- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
Szeretném megköszönni Ndruunak a munkáját. Nagyon tetszik!
-
Pakmara
őstag
válasz
Pakmara #11778 üzenetére
"Összebáboztam" egy minimális módosítást a csuklyán, ami jobban tetszene mint az alap. Még most felrakom, mielőtt sorra kerüle, hogy ne kelljen többször hozzányúlni az illetékesnek (feltéve ha ez a módosítás belefér az alap képhez képest).
Ismét sry a minőségért: (az utsó lenne az, ahol csuklyásabb a csuklya)
-
Pakmara
őstag
Az alap formához ezek vannak még, de szerintem nem sokat segít. [link] [link]
Színre elég egyhangú képek vannak (nem találtam több rajzos forrást): [link] [link] [link]
Ha úgyis újraszínezést kap akkor egyáltalán nem ragaszkodom a "forráshűséghez" színek tekintetében. Sötét csuklya, az első képen láthatónál világosabb bőr némi árnyékkal, akár valamilyen világító (hogy jobban ki lehessen venni) szem.Kicsit kontárkodtam (sry a minőégért, nem tudok rajzolni
) .
Az első a sima lekicsinyített kép, a másodiknál csak széjjel húztam a csápokat, hogy ne egy nagy orr legyen (végülis így is orr csak nagyobb), harmadiknál meg csak elkezdtem átszinezgetni (painttel
).
PH avatár keresőből próbáltam ötletet meríteni, stílusában valami ilyesmire gondoltam HSM profilképe (címke: Zeratul, Protoss, StarCraft). Egyszerű vonalak, de van benne árnyák/térbeliség.
-
Pakmara
őstag
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Ha minden igaz nemsokára jogosult leszek egyedi arckép igénylésre. Van egy kép amit nagyon szeretnék, de ha abszolút esélytelen akkor nekiállok jobb forrást keresni. Ezen a képen a középső alakról lenne szó:[link]
Köszi,Pakmara
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest