Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nagyon menő lett az avim, köszönöm
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #11305 üzenetére
Megtörtént
-
KROK640
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #11291 üzenetére
Inkább a második kép, ha megtudjátok csinálni
-
KROK640
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #11287 üzenetére
Újabb kép, igyekeztem több vállat adni neki, a képregény adta kereteken belül
Remélem ez még jobb lesz -
KROK640
nagyúr
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e de, Dr. 444Hertz jelezte privát üzenetben, hogy az általam linkelt forráskép nem megfelelő. Egy KROK nevű 1st gen Trans Formers álca (decepticon) karakterről van szó. (Gatoraider alcsoport)
ígértem neki, hogy átnézem a képregényeket, sajnos túl optimista voltam, csupán egyetlen egy olyan képet találtam, ahol nincs részben kitakarva az említett figura feje. Ez lenne az a kép
Ez alapvetően jó lenne-e kiindulási alapnak? Szükség esetén újra tudom fotózni.Volt B tervem is, de jó forráskép híjján attól elköszöntem. Most azért is kérdezem mindezt, hogy kell-e C tervben gondolkodni, vagy ebből megcsinálható az elképzelésem?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest