Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Z'Z"
őstag
Részemről megfelelő, ahogy írtad.
Átvittem az arcképszerkesztő topikba. -
Z'Z"
őstag
Akkor ez a kép megfelelő?
[link]
Elnézést, hogy nem linkeltem az eddigi képeket. -
Z'Z"
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #11321 üzenetére
Egy kicsit egyedi lesz, de nem baj.
Akkor mehet az arcképszerkesztő topikba? -
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Megkaptam az engedélyt:
[link]
Szeretném megkérdezni, hogy van-e esély arra, hogy legyen egy másik Zidane kép?
A keresőben találtam egyet, de amit én néztem, az teljesen más lenne, inkább a managerhez hasonló.
Amennyiben nincs rá lehetőség, akkor keresek mást.
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Itt is szeretném megköszönni "-secret-" -nek, hogy elkészítette az avatarom, illetve vond és koxx mesternek, hogy jóváhagyták.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest