- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beállítottam a leokézott arcképeket. A megnevezést ne felejtsétek el!
Az arcképkereső oldal már 1 éve nem lett frissítve, a héten szeretném ezt is bepótolni.
Köszi a türelmet! Sajnos ez egy ilyen időszak volt, hogy egyikünk sem ért rá.
-
Erre az évre én leteszem a lantot.
Köszi a türelmet! Jövőre folytatjuk!
-
válasz
Mauzes #11720 üzenetére
Mentsétek el a topikot a kedvencek közé, úgy jelezni fogja, ha érkezik új hozzászólás. Érdemes mindig ránézni. A topik összefoglaló mindig frissül, ha elkészül egy-egy arckép.
Most nagyon kevesen vagyunk a csapatban, szabadidőnk is alig van, ezért csúszott meg ennyire a folyamat.
-
novinyul: Nagyon régóta nézegetem a forrásképet, amiből arcképet szeretnél, de nem látom értelmét újra megrajzolni ugyanazt. Szerintem nem tudnánk a jelenleginél jobbat kihozni abból a képből. Régen is ebből a forrásképből készült az arcképed egy kis kiegészítéssel (pl. ruha).
Ha jól emlékszem vond rajzolta, esetleg tőle lehetne kérni egy frissítést, de teljesen újra semmiképp nem kezdeném a rajzolását. -
válasz
Dr. 444Hertz #11539 üzenetére
-
válasz
Dr. 444Hertz #11476 üzenetére
Nagyon szép, jó minőségű arcképek lettek!
-
válasz
nutella1 #11292 üzenetére
Tervben van, hogy bővítjük a prémium arcképet, de ilyen konkrét karakter soha nem lesz köztük, amire te gondolsz. A prémium arcképek, az alap arcképekhez hasonlóan nem ábrázolnak konkrét karaktert.
Amire gondolsz, azokat egyéni arcképnek hívjuk, amit egy bizonyos eltöltött idő és megszerzett rang után lehet igényelni. -
válasz
Dr. 444Hertz #11287 üzenetére
Egyszer-kétszer csináltam már ilyen pici képből arcképet. Jelen esetben szerintem nem lehetetlen, ha oda jutok, lehet bevállalom. Nearest neighbour méretezési módszerrel szoktam felnagyítani, aztán azt rajzolom újra.
-
válasz
l.skywalker #11123 üzenetére
Én azt tanácsoltam legutóbb, hogy beállítás előtt érdemes nevet változtatni, mert akkor az új arckép neve már igazodni fog az új nicknévhez.
Váltás után az arcképszerkesztő topikba kell írni egy hozzászólást, hogy nevet változtattál.Példa: Ndruu - https://cdn.prohardver.hu/dl/faces/own/ndruu.gif
-
válasz
Vhiktor #11044 üzenetére
Úgy tűnik, hogy csak körbevágtad a forrásképeket és lekicsinyítetted őket. Ez nem elég, az PH arcképkészítés nem ennyiből áll.
Wyll leírása
Arcképgyárosok kérései
Egy szösszenet tőlem
Példák: [link] [link] [link] [link] -
válasz
Bluesummers #11013 üzenetére
Miért ne lehetne az animéből kiszedni? Szoktunk ilyet csinálni, szóval csak bátran.
A vállán lévő tüskék nem fognak beleférni a képbe, kivéve ha chibi karaktert választasz.Amiket linkeltél, azok közül az 5. és a 8. használhatónak tűnik. Én ezeket találtam gyorsan: [link] [link] [link]
Szóval ha lehet, legyen nagy felbontású, éles, mert pl. ilyenekkel nem tudunk mit kezdeni.
-
válasz
HoTaZo #10811 üzenetére
A PH kompatibilis verzió:
-->
Összehasonlítva az eredetivel:Alapvetően nem lett rossz, amit csináltatok otthon, de mindenképpen szükség volt egy kis optimalizációra, mind a színek, mind a kontúrok terén. Amint látod az összehasonlító képen, abszolút megmaradt az arc összes vonása, csak pluszban ki lett egészítve az "eredeti-eredeti" képről egy fél vállal.
-
-
válasz
TechN7ne #10791 üzenetére
A linkelt szabad arcképek közül azok választhatnak, akik egyéni arcképhez keresnek ötletet.
Ha a jelenlegi eltávolítása mellett döntesz, akkor levesszük és utána a gyári, beépített arcképek közül fogsz tudni választani (az Adatlapom menüpont alatt), vagy prémium tagság esetén a prémium arcképek közül.
Mehet a dolog?
-
válasz
gjoco1 #10709 üzenetére
Ha már most nem tudod megvárni, míg közösen kiválasztjuk a megfelelő forrásképet, akkor szerintem ne ezt válaszd. Ezt Cactus lehet elvállalja, de én tuti nem állnék neki. Cactusnak pedig kevés ideje van mostanában rajzolni, úgyhogy lehet megint kellene várni 1 hónapot, mire megrajzolja. Egyébként neked sem javaslom azt a képet, Cactus. Túl macerás.
Ezek egyikéből bármelyikünk megcsinálja az arcképet, ezeket átviheted a szerkesztő topikba.
-
válasz
Black_Raven #10654 üzenetére
Én leokéztam privátban, úgyhogy akkor itt is mondom, hogy szerintem jó lett.
Vidd át nyugodtan az arcképszerkesztőbe. -
válasz
Black_Raven #10642 üzenetére
-
válasz
Dr. 444Hertz #10634 üzenetére
Ha ilyen jókat tudsz rajzolni, akkor az arcképgyártás is menne.
Itt vastagabb kontúrokkal kell dolgozni, színátmenetek nélkül.Időnk nekünk sincs, most is el vagyunk maradva elég rendesen, de havi egy-két arcképet azért jó lenne, ha meg tudna csinálni minden arcképgyáros.
Ha érdekel és lesz időd, akkor szólj, segítünk elindulni, mutatunk már kész munkákat. -
válasz
Dr. 444Hertz #10632 üzenetére
Mindig van rá lehetőség.
Van esetleg referenciád, vagy megcsináltad az írásban linkelt gyakorlóképeket?
-
Ezt mi is meg tudjuk csinálni, hidd el. Próbáltunk már különböző felskálázó algoritmusokat és programokat is, jó eredményt egyikkel sem sikerült elérni.
Nálunk az arcképkészítés nem ennyiből áll.Hogy pár példát mutassak: Tamoo képei, Wyll videója
[link]
[link]
[link]
Kontúrozzuk, színezzük, tulajdonképpen újrarajzoljuk a képeket, hogy kis méretben is jól láthatóak maradjanak a részletek.
Egy olyan forrásképből, mint a Doom vízköpője, semmilyen extra részlet nem nyerhető ki, nem tudjuk visszahozni az akkor, digitalizálás során elveszett információkat. Annak meg nincs értelme, hogy beleöljünk x óra munkát, hogy utána azt mondd, nem tetszik és valami mást kérsz helyette. Sajnos ez van, ez egy rossz forrás, akárhogy is ragozzuk. Mást kell keresned, lehetőleg a kéréseinknek megfelelőt. -
Doom 1-ből már próbálkoztunk egyszer egy arcképpel (Doomguy
) kb. 10 éve, de nem sikerült jól, már akkor sem ütette meg a mércét. A kevés pixelszám miatt sajnos ez egy lehetetlen feladat számunkra.
Jelen esetben ebből a vízköpőből sem lehet dolgozni, tehát nem lesz belőle arckép.
Valami mást kellene keresned... -
Egyéni arckénél előírás, hogy legyen egy kis nyaka, válla. Különleges esetekben, ha nincs a karakternek nyaka (pl.
), akkor nem rajzolunk neki.
A gyári arcképek (zacskó, balta, kőhalom) 20 éve készültek, azóta pedig nagyon sokat változtattunk az egyéni arckép szabályzatán.Ha elárulod, hogy mi vagy ki ez a karakter, akkor talán tudunk neked segíteni is. Sajnos nem ismerhetünk minden létező játék, film, rajzfilm karaktert. Kell egy normális forráskép, amiből lehet dolgozni.
ez az általad "szerkesztett" arckép semmilyen formában nem állja meg a helyét. Ezért vannak itt segítőkész arcképgyáros kollégák, akik szabadidejükben megrajzolják a kérvényezőknek a kívánt arcképet.
-
-
válasz
Vangelis #10464 üzenetére
Bevallom nem is tudom. - Pont ez az, amiért nem tudunk segíteni.
Évek óta, amióta újra megadtuk az engedélyt, ezzel szenvedsz és nem tudod eldönteni.
%-jel és hasonló nem lesz, azt már most megmondom. Lehet akár a hiéna is újra, de nem pont ugyanaz, mint ami volt, mert az már minőségileg sem felelne meg. -
válasz
Elemental #10462 üzenetére
A végeredmény mindenképpen hasonló lesz, mint amit itt láttál, fekete kontúrok, minimális színhasználat. Amit linkeltél, azt én hanyagolnám, de ha ez a settenkedő póz tetszik, akkor ebből szerintem meg lehet csinálni, talán még egész alakos verzióban is.
-
-
-
válasz
Bjørgersson #10348 üzenetére
-
válasz
Bjørgersson #10346 üzenetére
A rajzfilm változat nem jó? Abból legalább van egy halom kép, és valószínűleg az általad linkelt kép is hasonlóan nézne ki a végén.
Ez is egész jónak tűnik.
-
Nem tudom... Az a baj, hogy eddig mindegyik rossz. Mármint a forrásképek többségén már alapból felismerhetetlen (vagy csak nekem van most valami arc zavarom), lekicsinyítve meg aztán pláne.
Amit most linkelt az ONban, az sem jó.
Nehezen foghatóak meg az arcvonásai, látszik, hogy már nagyban is nagyon nehéz visszaadni a karakterét.Ez a kínai Elon Musk.
Ez akár Magdi anyus is lehetne...
Ez egy krumpli hajjal...
Ez valami vámpírvadász, de tuti nem Leo.
Ez a fiatal ATB.
Talán még a karikatúra hasonlít a legjobban, de ez sem biztos, hogy sikerülne.
Ahogy látod ez sem sikerült.
Nagyon ritkán, de előfordul ilyen, hogy nem tudom visszaadni a karaktert, nem ismerhető fel. A több száz arckép közül 2-3 esetben volt ilyen. Na ez pont ilyen. Kiégett a Caprio detektorom. -
válasz
Vincent_ #10259 üzenetére
Elkészült, csak nem kapta meg még mindkét pecsétet. Nem kell senkinek jelezni, tudjuk, mert benne van a topik összefoglalóban és pluszban oda is írtam, hogy még egy pecsétre várunk.
Amint megkapja a másikat is, be fogom/fogjuk állítani.Elnézést a várakoztatásért, nyilván nem direkt csináljuk, néha sajnos külső okok miatt elakadnak a folyamatok.
-
válasz
Micsurin #10254 üzenetére
Nincs, de jó lenne. Kerestünk anno arcképgyárosokat, ott volt egy kis feladat és segítség.
Sajnos nem volt rá idő, hogy összedobjunk egy ilyen leírást. Az évek alatt nagyon sokat ígérgettem, hogy lesz ilyen témájú írást, vagy blog sorozat, de nem jött össze.
Viszont ha valaki elszánt és elkezdi azok alapján, amiket linkeltünk, akkor bármelyik arcképes kollégám szívesen segít és ad tanácsot a továbbiakhoz. -
Beállítottam a két pecsétet kapott arcképeket, de ha valaki meg meri ott köszönni, leveszem róla.
Töröltem pár off hozzászólást is, mert már megint elszaporodtak és nem lehet átlátni tőlük a topikot. -
Vangelis: ~400 szabad arckép van, nem egy közülük rajzfilm karakter. Ne mondd már, hogy nem ad ötletet. Ha szereted a rajzfilmeket, akkor biztos ki tudsz valamit találni, ami még nem foglalt.
-
válasz
Krissz80 #10167 üzenetére
A hozzászólásaid számát az adatlapodon tudod megnézni (minden hozzászólásod fölött ott van az adatlapod linkje). Vagy jobb felső sarok, kis képre kattintva - Adatlapom.
A rangok pedig így alakulnak. A hozzászólások súlyozottak, szakmai 1x-es, közösségi 0,5x-es, piaci 0,1x-es szorzóval számít.
-
válasz
Ferenczi Áko #10033 üzenetére
Ez jó lesz, természetesen a jelképek nélkül.
Richard!: Használd egészséggel!
-
válasz
Ferenczi Áko #10031 üzenetére
Ezek fényképek, de önmagában a maszk amúgy sem lehetne, nem szoktunk ilyeneket engedni.
-
válasz
Ferenczi Áko #10029 üzenetére
Ash Williams?
Evil Dead vagy Ash vs Evil Dead-ből
A láncfűrész nem biztos, hogy belefér, de talán megoldható. -
Változó, nagyban függ attól, hogy mennyi szabadidőnk és energiánk marad a nap végére.
A múlt héten legyűrtünk párat, ami már nagyon el volt maradva (augusztusi kérések). Most már "csak" ~6 hét lemaradásunk van.
Mint írtam, a tiéd kicsit nehezebb falat, én megpróbáltam a múlt héten, de nem volt már időm és energiám foglalkozni vele. Ma este valószínűleg lesz megint időm rajzolni, a tiéddel fogom kezdeni, reméljük sikerül... -
válasz
T0mBd1gg3R #10022 üzenetére
Ez nem a teljes lista, hanem egy 6 éve frissített lista. Azóta kb. 3-4-szer több egyéni arckép van, amik kereshetőek a keresővel.
Thanos már van, kettő is, én nem feltétlenül engednék újabbat, de ha a többi moderátor nem ellenzi, akkor nem állok útjába. Az arckép megvalósítható ebből a képből.
A kép elkészítését az arcképgyárosokra kell bízni, ők tudják a méreteket és akkorára fogják csinálni, hogy a moderátorok is elfogadják. A végleges méretbe a kérvényezőnek nincs beleszólása. -
válasz
jim bcs #9991 üzenetére
Hát, fogjuk rá, megnéztem gyorsan körülrajzolva, de túl sok részlet nem fog rajta látszódni. A szeme már ezen a képen is csak egy vonal, a haja sötét részei alig látszódnak, tehát oda ki kell találni a részleteket. Melós.
Erdei88: Én most nem szerkesztek, mert vizsgára készülök, de lehet, hogy mire végigpörög a mostani kérvényezők listája, akkor te jössz majd. Akkor elvállalom, ha tényleg ezt a képet szeretnéd és nem találsz másik, jobb forrást.
-
-
válasz
FIREBLADE78 #9970 üzenetére
Igen, ott előfordulnak problémák, már én is észrevettem, a php kód átírásával javítható lenne, de nem értek hozzá.
Fura, de Star Wars esetében nem tapasztaltam hibát, próbáltam star wars, Star Wars, Star wars-szal is, mindre 66 találatot adott.Azért adunk meg több kulcsszót, hogy könnyebb legyen megtalálni a képeket. A képek tulajait arra kérjük, hogy próbálják meg minél jobban jellemezni az adott arcképet, valamint a keresőket arra, hogy próbálják meg több kulcsszó alapján megkeresni az arcképet.
Memmaoo: Jobb oldalt, a Téma tudnivalókban benne van, így még az összefoglalót sem kell kinyitni. Majd megpróbálok valami kis ikont gyártani hozzá és jobban kiemelni.
-
válasz
Mahrenburg #9658 üzenetére
Közel 10 éve követem az arcképgyártás folyamatát, magam is gyártottam párat.
Őszintén: nem valószínű. -
válasz
Black_Raven #9459 üzenetére
Ha meguntad a jelenlegit, akkor leadhatod, kérni kell az 1. topikban. Levesszük és onnantól kezdve választhatsz a gyáriak közül.
A 3 év onnantól számít, amikor az egyéni be lett állítva, tehát nálad 2017-10-19, azaz csak 2020-10-19 után kérhetsz új egyéni arcképet. -
válasz
Black_Raven #9457 üzenetére
Sehogy. Ha egyéni arcképed van, akkor nem választhatsz a gyáriak közül.
-
válasz
customer114 #9298 üzenetére
Nem.
-
válasz
Lacielvtárs #9225 üzenetére
2018-11-04-én telik le, utána kérhetsz engedélyt.
-
válasz
albiosz #9038 üzenetére
Ne haragudjatok, de muszáj karbantartani a topikot. Nem fáj senkinek, de próbáljuk megelőzni, hogy egy off hozzászólásból lavina legyen. Ide bármikor jöhet akármilyen arckép offos hozzászólás, szoktuk (és más is szokta) olvasni ezt a topikot.
Memmaao: Már lecseréltük a képét. Ctrl+F5
UI: Szerintem is jobb a régi, karakteresebb, az új 2016-os Voltronból nem találtam olyan forrásképet, amin jobban nézett ki, mint a régi. A kérvényezőnek kell tessen, ő használja évekig. Amúgy az új kép is jó lett, minőségileg nem lehet kifogás ellene.
-
válasz
Feketelaszlo #9023 üzenetére
Még ha valamilyen csoda folytán sikerülne is újrarajzolni a nem látszódó részleteket, akkor sem férne bele a béka. Beleférne, de felismerhetetlen lenne cirka 3x8 pixel méretben. Szóval csodát nem tudunk tenni és napokat sem tudunk egy-egy arckép legyártására fordítani. A második forráskép teljesen esélytelen.
Az első képből megoldható (nem zavar, hogy lapos a haja teteje?)
-
válasz
Vyndree #9018 üzenetére
Amik az arcképkeresőbe bekerülnek szabadként, azok nincsenek engedélyezve. Sokszor csak félkész képek, amiken tudunk még (és szoktunk is) javítani.
Mostanában előfordul, hogy akár 3-4 hetet is kell várni a kéréstől a beállításig.
Most egyébként rosszat linkeltél, mert ez a kész kép, egy pecsétet már kapott is. Még egy véleményező moderátori pecsét kell és be lesz állítva.
OFFOFF: 10 nap, az nem is olyan sok. 07.30-án rendeltem egy új telefont, 08.14-én megérkezett Németbe, onnan elindult, de nem érkezett meg. 08.28-án elkezdtem kerestetni, 7-10 munkanapot kell várnom az eredményre. Valószínűleg nem lesz meg, úgyhogy újra fogják küldeni, ami megint jó pár hét. De várok türelemmel. Ehhez képest az arckép...
-
Szívesen! Használjátok egészséggel!
-
Most még mindkettő él és friss, de ha ennyivel jobb és gyorsabb az infora, akkor lehet csak azt fogom megtartani.
A "pirospontos", "rangkalkulátoros", "nyereményjátékeredményösszesítős" oldalak is mind külső tárhelyen futnak, mert külső fejlesztés (barkács). Az arcképes annyira barkács, hogy nem lenne bizotonságos implementálni a PH szervereire.
Megpróbáltam már topikba is beilleszteni az adatokat, de teljesen kaotikus az eredmény.A hivatkozásokat hamarosan javítjuk.
-
Nem feltétlenül, mert ha jól sikerült az arckép, akkor bekerül a szabadok közé és legtöbbször felhasználják őket.
Persze, valamilyen szinten az, de túl lehet rajta lendülni és az újabb kérvényezők kérései között lehet olyat találni, ami miatt szívesen ragad egeret/tollat a maga alatt lévő, unatkozó arcképgyáros.Amikor valaki javításokat kér, az macerás, de túl lehet élni, elvégre legalább 3 évig viseli az adott képet és elsősorban neki kell tetszenie. Aki szó szerint kötekszik, az pedig nem kap semmit.
paperboy: Mekkora játék volt... Régi szép Gameboyos idők.
Használd egészséggel! -
válasz
Lacielvtárs #8943 üzenetére
Néha vannak kivételek, de azokat át szoktuk közösen beszélni. Nagyon ritkán engedünk meg olyat, aminek alapvetően nincs arca, csak rajzolva van rá egy pár szem és száj.
OFF: Pl. a Portal turret nagyon aranyos kis figura (tulajdonképpen egy robot), de nincs arca és elég furán nézne ki a többi arckép között.
Én alapvetően a turret mellett is pozitívval szavaznék, mert lehetne belőle legalább olyan jó képet csinálni, mint pl. egy sisak vagy maszk mögé bújt karakternél. PéldaOFF OFF: Most, így jobban belegondolva nem is úgy írnám le, hogy arca kell legyen, hanem hogy legyen mögötte egy karakter (animált, rajzolt, élő, mindegy., de pl. márka design már ne lehessen).
-
válasz
Lacielvtárs #8941 üzenetére
Arckép, tehát arca mindenképpen kell, hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest