Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Nagyon szépen köszönöm az avatar cserét, és ezzel együtt szeretnék kellemes ünnepeket kívánni
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
SoulReaver #11737 üzenetére
..és az a gáz, hogy segíteni sem tudunk nekik. Max azzal, hogy nem írogatunk feleslegesen, nem sürgetjük őket, illetve nem egy 10%-ban megfelelő képet töltünk fel, amit nekik kell tökéletesre faragni.
Mindenesetre engem is elkeserít egy kicsit a dolog... de csak azért mert már nagyon vártam, hogy ne bika avatarom legyen. Nem is olvastam tovább a szabályokat/feltételeket..megálltam ott, hogy milyen rang kell hozzá. Háát.. tovább kellett volna görgetni, akkor lehet nem érdekelne ennyire -
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok!
Kérdésemmel senkit sem szeretnék sürgetni, csak érdeklődöm.
Jól látom, hogy esetenként fél év míg a jogosultság elnyerésétől eljutunk a kép beállításáig?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest