Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
somogyib #11694 üzenetére
szia ooo köszönöm, szóval ide kell jönni ötletelni a forrásokat illetően?
én is linekltem néhányat a főtopikban, nem tudom azokból valamelyik használható e, de a te képed sem rosszak
igaz ott nem jött válasz, de nem akarok türelmetlennek tünni, így várok
főleg a hármas és a negyedik -
válasz
somogyib #11550 üzenetére
Inkább vedd úgy, hogy egy órát hagytam szabadon arra, hogy intézzem a dolgaimat a postán
Zeneiskolában tanítok, és a növendékeim neveit kitakartam adatvédelmi okokból
Egyébként zenész vagyok (csellista), a részleteket viszont már nem árulom el, úgyis a naptáram ordítja a helyes megfejtést, hogy hol játszom ;) -
válasz
somogyib #11149 üzenetére
Ja, de annak ellenére, hogy folyamatosan cuccolt a szeme alapján, becsajozott, sőt, Berkit megelőzve élőben leadta a kisnyulak születését premier plánban.
Egyébként rengeteg mese karakter szabad még, én pl. nagyon örültem Marie-nek a Macskarisztokratákból. De ott van még Thomas O'Pamacska, vagy Napoleon és Lafayette:
-
-
-
jim bcs
nagyúr
-
-
-
-
-
-
válasz
somogyib #10080 üzenetére
Sajnos nem lett volna időm magam megcsinálni, meg a mottóm is az, hogy egy valamiben jó vagyok és azzal megkeresem a pénzt, hogy megcsinálják azt, amihez nem értek. Csak sajnos itthon ritka az igazi szakember. A kerítést viszont én raktam fel. Nívó kerítés, egyszerű a szerelése, és kiéltem az OCDm és így minden léc között fixen 1cm van :) . Bocs, hogy nagyon off! Boldog karácsonyt!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
somogyib #9722 üzenetére
Köszönöm szépen a kiváló minőségű munkádat.
Nagyon tetszik, ahogy látom a reakciókat nem csak nekem. Az biztos, hogy 3 évnél tovább fog szolgálni.
Köszönöm még cactusnak, hogy az on topicban rögtön segített és reagált a felvetésemre, és jim bcs-nek, hogy ennyire gördülékennnyé teszi az egész rendszert!
További sok sikert! -
jim bcs
nagyúr
válasz
somogyib #9720 üzenetére
Akkor ide is hivatalosan, meg lett vitatva a történet, a hsz.-eket visszaállítottam. Abba maradtunk, hogy akinek van teljesen kész ötlete az Arcképgyáros rang nélkül is készíthet arcképet, de ebben az esetben is MODERÁTORi jóváhagyás szükséges.
Ezt bevésem az összefoglalóba is, csak, hogy egyértelmű legyen mindenki számára.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
somogyib #9697 üzenetére
(#9697) somogyib
Ja, az elég furi. Írd már be ide is, majd az illetékes intézi.(#9698) legelek
Semmi gond, csak naivan feltételezzük, hogy minden kérésnél elolvassa mindenki a kéréseket és az összefoglalót, valamint rákeres mindenki van-e már a leendő arcképből. Keresni kell mást. Ha meglesz a megfelelő, akkor az Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ topikba ne felejtsd el betenni ugyanazt a kérést mint amit ide az OFF-ba az elején. Majd átollózzuk a megfelelő forrást az ON topikba. -
bnorci71
addikt
válasz
somogyib #9646 üzenetére
Üdvözlet a Mestereknek!
ha lehet akkor inkább az On topikba linkelt legyen az alap, a féloldalasnak jobban örültem volna, de ez a széles mosolyos nagyon nem tetszik amit Memmao berakott
az lenne még a kérésem a sisakot viszont kaőjon már ha lehet kéket fehér csíkkal /Skót zászló/ mint a fotón vanKöszönöm
-
fattyu
veterán
-
válasz
somogyib #9528 üzenetére
Egyedi kérés volt, főnököm volt NB1.-es kosaras és anno gyerekeket edzett és a cápa volt az ő csapatuk jele, a teve vagy mi meg a riválisuké, aztán készült egy ilyen grafika. Ennek már sok éve, meg sincsen az a meló, de a mai napig megvan, ahogy bejött, felvázolta, én meg nem tudtam eldönteni, hogy szabad-e röhögni.
-
SidCorky
őstag
válasz
somogyib #9522 üzenetére
Ha esszondod, az jó jel.
Egyébként a múmia Tuti.
Igazából én is nekiálltam volna megrajzolni, most tanulgatom a vektorgrafikát, de ha nekik - kis túlzással - 10 perc lekopizni, akkor azért nem szenvedek vele.
Szerk: gondoltam nem kell, de azért rákérdeztem, így már biztos van
-
Döglött Róka
veterán
válasz
somogyib #9513 üzenetére
Koszonom, de honnan tudja az egyszeri igenylo az iratlan szabalyokat?
Szerinted lehet ezen amugy csiszolni ugy hogy megfeleljen a jelenlegi arculatnak?
@jim bcs: a fejjel lefele ugyanugy befele nez, gondoltam ezzel a flippel utalok a nevemre. Attol mert neked nem tetszik meg nem irottan szabalyellenes.
Tovabbra sem ertem ezt az aggressziot, tok johiszemuen, nem trollkodasbol kerdezek, de semmi mast nem kaptam, csak leugatast. Masok miert tudtak ertelmesen valaszolni?
-
válasz
somogyib #9441 üzenetére
Köszi, én délután már letettem, csak a függőben lévő arcképhez gyártottam még kicsiket (amikkel elégedett lenne a leendő tulaj), hogyha esetleg betéved majd egy pár modi, akkor ne rám kelljen várni. Most lesz pár nap lazulás részemről, fórumot látok, de PS-t nem tervezek használni, helyette inkább hungry hippos, hot wheels és még pár egyéb dolog a törpékkel.
Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest