Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Csak most esett le, hogy az oldalon egyáltalán nincs Bart Simpson. Nem is értem, hogy nem tűnt fel.
Nagy gond lenne, ha inkább ezt kérném Chuck Norris helyett? Többet nem variálok, ígérem. -
joci86
senior tag
-
SSJmeszes
senior tag
Rendben, köszi a visszajelzést.
A halászsas mutatna talán érdekesebben itt a fórumon, de átszínezést nem nagyon szeretnék, mert az már eltér a valós színektől akkor.
Mindenesetre berakom a II. fázisba ugyan így, és aki belevág, szabadon választ. Mint írtam mindegyik tetszeni fog, mert mindhárom madár benne van a top 5 ben nálam. ( mármint igazából is) -
Pakmara
őstag
Az alap formához ezek vannak még, de szerintem nem sokat segít. [link] [link]
Színre elég egyhangú képek vannak (nem találtam több rajzos forrást): [link] [link] [link]
Ha úgyis újraszínezést kap akkor egyáltalán nem ragaszkodom a "forráshűséghez" színek tekintetében. Sötét csuklya, az első képen láthatónál világosabb bőr némi árnyékkal, akár valamilyen világító (hogy jobban ki lehessen venni) szem.Kicsit kontárkodtam (sry a minőégért, nem tudok rajzolni
) .
Az első a sima lekicsinyített kép, a másodiknál csak széjjel húztam a csápokat, hogy ne egy nagy orr legyen (végülis így is orr csak nagyobb), harmadiknál meg csak elkezdtem átszinezgetni (painttel
).
PH avatár keresőből próbáltam ötletet meríteni, stílusában valami ilyesmire gondoltam HSM profilképe (címke: Zeratul, Protoss, StarCraft). Egyszerű vonalak, de van benne árnyák/térbeliség.
-
-
-
-
Én egy fél órát rászántam, de végül problémásnak ítéltem több szempontból is, az egyik legnagyobb probléma az volt, hogy jól nézzen ki a csapó, a filmtekercs és a fej találkozása. Aztán elengedtem a dolgot. Plusz az egészet kicsit talán kevésbé elvonttá kéne alakítani, picit "viccesebb" koponyával, stb. És akkor ott van még a szemből kijövő vetített fény.
-
10. nap. Még estére lázas leszek. Fáj minden izmom, ízületem, emeletre menet pulzusom 120. Nulla szaglás és íz érzés, a gyerekek az orromra is sz@rhatnànak, azt sem érezném. Feleség, gyerekek szintén betegen. És most 3 hétre tuti kiesek a helikopterről is és az SBOról is. Szerencsére nehézlégzés nincs, csak enyhe. Kop kop kop. Remélem azért már kifelé megyünk. Nem könnyű itthon 3 gyerekkel, így, hogy a legnagyobb is még csak 5 éves.
-
Van kis herceg.
Ha kiskaput keresünk, akkor a meglévő a filmbéli kis herceg(nek tűnik).Szerk: csak a tekintetemet jobbra jellett volna tolni..
Szóval igen, rajzfilm verzió.
-
-
R3laX
addikt
Ja, okés, csak már megkever a 2 Moderátor Vs. Arcképgyáros, meg a két topik. Menjen persze az akkor, várok.
.
Meg elég gyorsan át lettem ide passzolva, pedig van ilyen is:
"Ha a kérvényezőnek 1 hónapon belül nem sikerül megfelelő forrásképet találni akkor átkerül az Egyéni arckép OFF topik összefoglalójába."De megbeszéltük akkor, persze legyen ami ott volt, Köszi!
-
Nem akartam amúgy beletúrni Ndruu munkájába, főleg, hogy a hírességekből készült arcképek nekem sem a kedvenceim, igazából meg akartam mutatni, hogy abból sem az igazi. A gond amúgy pont az, hogy - már elnézést - de malac feje van igazából is.
Kapott nagyobb szemeket, bár így pont a sunyi tekintetét veszíti el, illetve húztam néhány finom vonalat a pofiján, hogy legyen valami törés benne, bár innentől meg már pont nem az aki, szóval levettem.
Befordítva:
-
-
-
-
bnorci71
addikt
én pedig neked köszönöm nagyon a fáradozást
pedig azt hittem 2 hete semmi nem lesz belőle -
Mahrenburg
őstag
Csak tréfának szántam a képet.
Tehát ilyen jellegű kép lenne megfelelő? Nem is tudom, még emésztenem kell...
Esetleg várható a közeljövőben az arcképekre vonatkozó szabályok az eredeti elképzelésem szempontjából pozitív irányú módosulása? És ha igen, mikor? 10?
10 év? 10 hónap? 10 hét? 10 nap?
...9, 8, 7, 6, 5...
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Telekom mobilszolgáltatások
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Android szakmai topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Mozgáskorlátozozz gyermek számára PS4 kormány
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest