Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
-
Guitar14
senior tag
válasz
CactuS #11755 üzenetére
Utolsó próba:
(javítottam a gitáron és a kezén a kontúrvonalakat + enyhén kontrasztosabb és kapott egy kis szaturációt) Fején a fekete rész az fekete sajnos az eredetiben is tehát azt nem a kontraszt feketítette be.
De innentől profikra bízom.
Ez [kép] a legnagyobb amin szerkesztettem, hátha segít 500x500 (forráskép is ekkora volt, sajnos nem találtam nagyobbat)Köszi mégegyszer a lektorálást!
-
-
-
somogyib
őstag
-
-
Busterftw
nagyúr
válasz
CactuS #11267 üzenetére
Koszi a reszletes valaszt.
Igazabol itt csak a forma lett volna a lenyeg, arra gondoltam lehetne ezt rajzosabbra csinalni, kevesbe elesebb vonalakra cserelni a konturokat, adni neki egy melegebb szint.
Ph forum szinre gondoltam, a vilagosabbra, hogy jobban beleolvadjon.De megertem, hogy inkabb az arcnelkuliseg a problema itt.
Majd megkerem a csavot aki csinalta, hogy tudna-e valamit hozzaadni -
Csokishurka
őstag
válasz
CactuS #11211 üzenetére
Jah értem, csak azt írták, hogy ha más a kép akkor talán szóba jöhet.
Illetve tényleg nem akadékoskodás, de mondjuk egy híresebb sorozat vagy film főszereplőjéről van szó, pl Vader nagyúr, lehet, hogy sokak nagyon szeretnék azt az avatart de nem lehet mert 1 usernek már be van állítva. Nem terveztek erre ilyen engedményeket, hogy mondjuk többen is használhatják azt az avatart, ha azok eltérően néznek ki? (ésszerű keretek között, megkötésekkel)Vissza az eredeti témához akkor még keresgélek
-
-
-
-
Elektrosokk
veterán
-
válasz
CactuS #10972 üzenetére
Sajnos én is post-Covid tünetekkel küzdök már 5 hónapja! Szerencsére légzési panaszok nem volt, de még mindig nem az igazi a terhelhetőségem, ízületi és izomfájdalmak a mai napig vannak. Szerencsére szív UH, labor rendben. A szaglasom sem a régi... Jobb lett volna ezt az egészet megúszni. De SBO-n és helikoptereen dolgozva elkerülhetetlen volt sajnos.
Remélem te is túl leszel rajta! -
KRoy19
őstag
válasz
CactuS #10968 üzenetére
Mint írtam, nem igazán értek a rajzoláshoz, csak volt egy harmatgyenge próbálkozásom, szóval innentől kezdve ráhagyom ezt a profikra.
Mindenesetre ez a színvilág az ami bejön, szóval ha annyit megtennél, hogy az Arcképszerkeztő topikban kicseréled a forrásképet erre, akkor azt megköszönném.
-
HoTaZo
addikt
válasz
CactuS #10809 üzenetére
Részemről nincs tűz izzítási szándék. Arra alapoztam a leméretezési javaslatomat, hogy egy photo resiserrel erre az eredményre jutottam. Ahol a mosoly megmaradt, még a szeme se nyomorodott meg, mint az egyik változatban.
Gondoltam, ti jobban tudjátok kezelni a PS-al a pixel beállítást, mint ez az app.Hálás vagyok érte, hogy időt szántál rám, köszönöm!
-
Alpi.
addikt
válasz
CactuS #10744 üzenetére
Már viszik !
Köszönöm szépen !@Vond : Az általam komoly paint mestermunkával szerkesztett kép színeit preferálnám !
Így emlékszem a színeire anno a könyvben, amit gyerekként lapozgattam még.
Igen, tényleg elég "aránytalan", ha kivágom csak a kockát és úgy nézem ! Most néztem meg úgy !
A 2 csillag szélességében sokkal jobban adja ! -
gjoco1
addikt
válasz
CactuS #10702 üzenetére
Elnézét,nem türelmetlen vagyok,félre ne értsetek.Kérdésem,hogy [átvihetem] az Arcképszerkesztőbe a kérésem? Annyi korrigálással,hogy viszites tükrözéssel szeretném.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest