Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life #11786 üzenetére
Egészségetekre! Így végül Mikulás előtt mindenki megkapta.
-
Nem.
A linkelt cikkekben Wyll nagyon jól leírta, hogy fotóból miért nagyon időigényes dolog Ph! avatart készíteni, főleg, ha egy arcról van szó. Ennyi munkaórát karitatív módon beletenni egy-egy jelentkező arcképébe nem lehetséges jelenleg és nem valószínű, hogy ez a jövőben változni fog.
Nem feltétel a 2D, nem egy Menő Manó szintre kell gondolni, hanem arra, hogy alapvetően illeszkednie kell a Ph! formai világába. Minél közelebb van ehhez a forráskép, annál gördülékenyebb a dolog. Készült már langolierből is avatar, DMC DeLoreanből, sőt Tool: 10.000 days albumborítóból is, de hidd el, hogy sokat segít az, ha van rajzos forrás abból, amit a kérvényező szeretne (cartoonizer nem jó).
Kérnénk egy linket, mert a szabad arcképeknél is van, ami egy régi avatar, lehet akár 15 éves is, akkor még teljesen más szabályok vonatkoztak az arcképek készítésére. Plusz ha valakié volt, akkor az abban a formában nem kerül vissza, hanem átdolgozásra kerül.
-
válasz
Dr. 444Hertz #11727 üzenetére
A héten jövök arcképekkel.
Ez olyan tipikus utolsó mondat volt.
-
válasz
Dr. 444Hertz #11707 üzenetére
Bocs, jobbat nem találtam, a hétre már teljesen szétcsúsztam.
-
Saját magammal tudom illusztrálni, hogy nekem sincs annyi időm már rá, mint 6-7 éve. Valahogy mindig közbejön valami. Nekem is több a munkám, mint régebben, több a fusi is, nőnek a gyerekek, van 2 kutya, meg a ház. Na meg öregszem is, Így általában estére annyi erőm van, hogy bedőljek asszonykám mellé, hogy bealudjak valami sorozatra.
-
válasz
spleenszuru #11681 üzenetére
De tud. Save as copy menüvel.
Nyomjd le az entert a smart object méretezéshez. Utána elvileg kitisztul.
-
válasz
spleenszuru #11667 üzenetére
Kiről van szó, aki az alany lenne?
-
válasz
Ferenczi Áko #11598 üzenetére
Középső abszolút jó forrás, ha nincs még BD-1, akkor részben akár az is beleférhet. A harmadik az nagyon nem.
-
válasz
Dr. 444Hertz #11542 üzenetére
Nyugi, mi is így néztünk tegnap este.
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #11378 üzenetére
Ügyes, helyes, vár rád 1-2 specifikus cucc már nagyon.
Tegnap este megerőszakoltam a rendszert és késő esete még én is rajzoltam pár órát, lassan, de biztosan halad ez.
-
válasz
Dr. 444Hertz #11346 üzenetére
Jelentem annyi változás van, hogy a bélbolyhok szerintem már elköszöntek a pár doboz 50-es Cataflam után. Illetve doki szerint szépen javul, de még minimum 1 hétig nem ehetek azon a felén...
De egyébként szerintem ezeket leszámítva annyira nem vagyok a f*sz rossz végén. Vagy csak optimista lettem.
-
válasz
Busterftw #11260 üzenetére
Bár a moderátorok már megválaszolták, de hozzátennék pár gondolatot, hátha később más is felhozza ezt:
- Pyttawrxnek van arca, van tekintete és színvilágban passzol a Ph!hoz, ph! kompatibilis, egy autóhoz képest.
- Hosssszu langolierjét én csináltam, ezért külön jó, hogy ezt hoztad példának. Ez is már pár éves avatar, de elég sok munkám volt vele anno, hogy Ph! kompatibilis legyen és ha tudod mi az a langolier, akkor azt is tudod, hogy a körülményekhez képest - nyak és láb nélküli lény, akinek csak szája van (forráskép)- beleillik az oldal többi avatarja közé (kontúrok, színvilág, 2D rajzos képvilág stb.)
- bLaCkDoGoNe és engusz képe azért nem jó példa, mert még abból az időből származik, amikor még kb. bármiből is készülhetett avatar, akár fotóból is. Ez már sok éve történelem, azóta van pár olyan szabály, ami fix és áthághatatlan, de sok idő amíg minden avatar kicserélődik vagy soha nem is fog, mert nem kéri a tulajdonos a frissítést, cserét. Van olyan stock avatar is, ami nem menne át a mostani arcképes rendszeren.Nyilván vannak eleve olyan karakterek, tárgyak, amihez adott esetben nem lehet nyakat, vagy klasszikus értelemben vett arcot társítani. Nem elvárható, hogy egy autónak pl. nyaka legyen, de egy emberi alaknál igen, ahogy az is, hogy - legalább valami minimál stílusban - arccal is rendelkezzen. Vannak kivételek, mint mindig, van ahol 1-1 elvárás elengedhető- pl az arc kiadja nyak nélkül is, mert olyan elemeket tartalmaz, hogy vezeti a tekintetet, nincs hiányérzete az embernek -, de ez kép függő.
-
válasz
Csokishurka #11212 üzenetére
Nagyon eltérő stílus esetén van rá mód most is, de ebben az esetben nehéz lenne, így inkább másik karakter kéne. Pl Darth Vaderből is kettő van, ahogy nemrégiben az ontopikban pont Marioval is volt egy ilyen kör. Persze vannak már felejtős témák, amikor max a rajongók tudnak különbséget tenni, főleg 64 pixelen, ilyen pl a Dragonball széria. Gokuból van ugye van a sima, aztán ssj1-4, ugyanez godban, meg az ultra instinct, illetve az összeolvadás. Aki nem nézte, az csak azt látja, hogy kb. ugyanaz a színes hajú karakter. De rengeteg jó karakter van, csak a többség a főhősökre koncentrál mindig.
-
válasz
Csokishurka #11210 üzenetére
Egyik sem, mert foglalt karakter: [link]
Technikailag az utolsó jó lenne, de tükrözni kéne és akkor a másik szemén lenne a vágás. De foglalt. -
válasz
Szabi® #11174 üzenetére
Bocs, de elolvastad, amit segítő szándékkal linkelt neked pepe? WyII anno elég sokat dolgozott azon, hogy könnyen emészthető legyen, hogy miért nem jók ezek a cartoonizer effektek és társaik. Ezek lehet jól mutatnak egy YT borító képen vagy instán, de 64 pixelen katasztrófa a végeredmény. Olvasd el, kérlek: [link]
TLDR: valami ilyesmi a rajzos forrás: [link] , [link] , esetleg: [link] . Bár a karikatúra mindig necces 64 pixelen.
Ami a kötöttséget illeti: az évek során sokat finomodott az arcképek szabályozása, pont ezért már kezd egységes képet ölteni a dolog, csak a régi képek lassan kopnak ki. De a szabályok nem sokat változtak az elmúlt 3-4 évben, szóval olyan nagy meglepetés nem érhetett, fotóból szerintem már vagy 10 éve nem készülnek avatarok. És egy részletes kézi rajz is annak számít.ebben az esetben.
-
válasz
Memmaao #11165 üzenetére
Pofás kis példány.
Nem pótoltátok? Amikor jött próbahétvégére a 2. kutyus, utána néhány napra hazavitték. Üres volt nélküle a ház, biztos voltam benne, hogyha nem adják ide, akkor veszünk egy második kutyust is. Ha majd egyszer sokára elmennek, akkor tuti, hogy pótolni szeretném őket, jó dolog ha van kutya a családban.
-
válasz
Dr. 444Hertz #11161 üzenetére
-
válasz
somogyib #11149 üzenetére
Ja, de annak ellenére, hogy folyamatosan cuccolt a szeme alapján, becsajozott, sőt, Berkit megelőzve élőben leadta a kisnyulak születését premier plánban.
Egyébként rengeteg mese karakter szabad még, én pl. nagyon örültem Marie-nek a Macskarisztokratákból. De ott van még Thomas O'Pamacska, vagy Napoleon és Lafayette:
-
válasz
l.skywalker #11099 üzenetére
Alapvetően az adja a különbséget, hogy az autókat jól el tudja egymástól különíteni kb. egy átlag ember is. Míg az SW/DBZ/WH40K stb. esetén annyit lát, hogy fehér sisak, a sas szeműek meg annyit, hogy színes. De az, hogy phase 1 vagy hasonló már nem. Ugyanez DBZ esetén is, aki nincs benne a világban az esélytelen, hogy a különböző karakterek különböző fázisait, esetleg összeolvadásait megkülönböztesse.
Konkrét karakter esetén, ha még nincs, akkor én azért tennék vele egy próbát, de lehet valami jobb forráskép kéne.
-
válasz
Dr. 444Hertz #11097 üzenetére
Gondoltam a kontroller a lényeg, nem a cickók, de lehet félreértettem.
-
válasz
Tegla80 #11087 üzenetére
A tiedet nem hiszem, hogy módosítás után engedélyezték volna másnak, mert elég szűk a lehetőségek köré, hogy arca legyen a kontrollernek. Csomó oyan arckép van egyébként még forgalomban, amit a mai szabályok/szokások nem engedélyeznek már.
Egyébként vannak már egész jó fan artok a controllerre, pl:
-
válasz
Dr. 444Hertz #11079 üzenetére
Jó buli, nyilván azért csinálja az ember, mert szeret PS/AIval dolhozni, de adott esetben több óra minka is rámegy, mire olyan lesz, sőt... Nyilván nem jó érzés, amikor megy a levesbe 1-1 kép, mert ol a kérvényező nem kéri a végterméket.
A visszaállítást meg tudom érteni, én is 8 vagy 9 évig hordtam az előző schnauzert és fura volt megszokni, oedig magamnak rajzoltam, tudtam, hogy tetszik.
-
Én egy fél órát rászántam, de végül problémásnak ítéltem több szempontból is, az egyik legnagyobb probléma az volt, hogy jól nézzen ki a csapó, a filmtekercs és a fej találkozása. Aztán elengedtem a dolgot. Plusz az egészet kicsit talán kevésbé elvonttá kéne alakítani, picit "viccesebb" koponyával, stb. És akkor ott van még a szemből kijövő vetített fény.
-
válasz
Vhiktor #11047 üzenetére
Eleve ott bukik a dolog, hogy arcképeknél évek óta nincs vertikális vágás, így alapból kiesik mind a három kép. Másrészt a Ph!s arcképeknél elvárás, hogy illeszkedjen az arculatba, kicsit rajzfilmes legyen, ebbe egyedül a resident eviles kép illik bele valamennyire a mostani állapotában, de kicsiben azon is összemosódik minden, így az sem jó.
-
válasz
Memmaao #10973 üzenetére
Én januárban kaptam el, februárban végig táppénzen voltam, végül SBO, mert találtak egy szép nagy foltot a tüdőmön. Akkor kb. 100 métert nem bírtam menni, azóta szép lassan javulok, a tüdöm szerintem azóta is sokkal érzékenyebb és még mindig fáradékonyabb vagyok. Plusz közeli családban van egy rákos, ~végstádiumban, plusz túl vagyok egy autóbaleseten is... szóval ja, reméljük ennyi volt idénre a negatív hullám és jönnek a pozitív dolgok.
-
válasz
Memmaao #10966 üzenetére
Made my day, rámfért a nevetés az elmúlt időszak eseményei után.
KRoy19: Nem egyenletesek a kontúrok és recés is nagyon, ez így ebben a formában nem lesz jó, ha kicsinyíted. Plusz én a haját is belül árnyalnám, nem hagynám tiszta feketére (lásd nálam is a schnauzer), mert kicsiben a tiszta fekete a kontúrral nem lesz olyan jó.
-
válasz
BlackSoft #10938 üzenetére
Ha nem kell a zsiráf nyak, akkor lejjebb is lehet vágni picit azt is, már jóval többet kiad az arca. Illetve belül az alacsony tömörítés miatti pixeleket el kell tűntetni, rajzold újra a kontúrokat rendesen, illetve ha kitisztítod a szemét, fogait akkor az is jobban látható lesz majd. Valami ilyesmi, de ez egy pár perces vázlat (kontúrt nem húztam, csak a a tömörített pixeleket tüntettem el, rövidebb nyak és tisztább szem):
-
válasz
HoTaZo #10810 üzenetére
Itt is már elmosódnak sajnos a részletek, nekem pl: úgy tűnik, mint egy amerikai focista kikenve a szeme alatt, akinek bemostak egyek és a fél szája feldagadt. Ha nem ismerném a nagy képet. Ennyi pixelnél sajnos kompromisszumot kell kötni vagy egyszerűbb képet kell választani. Azért is írtam, hogy az arcvonásokat a te képedről másoltam át, a szemét módosítottam, illetve a test + haj másik képről származik. Sokkal többet szerintem nem lehet kihozni ebből a karakterből.
-
-
válasz
Memmaao #10786 üzenetére
Hát, én bírom a BD világát, de én a Z után már kicsit elvesztettem a fonalat, főleg amiatt, hogy azóta jöttek folyamatosan a sagak (azt hiszem szintekben is már egy halom SSJ1-2-3-4, SSJ God, ssj blue és ultra instinct, de lehet kimaradt pár), és behozták a fusion warriorokat is, ami még keveri a karakterek vonását. Na ott aztán már nem mondod meg, hogy melyik, hacsak nem vagy valami rendszeres nézője. Laikusként kb. az alap állapot, SSJ (sárga), SSJ Blue (kék hajas), és az ultra instinct, ami megkülönböztethető erőteljesen, már ami ugye a Saiyan classt illeti. Persze van benne egy halom jó karakter, de azokat nem igazán szokták kérni.
-
válasz
Dr. 444Hertz #10747 üzenetére
Igazából nem kiskapu, mert tényleg eltér a kettő, de majd a capslockos kollégák mondanak rá egy áment.
-
válasz
Dr. 444Hertz #10675 üzenetére
Ha bekerül majd a rendszerbe, akkor inkább ebből a forrásból, ez sokkal jobb:
-
-
válasz
Black_Raven #10644 üzenetére
Az mondjuk nem ártana, ha a szeme kivehető lenne a végső rajzon valamilyen formában.
-
Még kéne dolgozni rajta rendesen, mert a részletek elvesznek, amik nem férnek rá, azokat törölni kell, kontúrokat megigazítani stb. Akár egy próbát megér az egész alakos is, bár a vállas részletesebb. Esetleg az arányokon változtatni, hogy kisebb/alacsonyabb legyen a test a fejhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest