- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
edgR
őstag
válasz
Peterson_ #6640 üzenetére
55x52:
, 25x23:
- tovább forgattam és tovább vágtam -> nagyobb lett a fej
- szemet és annak fehér részét növeltem
- szem és a szemöldök kisebb kontúrt kapott, mint a többi belső rész, hogy még jobban elkülönüljenek
- teljesen újrarajzolt külső és belső kontúrok
- sárgás-barnásabb szín -
Lecs@
addikt
válasz
Peterson_ #6611 üzenetére
Szia. Semmi, semmi gond igazán. Lehetne valahogy picit kontúrosabbá csinálni ? Hogy pl nyelvpirszing, fülbevaló látsszodjon ? )Tehát picit erősebb vonalakkal ? ( vagy nem tudom
) Amúgy az alap frankó. Igen. Nekem valahogy elveszett a Prodigys csávó. De lehet én érzékelem rosszul.
-
-
Melack
veterán
válasz
Peterson_ #6363 üzenetére
Ez arcnak számít? Mert van arca, rajzos, kontúrozható.
ori: Alphonse páncélja drabális, nem éppen balettos alkat
-
Melack
veterán
válasz
Peterson_ #6361 üzenetére
Wow, ez így tényleg anamorf
Ez a fej esetleg?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Peterson_ #6311 üzenetére
Először is köszi a választ.
Remélem nem értettél félre, nem türelmetlenkedtem csak nem tudtam mi a helyzet.
Nekem megfelelne másik kép is, csak az a gond hogy nem tudom hogy megítélni miből lenne jó avatar. Keressek pár szimpatikusat és válasszunk abból? Esetleg neked lenne konkrét kép, amiből könnyen lehetne valamit kihozni?
Köszönöm előre is!
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Peterson_ #6307 üzenetére
Szia!
Inkább ebbe a topicba írok, mert itt kicsit lazábban is lehet kommunikálni.
Sajna azt írták a kollégák a képre, hogy túl nagy. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel akkor nem lehet semmit kezdeni? Sajna a jobb oldali kép fejformája eléggé elüt attól, amit küldtem így az elsőt preferálnám. Tudom hogy a hátad közepére se kívánod a munka folytatását, éppen ezért nekem megfelel az a megoldás is, hogy átküldöd a mostani állapotban lévő képet és nekiállok szerkesztgetni.
Ez megoldható illetve megfelelne neked?
Erről a képről van szó: Kép
Előre is köszönöm a választ!
-
Melack
veterán
válasz
Peterson_ #6278 üzenetére
Ok, bocs. Csak vmi olyat kerestem stílusban is, ami nincs/nem átlagos.
Ez a verzió gondolom jobb. Vörös szemmel lehet?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #5669 üzenetére
Szerintem is egész jó arcképet lehetne összehozni belőle.
Lehet, mindjárt meg is próbálom.Amúgy beállítottam az ON-ban, amit lehetett, meg összeszedtem, hogy ki van még függőben. Baszki, ráment vagy fél órám.
Nem csak a rajzolgatás viszi az időt, hanem ez is. De most már azért kezdünk egyenesbe jönni.
-
-
BBéci
legenda
válasz
Peterson_ #5507 üzenetére
Ne érts félre, nem akarok fényképes avatárt, csak megemlítettem, mint máshol (sok helyen) jól működő lehetőséget.
Ami viszont nem igazán tetszik, az a szabadon választható avatárok viszonylagos csekély száma miatti kavarodás. Sok esetben 2-3 ember, ugyanazzal az arccal társalog fél oldalon keresztül, hát, az egyáltalán nem mutat jól és még zavaró is az írók és az olvasók számára egyaránt. -
freestailo
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Peterson_ #5241 üzenetére
Miből álltál neki?
Awesome!
Sokkal kacumotóbb arca van, mint az én képemen.
Mondjuk ez inkább csak kérdés meg észrevétel, de hogyhogy ennyit meghagytál a testéből? A te avatarodnak is csak a gallérja látszik, kovy29 kollégáé nyaktól fölfelé van, ezért kérdezem igazából. -
-
Peterson_
addikt
válasz
Peterson_ #5219 üzenetére
Na valami technikai gixer van, persze szerkeszteni már nem tudom...
Ugyanazokat a képeket töltöm fel, de az ellenőrzőben úgy néz ki ahogy kell, itt pedig valamiért homályos lesz.
Múltkor is láttam már, hogy valami nem babás, de azt gondoltam, hogy a nem alvás miatt.
Most lecsekkoltattam az asszonnyal.Nem értem, hogy mi lehet ez, szóval szívesen fogadnék ötleteket.
szerk.:
printscreent nyomtam, de még az is okádék lesz ide feltöltve....
-
Pete55555
addikt
válasz
Peterson_ #5193 üzenetére
Ezer köszönet.
Stílusban rajzfilmszerűre gondolj(tehát elég minimalista lesz) , de igyekszem megtartani ezt az elborult karaktert.
Igen, nyilván illenie kell a többi arckép közé, de jól látod a lényeget, hogy kicsit ilyen beteg feje legyen, elborult vigyorral, mintsem kedves
Bízom benned, és türelmesen várom az eredményt
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest