Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
BlackV #11831 üzenetére
Szerintem is hulladék alapanyag az összes, ezekből nehéz lesz összehozni bármit is.
Én se tudom, hogy alapkép gyanánt mi alapján kellene elindulni/keresni.
"Cápa + tengeralattjáró"???Kb. mintha "mozgólépcső + eldobott kavics" kategóriában kellene valamit alkotni...
De lehet, hogy csak én nem vagyok eléggé kreatív.
-
-
-
-
-
válasz
BlackV #11471 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, mint alkotás!
Mint PH arckép, szerintem határeset, picit realisztikus.
Ha tudsz esetleg neki pici fekete kontúrt adni, és kevesebb (térhatású) árnyékolást, biztosan zöld utat kapnál.Konkrétumok:
- a nap mindenképpen érdemelne vékony körvonalat,
- az aranyozott részek egységesebb színnel 2D-bb hatást keltenének,
- a szemöldök résznél szintúgy,
- esetleg a csőrt is 2D-bbé tenném, ha lehet, de az belefér.(Nem ilyen egyszerű a képlet, de a poszterizáláshoz hasonló irányba terelném a színvilágot.)
-
válasz
BlackV #11438 üzenetére
Szia!
Mivelhogy egy arckép gyártása a fő cél, mindenképpen a fejnek kell lennie a fő alkotóelemnek.
Ilyen szempontból az első két rajzod sajnos automatikusan kiesik.A harmadik azért nem jó, mert a vágás kizárólag alul lehet, oldalt nem.
(A konkurenciáid avatarjai ilyen szempontból is teljesítik a kritériumot.)
Illetve, az avatarodnak jól elkülöníthetőnek kell lennie a meglévöktől, így önmagában egy hollót nem tudunk elfogadni csak úgy.
(Lehet fehér, lehet rajzfilmszerűbb a szeme stb.)Egyébként, ezt az írást ajánlanám figyelmedbe, mert le van írva minden, ami egy avatar elkészítése esetén fontos szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest