- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
de nem most is az van hogy csak módosítással kérhető újra? az meg kb ugyanaz nem? mármint hogy igen nagyon különböznie kell az eredetitől
meg 3 évente juthatsz egyhez a jelenlegi szabályok szerint... azért harácsolni nehéz
akár az is lehetne hogy örökre megtartanál többet na azt lehetne szigorítani 5 évre mondjuk
-
Tegla80
addikt
Talan emlexel az esetemre mikor a jelenlegi ps3 kinezetem frissitettem volna ps5-re. Sajnos az uj nem is lehetne ilyen es nem is menne at a jelenlegi donteshozok jovahagyasan,h kikeruljon.(mert nincs teste asszem az volt az indok.)
Viszont ha igen akkor a regi bekerulne a kozosbe es vihetne mas utanam.....
Ezek utan inkabb nem is szerettem volna ujitani mert nem szeretnek mas fizimiskat(max frissebbett a jelenlegibol),azt meg vegkepp nem szeretnem,h mas az altalam sok even at hasznalt es talan sajat topikban ertelmes dolgokat is kommentelo arcom megvaltoztassa.(,mint ahogy sztem Te vagy mas rangosabb es tobb arcot is hasznalo sem adnad masnak azt ami ugymond teged kepvisel mar itt az oldalon . ) -
KRoy19
őstag
Nyilván nem akarok senkinek szemrehányást tenni, és nyilván szivességet tesznek az Arcképgyárosok, hogy a szabadidejüket feláldozva rajzolgatnak arcképeket, de szerintem az, hogy 3 hónapja egyetlen arckép sem készült, az nem teljesen oké.
Akkor legalább írjátok ki, hogy jelenleg szünetel az egyéni arckép rajzolás vagy, hogy várhatóan több hónap a várakozási idő, mert szerintem senkinek nem egyértelmű, hogy több hónapot kell várni.
-
Amur
addikt
Egy heroes 6-os karakter lett ez elsődleges jelölt.
a sisakon lévő angyalszárnyak teljesen benne lehetnek, vagy hasonlóan levágva minta képen hogy inkább a fej töltse ki?
heroes6 duke -
-
vond
MODERÁTOR
Tőlem kék és sárga hajas Son Goku még lehetne, azok egyrészt kikoptak, másrészt kellően eltérnének a használatban lévőktől. De fekete semmiképp ne legyen már. Abból így is több van, mint kellene.
Perspektívában is kicsit eltérőket kellene csinálni, és akkor a hajszínnel együtt szerintem már eléggé megkülönböztethetőek lennének. De persze ha a többség azt, mondja, hogy inkább ne, akkor oké.
-
De igazából ezek közül kb csak a Songokuk és a Vegitàk amik egymásra nagyon hasonlítanak. Mondjuk ha már van vagy 5 Songoku, nyilván nem kell egy 6ik. De azért az utóbbi időben szaporodó anime karakterek nagy része is nagyon hasonló. Nyilván a stílus miatt. Nagy szem, nagy haj...
-
-
pikszel
addikt
Beraktam még 3 méretet, és finomítottam is a ruházaton.
-
Már írtam a kollégának, hogy mire számítson, mire végzek vele, mert még mindig rengeteg a részlet rajta. Talán még 1 ívnek mennie kell a hajából, hogy az arcából többet tudjak megmutatni, plusz rövidebb test.
Utána is kérdés, hogy a vörös bőrű, 3 arcú, ékköves hajú mennyire fog beilleni, de majd meglátjuk.
Na, így is még hatalmas, de talán már van arca:
-
jim bcs
nagyúr
S megint az van mint ilyenkor lenni szokott, mindig azt hiszem, hogy a kereső használva lett, de nem.
-
Tomdriver
őstag
-
törölt tag
-
Habugi
addikt
Elnézést akkor félreértettetelek, ez nem volt világos!
15sec Google keresés volt a felső denevér pakk, kizárólag szemléltetés céljából szedtem össze őket (nyilván lehet sokkal pofásabbakat is találni..), továbbá tisztázandó egyik-másik nem túl "Batmanes"-e de ezek szerint nem. Frankó!
-
Habugi
addikt
Engedjük.., ugyan roppant mód érdekelne h jellegét tekintve a felső pakkból a jobb felső vagy a bal alsó mennyiben tér el pl ettől a gömbhaltól.., szimpla denevérek, 0% Batman tartalommal.
A kereső egyetlen egy találatot sem dob denevérre, mindegy hogyan állítom a szűrőt, persze lehet én bénázok el valamit.
Whysperer ugyan még nem nyilatkozott de akkor ezesetben ajánlom neki felvenni a denevér fonalat, az ugyanis denevér, nem logo és nem batman, hátha..
-
Muerte68
addikt
a kereső 1-konkrét Batman figurát adott ki a többi csak szereplők egyéb karakterek,ha a kereső jó egy legó batman bőven beleférne a tengernyi dragonball figura között
Ha mégis több van akkor a keresőt kell újítani mert akkor az nem jó
Semmi közöm hozzá de ha ekkora fan talán megoldható lennekoxx
[link]-nekem ezt adja. -
Fred23
nagyúr
Max még erre tudnék gondolni. A PH! hátterével szép lehetne. Rajzosabbat nem tudok, ami még bejönne.
Ha nem megoldható egyik se, akkor most kimaradok a jóból, talán valamikor lesz olyan ötletem, ami megvalósíthatóbb.
oriic: Köszi a linket, átnézem!
Ez egész szimpi, pedig általában nem szeretem az ilyesmi rajzokat. Kicsit komolyabban megrajzolva viszont bejövős lenne.
Meg itt is megtaláltam, amit kinéztem. Így vajon elfogadhatób?
-
Fred23
nagyúr
Keresgélhetek tovább, ha túl nehéz, remélhetőleg találnék egyszerűbbet ezekből a képekből; a lényeg, hogy vagy Edward, vagy Bayek legyen az Assassin’s Creed világából, és lehetőleg olyan módon, olyan fizimiskával, amit betettem. Bayek például a játékban lehet szakáll és haj nélküli is, az egyáltalán nem tetszik. Edward mindig jó, nála viszont vagy egy tetkós, vagy egy AC díszes csatos kép jöhet csak szóba, mint a linkelt képen. Gondolom, a tetkó nem lenne túl jó, mert ha látszik a felsőteste, akkor az arca már nem megfelelő. Ha mégis, vadászhatok valami ehhez hasonlót. Kicsit elforgatva -szintbe hozva- még akár ez is jó lenne, csak szemből azért elegánsabb szerintem.
-
Wyll
őstag
Lehet hogy jók lettek, de így utólag tényleg úgy néz ki mint ikszedik Lajos... Én megértem HoTaZo-t
"marha nehéz egy való világbéli embernek a vonásait megragadni, és egy stilizált karakterbe hathatósan átültetni."
Ezért kéne egy jó forráskép.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest