- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
jim bcs #11271 üzenetére
Miután a fekete gundam oldalnézetben le lett szavazva, így a következőnek az onion 'hero' [link] , de ekörül is felmerült a gyanú a végén, hogy mém -> így nem jó, pedig elvileg nem az.
Szóval nekem ez lenne az elsődleges terv.
Ha az onion is leszavazásra kerül akkor a kapucnislányka a break blade-ből [link] -
válasz
jim bcs #11095 üzenetére
Akkor igazából csak egyetlenegy igazságos megoldás van! Factory reset előtt is egy csomó termék kér pl 5x gomb nyomást , vagy többször rákérdez, hogy biztos benne? Nyomatékosítani kell, hogy nincs visszaút. Nem lehet kérni a korábbit. A következő váltás időpontja 3 év. Pont.
-
-
-
Zimmi91
addikt
-
DS39
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz
jim bcs #10402 üzenetére
Ha ennyire nincs turelmed a moderatorsaghoz, hogy egybol, csipobol ilyen stilusban kommunikalsz mas felhasznalokkal, illetve ennyire indulatosan kezeled a dolgokat, akkor nem kellene csinalnod. Talan egy kicsit nyugodtabb eleted lenne.
A modkerben tudom jelezni a hazigazdak fele, ha egy moderatornak kifogasolhatonak talalom a viselkedeset? Legalabb legyen nyoma.
-
.LnB
titán
válasz
jim bcs #10399 üzenetére
Teljesen érthető a szabály. Én benéztem bevallom. Meg azt hittem, ha segíteni akarok, akkor talán nem lesz baj. Privátba kellett volna írnom a kerőknek, hogy majd ide az offba linkelem a forrásképeket, amiket találtam nekik. Hát ez van..
Én inkább attól parázok, hogy most e miatt mennyit csúszik az új arcképem majd.
Ui: egyébként teljesen jogos maga a szabály is, mert régen amikor még közösségépítő voltam, akkor is eszméletlenül el tudott szabadulni az a topik. És már akkor is mondtuk, hogy szigorítani kellene.
-
SOAD19
addikt
válasz
jim bcs #10399 üzenetére
"Jó lábbal kelt fel, csak éppen azon agyalt, hogy figyelmeztessen, vagy hosszabb pihenőt adjon."
Azért létezik, az arányosság elve is. Nem hinném, hogy olyan nagyot vétkeztünk volna. Simán, csak törölhetted volna a nem odavaló hsz.-eket, aztán ha a közeljövőben újra mégis beírtam volna, akkor jogosan jöhetett volna az írásos figyelmeztetés. -
válasz
jim bcs #10103 üzenetére
Igen, az első képen egy EC-135 T2, a másodikon EC-135 P2+ látható, ami "új", merthogy nemrég használjuk, de egyébként 1-2 évvel idősebb, mint az eddigi osztrák bérelt T2 volt, illetve kb 8000e óra repült munkaidő van bennük, míg a "régi" bérelt T2-ben olyan 3000e óra volt. A helyszín a Pécs-Pogàny reptér. De a hírek szerint nemsokára Szekszàrdra költözünk, és ott már a keleti (pl Szentes) hangárhoz hasonló lesz a környezet :)
-
Beniii06
addikt
válasz
jim bcs #10041 üzenetére
Igen, talán eddig ez a legjobb forrás, tetszik is, habár itt egy kicsit idősebbnek tűnik a karakter a 'satírozás'
miatt, de gondolom kicsiben ez úgysem fog látszani és ha egy kicsit komolyabb tekintettel meg lehetne valósítani az lenne a legjobb.
Akkor várom a választ, hogy lehet-e ez/ennyi forrásból megvalósítható-e, elsősorban Kelly karaktere és nem Clint miatt, addig megpróbálok több forrást keríteni. Remélem maradhat, mert szerintem egyedinek egyedi és abból a filmből sincs még senki sem ábrázolva, pedig azért elég sokan ismerik.
-
válasz
jim bcs #9991 üzenetére
Hát, fogjuk rá, megnéztem gyorsan körülrajzolva, de túl sok részlet nem fog rajta látszódni. A szeme már ezen a képen is csak egy vonal, a haja sötét részei alig látszódnak, tehát oda ki kell találni a részleteket. Melós.
Erdei88: Én most nem szerkesztek, mert vizsgára készülök, de lehet, hogy mire végigpörög a mostani kérvényezők listája, akkor te jössz majd. Akkor elvállalom, ha tényleg ezt a képet szeretnéd és nem találsz másik, jobb forrást.
-
orientcx
őstag
válasz
jim bcs #9955 üzenetére
Akkor még egyszer megismételném a nekem írt kommentedre küldött válaszom utolsó mondatát:
"Ezt a választ ne vedd amolyan lécci-lécci-lécci" própbálkozásnak, természetesen tudomásul vettem, hogy nemet mondtatok az elképzelésemre, pusztán csak a félreértéseket* akartam eloszlatni.
Kívánok nektek további jó munkát."(*megjegyzés: a félreértés az "avatar" szó használatából fakadt)
Na arra azért mondjuk tényleg kíváncsi lennék, hogy ezt a mondatot vajon mi módon sikerült neked úgy értelmezni, hogy én egy levakarhatatlan pióca módjára üldözlek szerte a galaxisban egy lehetetlen kéréssel. De most komolyan, ennél még a kezdeti google translate is precízebben értelmezte a szöveget három kör magyarról pastura, pasturól magyarra fordítás után.
Röviden összefoglalva volt egy elképzelésem, ti nemet mondtatok, én meg tudomásul vettem, hogy maradok konfekció vámpír. Szerintem teljesen felesleges volt ez a rosszízű komment a részedről.
És akkor most még egyszer megismétlem: Kívánok nektek további jó munkát(de komolyan).CactuS - "Lehet egy mosolygós imperial clipper kéne inkább, nem?"
Hmmm ... mosolygós Clipper, mosolygós Clipper, lássuk csak ... Találkoztam már rémült Clipperrel, betojt Clipperrel, láttam behúzott nyakú, meg iszkoló Clippert, de mosolygó változatról nem tudok. Erről a képzeletbeli jószágról valami bizarr Grimm meséből hallottál?
FIREBLADE78 - "Legyél kula bácsi."
Kössz a tippet, édes egy ember vagy.
secret- - "Foglalt."
A manóba! Hát ez nem az én napom...
-
.LnB
titán
válasz
jim bcs #9948 üzenetére
Nem, én régen, mikor segítettem az arcképgyárosok munkáját, akkor is írtam, hogy kezdeni kellene ezzel valamit. Egyszer hülyeséget kérsz még oké, legyen másodjára is oké. De akkorra már hárman írják az illetőnek, hogy mit kellene átolvasni stb. Amit ráadásul magától meg kellett volna tennie a kérelem előtt is! És már rég jártam erre, de látom, hogy semmi sem változott.
Hozzáteszem, hogy tacskó koromban én is egy Tardis arckép kérelemmel indítottam, szóval az arckép szócskából, csak az "arc" részt nem sikerült elsőre megértenem.
-
-
-
Mahrenburg
őstag
válasz
jim bcs #9690 üzenetére
Sok hsz.-en keresztül?
Összesen kettő darab hozzászólás érkezett az ötletemre, a kettő közül Memmaao hozzászólása nem tűnik "nem"-nek, CactuS meg úgy fogalmazott, hogy: " ...nekem ez még mindig nagyon karcos", ami azt is jelentheti, hogy nem lát benne fantáziát, de ez még nem feltétlenül azt jelenti, hogy egy másik arcképgyáros ne látna lehetőséget az ötletemben, és esetleg segítene javaslataival az ötlet továbbfejlesztésében. Ezért teljesen felesleges harsogó nagybetűkkel írni a nem-et, ha nem méltat senki válaszra, mint korábban, akkor már amúgy sem kérdezek rá még egyszer.
Köszönöm Mindenkinek, aki itt és az on-topikban válaszolt nekem, az istenek áldása kísérjen utatokon!
-
válasz
jim bcs #9692 üzenetére
Ez alapján már van 3 zöld íjászunk (bár lehet azóta cserélődtek, mert az arckép keresőben csak 1 jött nekem fel). Lehet még?
A forrásból még a tiéd a legjobb, illetve az 1 darab cartoonizeres, de az elég melós lesz. Furcsa, hogy ennyire nincsenek tiszta képek erről a karakterről.
-
válasz
jim bcs #9422 üzenetére
Kedves jim! Úgy gondolom, az ON topicban az OFF lavina az, amikor teljesen oda nem illő irányba megy el a topic. Egy szabályosan linkelt, az arculathoz illő kép alapanyag szerintem messze nem olyan reggeli hangulat megalapozó, hogy amiatt 1 év eltiltást adj! Az eltiltás priusz a PH fórumon. Egy fórumárs pár éve egy másik topikban egy erősen xenofób troll komment miatt 1 hét eltiltást kapott a topiktól. Nem tervezem 2 év múlva arcképet cserélni, de barmi okból nézik majd a pedigrém a moderátorok, senki nem fog emlékezni, miért kaptam, csak arra, hogy nagyon súlyos ügy lehetett, ha ekkora büntetés járt érte. Kicsit személyeskedőnek is érzem, és sokkal tisztességesebb lett volna, ha rám írsz egy privátot, és nem egy drasztikus kitiltással kezded, hogy most akkor nyomatékosítod.
Ígérem, hogy soha többet nem kommentelek az ON topikba, ezentúl írok privátot annak, akinek gondolom, hogy esetleg tetszene valami kép alap.
Arcképgyárosnak meg tényleg nincs időm jelentkezni, mert sürgősségi osztályon vagyok muszakvezető és vagy ott vagyok 24 órás ügyeletben vagy a pécsi helikopteren. Egyik mellé sem fér több, mint fórum olvasás. Otthon meg nincs telefonozás, mert igyekszem minden időm a gyerekekkel tölteni.
Ha miattam és emiatt az eltiltás miatt mondasz le az ON topik vezetéséről, kérlek ne tedd! Nem érzem jogosnak az 1 éves eltiltást, de ha leveszik, sem fogok többet oda írni, ígérem neked. Mióta te vezeted azt a topikot, sokkal hamarabb kapnak új avatart az igénylők. Régen több hetet kellett várni, míg egy moderátor a két pecsét után végre beállította a képet. Lazább volt a hangulat, csak kb pár hónapot visszaolvasva is sok ott a dicséret, ami kepgyarosoknak szól, és nincsenek radikálisan törölve. De ha te csak így tudsz jól működni, akkor részemről soha nem lesz ott több komment. -
cinemazealot
addikt
válasz
jim bcs #9397 üzenetére
Megszoktam már ezt az avatart, csak az zavar benne, hogy ha valakinek ugyanilyen van egy topic-ban, akkor nem tudom rápillantásra, melyik vagyok én.
Teljesen egyedi képet viszont nincs kedvem választani, nem is nagyon tudnék egy már létező, de nem saját koncepcióval azonosulni, meg nem is akarom ezzel terhelni az arcképgyáros kollégákat.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
jim bcs #9327 üzenetére
Ez elvileg egy hivatalos logó, így nem mehet.
De keresni kell valami rajzos pufferfish-t, aztán azt megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest