Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm -secret- 2017es munkáját és a mostani ráncfelvarrást Ndruu kollégának is! Ja és persze a 3 éves Rooney arcképet vond-nek
Köszi mindenkinek mindent srácok!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Zimmi91 #10553 üzenetére
Srácok, volt nekem egy ilyen Cantonám 2017ből
Őt akartam eredetileg, de akkor foglalt volt, de most ahogy keresgéltem itt a szabad arcképek között megláttam, hogy LECSERÉLT ARCKÉP lett és módosítással kérhető újra
Na nekem lenne -secret- által csinált kopasz Cantonám, ezt lehetséges betenni?! -
Zimmi91
addikt
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Lecserélném a régi MU-s arcképem egy újabb MU-s arcképre, csak most Nemanja Vidicet szeretném. Ebbe kérném a segítségeteket, hátha valaki talál jó forrásképet hozzá, eddig nem nagyon jártam sikerrel, de hátha több szem többet lát
[link] <- ezt ajánlotta jim bcs a másik topicba, ilyen úton kéne elindulni, vagy ha ez is jó alapnak akkor ebből kihozni valamit
Előre is köszi a segítséget!
-
Zimmi91
addikt
Én is köszönöm szépen vondnak a csudás arcképem!
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest