- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Ndruu ez zseniális lett nagyon köszönöm még egyszer!
Dr. 444Hertz neked is köszönöm, nagyon jó alapanyagot találtál hozzá
(・∀・)b
[ Módosította: Dr. 444Hertz ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #11002 üzenetére
Ha mehet akkor nagyon örülnék neki köszönöm
Már amikor találtad a képet is beszéltük szerintem, hogy marha jóIgen emiatt írtam így, fedésben nem lenne senkivel ezt pár hónapja is végig néztem még csak nevesített klón is hasonló mintával.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #10995 üzenetére
Mekkora sprintet toltál le egy nap alatt?!
Az a macska marha nagy.
‐---------
Az a Wolffe egyébként akkor egyértelműen kasza vagy csak nem ajánlott? Mert egy koxx-on kívül nem igen bolt react. Volt amúgy az itt ajánlott kép is a mappában és egy arcos rajz is ha jól rémlik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #10990 üzenetére
Nem rohanunk.
A nagy többség itt van már egy néhány éve nem pár héten - hónapon fog problémázni.... -
Micsurin
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #10961 üzenetére
Az általad linkelt marha jó köszi be is rakom a mappába később!
(Nagyját meg kiveszem onnan este a képeknek akkor.)
Ez volt az alapvető gondom ahol van váll és test ott vagy fénykép vagy 1:1 ki lett véve az animációs sorozatból. A rajzok meg amiket találtam kicsit túl aránytalanok voltak.
Antenna szerintem vállról akár el is hagyható mert feleslegesen apró részlet és nem is szerepelt mindenhol ezen a phase2 páncélon.Amit linkeltél tényleg nagyon király ha lesz engedély* az igazából 1:1 mehetne is.
edit.:
Frissítettem a driveot.Legutóbb az engedély '18.05.21 volt, és '18.06.04. volt a beállítás ja akkor durván 3 hétre éri meg innentől rákérdezni az engedélyre mivel azóta se volt figyelmeztetés etc semmi nem hiszem, hogy lenne gebasz, tavasszal megpróbálkoztam a saját gyártással de időhiányában elmaradt.
-
Micsurin
nagyúr
Hó vége felé szeretnék engedélyt kérni váltásra mert mégis csak visszamennék SW frontra.
(3 év most a határ ha jól rémlik beállítástól)
Viszont megelőzendő a toporgást és felesleges hsz generálást ON-ban szerintetek ezek közt van használható alap vagy keresgéljek tovább megfelelő anyagot Wolffe-hoz? -
Micsurin
nagyúr
Köszi szépen!
Mindenképpen neki fogok. Legfeljebb kérdezgetek aztán visszabontok, újrakezdek. Mivel van még egy évem cseréig nem kapkodok vele.
mod.: CactuS kimondtad a lényeget. Hiába használom egy ideje a PS-t elég valószínű, hogy botrányosan szar lesz az első próbálkozás.
-
-
Micsurin
nagyúr
Van valami tutorial, hogy és miképp lehet elkezdeni / neki fogni egy arcképnek vagy valami ajánlott tutorial?
Jövő tavasszal szeretném Deadshotot lecserélni és tudom is kire, ellenben szeretném magamnak összeollózni majd addigra.
-
Micsurin
nagyúr
Hülye kérdés, de hova tűntek a basic avatarok? Régen mikor a mostanit kaptam volt egy lista ahol a sok basic mellé odakerült az egyedim, most semmilyen avatar lista nincs az adataim / beállítások alatt.
@Ndruu: itt is köszönöm az a célkeresztes valami nagyon badass!!!
-
Micsurin
nagyúr
A nagy szakértelmek segítségét kérném.
Már leadtam az engedély kérelmet szerintem előbb utóbb mégis jön az engedély.DC -> Deadshot-ot szeretném új képemként. Elvileg szabad se Deadshotra, se Floyd Lawtonra nem találtam a keresőben.
Azt szeretném kérdezni valamelyik alkalmas lenne?
Elsőm tetszene a legjobban de nagyon netcesnek érzem.
[kép] [kép] [kép] -
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Tudom OFF topic de inkább ezt szennyezném kérdéssel.
Márciusban lejár a 3 évem, ha szeretnék változtatni majd, akkor ahhoz is kell új engedélyt / jogosultságot kérni?Az arckép gyűjtemény csak nekem nem jön be ? Timed outtól. Megakartam nézni van e már Rick-es arckép....
-
Micsurin
nagyúr
Vondnak nagyon szépen köszönöm az avatart
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Luck Dragon #5714 üzenetére
köszi
-
Micsurin
nagyúr
Most akkor én , hogy / merre hány méter vagyok ?
mert volt aki azt mondta nem jó , de vond szerint a kék az jó lehet csak azért , hogy akkor most keresgéljek , ne keresgéljek stb
-
Micsurin
nagyúr
hmm , akkor esetleg egy közlegény ?
elvileg nem foglalt
-
Micsurin
nagyúr
hát én itt elhasalok komolyan , a laikusnak a birodalmi meg a klón is ugyan olyan
(pedig ez paratrooper alias légierő ) kár
szrk.: csak nekem nem akar össze jönni a választás ? vagy más is szokott ennyit nyüglödni vele ?
-
-
Micsurin
nagyúr
Van arca , megfelel a felbontás , elvileg kevés szinből van ( lehetszín vak vagyok
) ez alkalmas lehet ?
szrk.: van valami leírásami alpján egyébként ellehet készíteni saját magunknak ? vagy pár alap ötlet ilyen gondolatokhoz ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest