Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nutella1
őstag
A "prémium" arcképek választási lehetősége minősíthetetlen. Gyakorlatilag nincs választék, ugyanazok a sablon lehetőségek, figurák vannak jelen, mintha az illető épp most regisztrálna, mindez 10.000-ért, 2 év tagságért. Azért illene ezzel foglalkozni, ha már az ügyfél ennyi pénzt jótékonyságból befizet nektek.
-
Most egyébként szerintem se tűnik megoldhatatlannak, csak pár nappal ezelőtt PC-n felnagyítva ilyesztően homályosnak hatott.
Telefonon viszont tök jól kivehetőek a részletek, bánom is, hogy nem itt néztem rá a képre először.KROK640:
Tulajdonképpen most két képed van, amiből lehet arcképet csinálni.
Nyugodtan döntsd el, melyik legyen
És bocsi, hogy rögtön nemet mondtam az első képedre -
[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
-
HoTaZo
addikt
Ez így nekem nagyon frankó lett!
Ha számotokra elfogadható, akkor én teljesen megvagyok elégedve vele.
Minden vonása megvan, a belső árnyékok is sokat adnak hozzá. A szája sarkában lévő emeli ki a mosolyát.(#10812) CactuS : Igen, megértem, de a szeme alatti bőröndöket vékonyabban nem mertem huzatni, nehogy eltűnjenek.
Max a belső árnyékokat kértem volna, de azt hiszem, hogy meglett a végső eredmény. -
-
Tegla80
addikt
Koszonom,de nem szeretnek testet hozza mert ugy a lenyeg elveszik benne. A mostanira ranez az ember es atjon,h Playstation.(nekem ez fontos)
Imadom,csak az uj varazsa(dualsense kulso) miatt gondoltam illo lenne aktualizalni.
Rakerdeztem,kaptam valaszt es az irany a megvalosithatosagot latva nem tetszik igy igenyem targytalan.
Koszonom a faradozast..LnB(#10547)
igy nezve ok,h ps elemekbol epul fel a robot.....klafa is,de az a baj,h arckep meretben nem marad semmi ebbol csak egy "minirobot" mert elvesznek a ps reszletek rajta. -
-
cocka
veterán
Bocs, ezt nem láttam. Most olvastam el.
Ha elárulod, hogy mi vagy ki ez a karakter,
Tulajdonneve nincs, csak közneve: vízköpő.
Sajnos nem ismerhetünk minden létező játék,
Ez nem akármilyen játékból van, hanem konkrétan az egyik leghíresebből. A készítők úgy szólván történelmet is írtak vele:
ez az általad "szerkesztett" arckép
Ez az általam feltöltött kép egy az egyben az eredetiből lett másolva, annyi, hogy pngbe lett elmentve.
-
somogyib
őstag
Még ha a mérethatáron kívül is esik, akkor is szerintem a második jobb. Így nem folyik annyira össze.
"Egyébként ha pl. 80x80 vagy 100x100 lenne a max. méret, akkor nagyon pofás arcképeket lehetne gyártani"
Igen. Ha lehetne nagyobb képméret, akkor jobban nézne ki mindegyik arckép.
-
-
.LnB
titán
Egyetértek. És sok forrás kép sincs sok róla ilyen rajzolt, ahhoz képest, hogy mennyire híres. Nem véletlenül. Amikor keresgéltem én is arra gondoltam, hogy nincs benne semmi karakteres. Direkt kerestem filmekre lebontva is, de a Jango-n kívül nincs nagyon make up-ja egyikben se. Talán a Revenant, bár az meg lehet, hogy kukásnak nézne ki.
Nagyon jó színész, de arcképnek nem a legjobb. -
vond
MODERÁTOR
Jók ezek a szövegek.
Szerintem valami egyedibb karakterben kellene hozni Leo-t (nem ilyen szimpla jófiús, öltönyös kivitelben), és akkor könnyebben felismerhető lenne. Mondjuk ebből a GIF-ből valamelyik, kicsit PH-sítva, ami nem hasonlít a meglévő Django-sra.
-
Én anno ez alapján indultam el, nagy segítség volt, igaz, az első pár arckép botrányos lett, hiába volt előtte elég sok év PS/Corel rutinom.
Bele kell szokni, hogy mi fér bele 60x60 pixelbe.
Micsurin: Mindenki mást használ és máshogy rajzol. Valaki PSben, van, aki illustratorban dolgozik. Utóbbinak több előnye is van, de szvsz jóval nehezebb használni elsőre, mint a Photoshopot. Én kb. 10 év PS után kezdtem tanulni és az Illustrator pen toollal vért izzadtam, mert teljesen más, mint a PS.
-
Köszi a választ!
Úgy kezdődött, hogy a sózós "salt bae" mémet akartam a vezetéknevem miatt, de mém ugyebár nem lehet, ez meg eléggé hasonlít rá. Láttam pár átdolgozást különböző számomra teljesen ismeretlen karakterre, de csak ez tetszett, illetve megláttam és egyből megvolt a szikra, hogy "ez, ez kell nekem". -
FIREBLADE78
addikt
-
jim bcs
nagyúr
Hoppácska, azt a sasszemű mindenit, esélyes, viszont így foglalt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest