíteni a win 8-at.
Raid 0 tömböt meg is tudtam csinálni, de a win 8 telepítő nem volt hajlandó látni, volt egy olyan lehetőség, hogy driver feltöltés, de a dvd-n levő "floppy-s" drivert hiába töltöttem be, azután sem látta.
Valakinak tapasztalata? -
törölt tag
válasz
Tomko78 #2424 üzenetére
Ki mondta azt, hogy vegyél ? lool
Fatal1ty helyett ha lehet kérj mást ... és még pénzed is maradhat ... máshol is olvastam , hogy Fata annyival , sőt semennyivel nem jobb csak dizájnosabb , plusz fatásítva vannak hozzáadott szoftverek ...
Kicsit szemfényvesztés - lekerült floppy és IDE csati és ott jobban tudott gazdálkodni ... -
válasz
Tomko78 #1967 üzenetére
Nálam nincs fenn már az axtu, az alaplap állítgatja. C&Q aktív, meg a win7 energiagazdálkodása is. 1,112V és 1,136V 800Mhz-en. Teljes órajelen 1,4 voltot is ír az aida64. Phenom II X4 3,2Ghz. Mondjuk sose foglalkoztam a feszültségekkel, oldja meg magától
Így terheletlenül 40 fok körül van, jól megizzasztva meg max65 fok. A hűtési szint 6-os.
-
-
-
válasz
Tomko78 #1623 üzenetére
Nem akarok elégedetlenkedni ezzel a FAtal1ty-vel, DE!!!
Mikor az Abit ontotta a FAtal1ty lapokat, ahhoz 1: volt OC guru panel. az Asus is ad ilyen marhaságot a drága csúcs lapjaihoz! én is elvárnék itt az asrocktól valami bónúsz gémer brutál menő cuccot, ha használnám ha nem, ha hasznos lenne ha nem, de valamit adjon már bakker
a másik: az Abit Fatal1ty-khez külön PCI-es hangkártya is dukált, itt meg kapjuk a jó kis integrált ríltekket -
-
-
Tom5
addikt
válasz
Tomko78 #1386 üzenetére
Az a cumi hogy IE-t meg firefoxot nem használok, page file kikapcsolva, ready boost mit dob 8GB RAM mellett? Chrome-ra kellene ráeröltetni a dolgot. Sys/user temp nem tom mit gyorsít ha RAM-ból használom és nem vinyoról. PS-ot ritkán használok, akkor sem profi feladatokhoz. Szóval mi előnyöm származhat? Majd holnap délután tesztelgetek ma már pihi mert reggel meló.
miresz - link
-
BDave
őstag
Egyébként ezt írják hivatalosan is: "We don't recommend users to update BIOS while the system is running well."
-
repvez
addikt
Már nekem is kiadja a hangot, de nem ugy és nem oda ahova szeretném, mert a VGA-böl az erösitöbe megy a kábel és onnan egy másik HDMI-vel a TV-ve, és csak simán átmegy a kép és a hang is az erösitön , de én azt szeretném hogy a hang megmaradjon az erösitöbe és azon szolaljon meg.
A másik meg hogy a tulajdonságok között azt irja hogy a támogatott csatornák száma 2 akkor hogyan lesz 7.1-es hang ?4850-es a VGa
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest