Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
BlackV #11831 üzenetére
Szerintem is hulladék alapanyag az összes, ezekből nehéz lesz összehozni bármit is.
Én se tudom, hogy alapkép gyanánt mi alapján kellene elindulni/keresni.
"Cápa + tengeralattjáró"???Kb. mintha "mozgólépcső + eldobott kavics" kategóriában kellene valamit alkotni...
De lehet, hogy csak én nem vagyok eléggé kreatív.
-
somogyib
őstag
válasz
FuRiONight #11818 üzenetére
De ez egy régebbi video, egy olyan forráskép átrajzolását mutatja, amit ma már nem hiszem, hogy bárki elvállalna.
-
somogyib
őstag
Lacielvtárs kérésére egy-két alapanyag ötlet:
-
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
válasz
Lali-213 #11628 üzenetére
Nem sok esélyt látok, hogy jó forrásképet találnánk. Talán még ez a legjobb, de ez sem rajz, csak valami effekt van rádobva a fényképre.
Ha valamelyik képgyáros nagyon bevállalós, lehet hogy megpróbálkozik vele, de teljesen át kellene rajzolni és az eredmény sem garantált (értsd: nem jön át a karakter 50px-ben).
-
somogyib
őstag
RE: Link
Szerintem ez így esélytelen.
A forrás megfelelő, de arctól lefelé max gallérig jó.
A balta is már erősen kérdéses, hogy beleférne-e - de a fenyők biztosan nem. -
somogyib
őstag
válasz
csuvicsuva #11559 üzenetére
Szerintem négyünk közül Te.
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #11551 üzenetére
"Zeneiskolában tanítok"
Én általános után jelentkeztem zenei középiskolába (most már, ha jól tudom szakgimnáziumnak hívják ezeket) nagybőgővel, de a tehetségem kevés volt a felvételhez.
De ez már elég régen volt... -
somogyib
őstag
Re: link
Mit csináltál kedden a postán egy órán keresztül?
És a zölddel jelzett tevékenysegek miért vannak kitakarva? 0.5 és 1 órás időtartamok.- lenne tippem, hogy mik ezek, de inkább nem írom le.Komolyabban: a nem kitakart időbeosztásaidat olvasva érdekelne, hogy mivel foglalkozol.
-
somogyib
őstag
válasz
HussarF #11425 üzenetére
Hát a copyright-hoz sötét vagyok, nem tudom mit és hogyan lehet felhasználni egy ilyen rajzosításból. De valahol azt olvastam, hogy ha magán célra használod és nem kereskedelmi célra, akkor nyugodtan használhatod.
De ne higgy nekem, mert nem tudom!
Ellenben szerintem megér egy mailt dobni az oldal készítőinek, hogy ismert színészek rajzosításával mi a helyzet. -
somogyib
őstag
válasz
HussarF #11423 üzenetére
Valaki korábban linkelt ide ilyesmivel foglalkozó oldalt. Talán ez volt az: https://thecartoonist.me/
A menüből a cartoon logo szerintem pont az amire gondolsz.
Bár attól is függ, hogy mennyit ér ez meg nektek. -
somogyib
őstag
válasz
fattyu #11375 üzenetére
Régi 'regként' sejthetnéd...
Régebben az arcképgyárosi munka is 'nagyon' pörgött: 2 év után lehetett újat igényelni, most 3 év után lehet. És azért, mert növekedett az igény, de az arcképgyárosok száma nem.
A moderátori arcképelbírálások mögött is valószínűleg ez húzódik meg.
(Ndruu moderátori és arcképszerkesztési dolgokat is vállal). -
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #11150 üzenetére
Hú! Ezt a mesét te jobban ismered, én a hangyára nem is emlékeztem.
-
somogyib
őstag
válasz
Memmaao #11081 üzenetére
"ha valaki meg szeretné "tartani" az előző egyéni képét, és azt vissza tudnà magának állítani"
Ez nem jó ötlet. A régebbi arképeket sokszor át kell dolgozni, vagy újrarajzolni, mert már nem felelnek meg az arculatnak. Ha vissza is tudná magának állítani, szerintem előtte mindenképpen kellene moderátori jóváhagyás.
-
somogyib
őstag
Csak kíváncsiságból: csabex2007 arcképe be lett állítva kb. egy hónapja, és most mást kérhet?
-
somogyib
őstag
válasz
BlackSoft #10929 üzenetére
Ahogy Memmaao és vond is írta: kevesebb árnyékolás és erősebb kontúr kellene. Továbbá élesíteni kellene az egészen, mert nekem ez elég homályos.
A nagy képen szereplő apró részletek úgyse látszanak 50x50 px-en, azokat el lehet hagyni: pl. a fülbevaló, a szemek megcsillanása, egy belógó hajtincs, stb. (de ha van jelentősége, akkor meghagyható, csak akkor ki kell emelni kontúrozással).
Az árnyakat egy-két színre kell redukálni, ahogy a rajzfilmekben: ne legyen színátmenet.
Arra is kell figyelni, hogy egy megmaradó aprócska vonal is sokat változtathat egy arcképen (itt a bal szem alatti vonalakra gondoltam). -
somogyib
őstag
444Hertz Ez nagyon jó lett.
-
somogyib
őstag
válasz
MikeWazowski #10899 üzenetére
-
somogyib
őstag
válasz
Intruder2k5 #10892 üzenetére
Harrison Ford-ból (Indiana Jones) több van, csak nincs benne a "címke" leírásban a neve: link
-
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
válasz
l.skywalker #10860 üzenetére
-
somogyib
őstag
válasz
ballazol #10829 üzenetére
Elméletileg az adatlapodon látható
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10708 üzenetére
Fénykép, render, 3D, stb. tényleg nem jó forrás.
De volt már, hogy a "fényképekből nem készítünk arcképet" dolog után is készült ilyenből arckép. Mert ha "egyszerű a téma" akkor megoldható. Pl: link -> linkPersze a rajzfilmes forrásképek a legjobbak, de te szerintem azt az astro bot-ot nulláról is megrajzolnád.
-
somogyib
őstag
válasz
ViharVadász #10669 üzenetére
A Tied az egyik - de lehet, hogy a legjobb - arckép a PH-n.
A vonalvastagság, a beállítás, a váll alatti vágás és összességében a karakter visszaadása 50px-ben perfekt! (én még mondjuk az "arcsebet" rá tettem volna, de így is teljesen jó)
Ndruu-t meg nem kell dicsérni, úgyse hiszi el...
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #10650 üzenetére
Egyébként a rajzaid baromi jók.
-
somogyib
őstag
Ha Dr. 444Hertz "a csapat tagja", akkor még miért addikt és miért nem Arcképgyáros?
Késik az adminisztráció?
-
somogyib
őstag
A kutya az indiánfejdísszel meg nagyon részletes rajz, az szerintem biztos nem fog menni.
Én azt mondom, hogy a meditáló alien volt eddig a legjobb, abból kellene kihozni valamit.
(persze mindez csak az én véleményem).
-
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
Még ha a mérethatáron kívül is esik, akkor is szerintem a második jobb. Így nem folyik annyira össze.
"Egyébként ha pl. 80x80 vagy 100x100 lenne a max. méret, akkor nagyon pofás arcképeket lehetne gyártani"
Igen. Ha lehetne nagyobb képméret, akkor jobban nézne ki mindegyik arckép.
-
-
somogyib
őstag
válasz
Micsurin #10340 üzenetére
Szerintem az arcképmegnevezős fórumba írj, talán hamarabb célba talál Ndruu-nál.
-
somogyib
őstag
(#46649) Meghivott-nak ajánlanám a korábban gyűjtött Zlatan forrásokat.
-
somogyib
őstag
válasz
albiosz #10153 üzenetére
Az igaz, hogy se nem politikus, se nem mém. De pl. politikában hol lehetne meghúzni a határt?
Egy nem párttag helyettes államtitkár vajon politikusnak számít avatár szempontból? Vagy csak akkor, ha benne van a hírekben - de ha senki nem ismeri akkor már lehetne avatár forrás?Nem egyszerű ezeket a dolgokat eldönteni, ezért nem is lehet mindenre ráhúzni az alapelveket. Ezért döntenek a modik.
Pl. Vona Gábor (már) se nem politikus se nem mém. De szerintem őt se lehetne avatárként kérni.
-
somogyib
őstag
válasz
albiosz #10149 üzenetére
"jogos felvetés, hogy az alapelvek nem zárják ki"
De az alapelvek nem írhatnak le mindent. Ha egy avatarral szemben kritikák merülnek fel, és a modik többsége ellene foglal állást, akkor abból nem lesz avatar.
(egyébként én is egyetértek azzal, hogy "soros avatár" ne legyen). -
somogyib
őstag
válasz
CactuS #10124 üzenetére
Én inkább a harmadikat preferálnám, de majd meglátjuk.
-
somogyib
őstag
válasz
Hosssszu #9845 üzenetére
Pedig jobban nézett volna ki:
---
@Bicskás értem a felvetést, mivel egy langoliernek nincs arca, és ugye az arc az egyik legfontosabb feltétel egy arcképnél. De itt nem csak egy szájról van szó hanem egy filmbéli karakterről, ezért gondolom, hogy ilyen esetben ez elfogadható.
Pl. ez is csak egy száj:
de egy ilyen átlagos, karaktermentes valami már nem mehetne át.
-
somogyib
őstag
---
Beteszek még két verziót, ami balra 62px szélességre kitolt, mivel szerintem a név fölött így jobban mutat:
-
somogyib
őstag
dSERiES kérésére egy ilyen javaslatom lenne, ebből a forrásból:
---
Ebből a forrásból szerintem kihoztad a maxot, kollégának tetszik, szerintem méretben is korrekt, szép munka. - CactuS
Na ez a 2. már tuti, csak tedd mellé az új verzió kis képét is mert az 1. verziónál még kis képen is látszik a szürke. - jim bcs
-
somogyib
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #9718 üzenetére
-
somogyib
őstag
ontopikból:
(#45407) CactuS: szerintem jobb lenne attilasd eredetileg linkelt forrása, mivel az az egyik legismertebb kép Tesláról.
(forrás: [kép] )
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gaming notebook topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Mobil flották
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest