- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
akoska07 #11864 üzenetére
Én azt mondanám erre, hogy határeset.
Gyakorlatilag, amit linkeltél, az egy szerkesztett fotó (és ide soroljuk az összes olyan grafikus/renderelt alkotást, ami inkább hajaz a realisztikus megjelenítésre).Technikailag semmi akadálya az ötletedet megrajzolni, de tapasztalatból mondom, hogy nem kicsi az esélye annak, hogy a végén azt mondod, hogy "ez nem az igazi" vagy "nem jön át".
Én például azért nem szeretném megrajzolni a kérésed, mert kicsiben nem fog látszódni a szeme, emiatt nem lesz igazán ütős arcképént...
(És más karaktervonása nincs, ami kompenzálná ezt.)Ha jó a forrás, akkor egyébként szívesen dolgozom fotóból is, de ez, amit hoztál, az sajnos nem az...
-
Köszönöm
-
-
Dudum....
Élek.
Dudum....
A héten jövök arcképekkel.
DADAM....
Készüljetek hát fel...
Dr444Hz
Coming soon in October(Köszi a türelmet mindig, mindenkinek, mindenki nevében
)
-
-
-
-
Igyekszem aktív lenni, de nekem is főállásban zenekari zenészként, másodállásban pedig zeneiskolai tanárként kell a mindennapokat túlélnem (mindamellett, hogy szeretem, amit csinálok), ezért nagyon kiszámíthatatlan, hogy mikor tudom kezembe venni a tollat...
Magánéletről nem is beszélve -
-
-
Emberek, általában, ha ígérek valamit, az nem jön össze, de jövő hét után jövök rajzolni
Picit pokol most a két munkahely egyszerre, de mindjárt itt a tavaszi szünetLátom, szokás szerint van is mit rajzolni
-
-
válasz
csuvicsuva #11570 üzenetére
Nem vitát akarok indítani, ezért ha lehet, ne offoljuk tele a(z off) topikot, viszont, ha már feltetted a kérdést:
— Valakit szeretni a származása miatt ugyanolyan, mint amikor pl. a külleme alapján (nagy keblek, formás derekak, szexi izmok) választasz valakit.
Ez teljesen rendben van persze, de nem mindenki örül az ilyennek.— A fórum nem társkereső, és ha lenne húgom/nővérem, bizos, hogy nem engedném egy vadidegen közelébe. (Pláne olyasvalakihez, aki nem az egyént nézi, hanem a származását.)
Nekem ez a kettő volt az, ami hirtelen zavart a megjegyzésedben.
-
válasz
csuvicsuva #11566 üzenetére
Ha lenne se adnám oda neked
-
-
-
válasz
csuvicsuva #11554 üzenetére
Kínai nem vagyok, de japán igen
(tényleg)Viszont a vércsoportomat (B+) és a horoszkópomat (mérleg) már nem árulom el, ha valaki ismerkedni akar velem, állok rendelkezésre privátban
-
válasz
csuvicsuva #11552 üzenetére
Ha jól tudom, remegő hóhörcsög sem vagyok...
-
válasz
somogyib #11550 üzenetére
Inkább vedd úgy, hogy egy órát hagytam szabadon arra, hogy intézzem a dolgaimat a postán
Zeneiskolában tanítok, és a növendékeim neveit kitakartam adatvédelmi okokból
Egyébként zenész vagyok (csellista), a részleteket viszont már nem árulom el, úgyis a naptáram ordítja a helyes megfejtést, hogy hol játszom ;) -
válasz
csuvicsuva #11547 üzenetére
-
válasz
Dr. 444Hertz #11539 üzenetére
..................wtf?
-
-
-
válasz
Tyler Durden #11511 üzenetére
Az ötlet, az irányvonal jó, csak hozzál mindenképpen forrást!
-
-
válasz
Luck Dragon #11506 üzenetére
na meg hogy kibirt
Ugyan, élmény volt
(Inkább a mérce volt magas, hiszen egy tök klassz arcképet kellett újra rajzolni)
-
-
-
-
válasz
Luck Dragon #11489 üzenetére
Tökéletes, az utolsó elég lesz alapanyagnak.
-
-
-
válasz
csuvicsuva #11479 üzenetére
Én köszönöm mindenkinek! :)
Egyébként, ha jó a forrás (vagyis köze van az összefoglalóban leírtakhoz), akkor nem vesz el olyan sok energiát egy-egy arckép megrajzolása.
Már egy jó ideje tervben van egy naprakészebb útmutató írása a jó forrás kereséséhez, de például a háttér összetettsége vagy a színek jelentenek a legkisebb kihívást – az előbbi mindegy, az utóbbi pedig szabadon állítható.
Akkor vesz el több energiát egy rajz, ha több fantázia kell az arcképgyáros részéről, mint amit a rajz nyújt, mint forrás.
Ilyen például: ráncok egyszerűsítése, szarvak méretezése, nem létező nyak kiegészítése, vagy éppen a szőrzet árnyékolása stb.
Csuvicsuva arcképe például kifejezetten kellemes projekt volt, bár ott is sakkozni kellett az ányékkal -
-
válasz
BlackV #11471 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, mint alkotás!
Mint PH arckép, szerintem határeset, picit realisztikus.
Ha tudsz esetleg neki pici fekete kontúrt adni, és kevesebb (térhatású) árnyékolást, biztosan zöld utat kapnál.Konkrétumok:
- a nap mindenképpen érdemelne vékony körvonalat,
- az aranyozott részek egységesebb színnel 2D-bb hatást keltenének,
- a szemöldök résznél szintúgy,
- esetleg a csőrt is 2D-bbé tenném, ha lehet, de az belefér.(Nem ilyen egyszerű a képlet, de a poszterizáláshoz hasonló irányba terelném a színvilágot.)
-
-
válasz
Luck Dragon #11467 üzenetére
Egyébként, múltkor a Skullcandy girl rajzot nézve ez az alkotás jutott eszembe:
[kép]
Egyik hobbim, hogy japán animegrafikás illusztrátorok alkotásait mentem le Twitter-ről (sokat lehet tanulni tőlük ), és visszakerestem a több tízezer képes mappámban, hátha tetszik nekedSzerk.:
Észrevettem, hogy szeretem az "egyébként" szócskát -
válasz
Luck Dragon #11463 üzenetére
Ha esetleg rám kerül sor, én szívesen dolgozok ebből a forrasképből, úgy, hogy nagyjából olyan legyen, mint a korábbi arcképed.
(Egyébként emlékszem, eme avatarod láttán kerestem rá az arckép igénylés lehetőségére)
-
-
-
-
válasz
BlackV #11438 üzenetére
Szia!
Mivelhogy egy arckép gyártása a fő cél, mindenképpen a fejnek kell lennie a fő alkotóelemnek.
Ilyen szempontból az első két rajzod sajnos automatikusan kiesik.A harmadik azért nem jó, mert a vágás kizárólag alul lehet, oldalt nem.
(A konkurenciáid avatarjai ilyen szempontból is teljesítik a kritériumot.)
Illetve, az avatarodnak jól elkülöníthetőnek kell lennie a meglévöktől, így önmagában egy hollót nem tudunk elfogadni csak úgy.
(Lehet fehér, lehet rajzfilmszerűbb a szeme stb.)Egyébként, ezt az írást ajánlanám figyelmedbe, mert le van írva minden, ami egy avatar elkészítése esetén fontos szempont.
-
(・∀・)b ♫♪
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #11345 üzenetére
Na most már túl vagyok rajta, felvettek a zenekarba, úgyhogy egy kis levegővétel után jövök vissza alkotni
-
-
-
Véletlenül tudtam most felnézni a fórumra, elnézést, hogy így eltűntem...
Próbajátékra készülök (klasszikus zenei "állásinterjú" a zenekarokba = beszélgetés helyett kőkemény versenyszituációban kell eljátszani rengeteg művet), ami miatt most kb. nulla magánéletem van.
Május végén lesz a nagy nap, varhatóan rögtön utána feltámadok.
Ezer köszönet a sok-sok türelemért
Elnézést, hogy nem tudtam eddig szólni!
Most szóltam. -
-
-
-
-
-
-
-
Most egyébként szerintem se tűnik megoldhatatlannak, csak pár nappal ezelőtt PC-n felnagyítva ilyesztően homályosnak hatott.
Telefonon viszont tök jól kivehetőek a részletek, bánom is, hogy nem itt néztem rá a képre először.KROK640:
Tulajdonképpen most két képed van, amiből lehet arcképet csinálni.
Nyugodtan döntsd el, melyik legyen
És bocsi, hogy rögtön nemet mondtam az első képedre -
-
Hétvégétől folytatom azokkal a várólistás rajzokkal, amik picit nagyobb falatok.
-
-
-
-
-
válasz
Qkackca #11245 üzenetére
Rám írt, reagáltam, azóta nincs hír.
Köszi, hogy írtál itt, meg is kérdeznélek, hogy ez az Onion pontosan milyen karakter?
Mert pontos infót nem nagyon találunk a neten azon kívül, hogy sok helyen előfordul matrica meg egyéb más formában.
(Rajzolhatóság szempontjából nincs vele különösebb probléma, csak tudnunk kell, hogy mém, rajzfilmfigura vagy logónak minősül a karakter)A várakozás miatt pedig megértésedet kérjük, sajnos többen el vagyunk havazva
-
válasz
Csokishurka #11216 üzenetére
Jól gondolod, a második rajz az, amiből lehet már dolgozni, abszolút jó forrás.
-
válasz
Csokishurka #11212 üzenetére
Játékszabály: aki kapja, marja
Milliárd karakter és lehetőség van a világon, amiből tudunk készíteni minden jogosult tagnak egyedi avatart.
Aki hamarabb kap engedélyt, annak az a jutalma, hogy egyel több választási lehetősége van, mint az utána következő tagnak. -
-
-
-
válasz
Csokishurka #11193 üzenetére
Engedd el a fantáziád, hozzál ötleteket, forrásokat
Ha az első kupacodban John Wick-et hoztál, akkor csak létezik olyan karakter, aki tetszik kapucni nélkül is.
Ha meg kapucnit szeretnél mindenárom, hozzál olyan képregény-/rajzfilmszerű rajzot, ahol merőben máshogy néz ki a karakter, mint amik vannak a fórumon (használd az arckép keresőt), és jól felismerhető legyen.
Meggyőzni szabad minket.
Ezért vagyunk -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
l.skywalker #11125 üzenetére
Amíg két plecsnit nem kapsz, addig bőven van időd
-
-
Ez is tökéletesen jó.
Ez az energiaital reklám zseniális szerintem
-
-
-
-
válasz
SOAD19 #11078 üzenetére
Bár annyira nem régóta vagyok arcképgyáros, pont azért száltam be a csapatba, mert nem munka, hanem jó buli
A határidőn belüli cserének a fizetőssé tétele nincs ellenemre, de az alap arcképgyártást nem kötném költségekhez.
Hadd legyen mindenkinek az egyéni arckép egy apró motiváció a jó viselkedéshez és az aktív közösségépítéshez -
-
válasz
l.skywalker #11037 üzenetére
Teljesen jó.
-
válasz
hombre[EU] #11032 üzenetére
Az on topik összefoglalóban meg tudod nézni
-
Arcképként így nézne ki:
Nem rossz, sőt, szerintem nagyon klassz lett
Szép munka.
(Feleslegesen irányítottalak át ide)
Talán a testszíne és a fejtetőn lévő szarvainak fényesebb része lehet pár szinttel világosabb, mert jelenleg az egész sárkány egy picit egyszínű és sötét.
(Én a nyelvet is egy hajszálnyit élénkíteném a rózsaszín irányába, hogy szaturáltabb legyen a rajz.)Picit talán nagy, és a méretezés minősége is lehetne jobb, de ha az eredeti (nagy méretű) fájlt elküldöd (privátban nyugodtan), akkor a szükséges végmunkát (fájlformátum stb.) már megcsinálom én, és átviszem az on topikba.
-
válasz
Bluesummers #11019 üzenetére
Nekem is tetszik!
Megrajzolom szívesen. -
-
-
válasz
Micsurin #10999 üzenetére
A hsz-ek között szépen feledésbe merült szerintem.
Ezzel mehet?
Mert akkor berakom a várólistába.Szerk: ha van engedély, perszeSzerk2: látom, az on topikban volt pár kör a StarWars karakterekkel kapcsolatban.
Szerintem egyik meglévő arcképpel sincs fedésben a Wolffe, ellentétben a sárga katonával (nem tudom a nevét), ami le lett szavazva...Várjuk meg a capslock-os kollégák reakcióját, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest