Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
Alapvetően a stílus nem az igazi. Túl részletes, túl 3D-s. Nehéz belőle ~50 pixelen értelmezhető, felismerhető ARCképet alkotni.
Nem sok AI képgenerálót használtam eddig, de most megpróbálkoztam vele. Egy ehhez hasonló promt-tal már egész jó, PH kompatibilis forrásokat lehet generálni:
red coloured shark submarine with serious face, cartoon style, flat colours, few details, no background
Első
négynyolc változat például ilyen lett:Lehet akár evil face is, ha nem elég komoly:
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Dr. 444Hertz #11727 üzenetére
Majd jelezd az összefoglalóban, ha valaminek nekiállsz. Bár én most a múlt heti 8-as roham után várhatóan megint nem leszek egy darabig, csak ne legyen véletlenül sem az, hogy többen állunk neki ugyanannak. Köszi!
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Dr. 444Hertz #11470 üzenetére
Nem semmi etapot nyomtál.
Le a kalappal. És köszönjük a közösség nevében is.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
csuvicsuva #11394 üzenetére
Inkább ez.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
KROK640 #11340 üzenetére
A többiekről nem tudok nyilatkozni (biztos megvan mindenkinek a maga oka, hogy jelenleg miért nem tud ily' módon karitatívkodni), én személy szerint ezer felé szakadok éppen, annyi dolgom van, magánéletben és munkában egyaránt.
PH-ra felnézni is csak 1-2 percem van, de sokszor napokig távol kell maradnom. Majd lesz jobb is a helyzet, ne féljetek. Mindig elkészült minden arckép, max. várni kell rá 1-2 hónapot.
-
vond
MODERÁTOR
Egyik sem lesz jó, viszont sima "figo cartoon" Google keresésre egy csomó használható anyag jön fel.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Dr. 444Hertz #11287 üzenetére
Mindkettő jó lehet.
Az újabbat jó lenne teljesen felülről/szemből lefotózni.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Elektrosokk #11058 üzenetére
Szerintem lehetne ebből az csontváz opcsiból is arcképet csinálni, csak ez alsó hangon 2-3 óra munka, és nem is biztos, hogy tetszeni fog a végeredmény, mert rendesen át kell szabni.
Elektrosokk viszont alapból teljesen jó forrás.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker #10860 üzenetére
Miért, szerinted a mostanival mennyi munkám volt?
Ezért vagyunk, ezért csináljuk. De persze azért nem árt, ha meg is térül a belefektetett idő és energia, és jól is néz ki a végeredmény, és a tulajdonosa is elégedett vele.
Azért írtam előzőt, mert fénykép létére nem olyan rossz alapanyag ez, és ahogy nézem, nem nagyon találni ebből rajzosat.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker #10853 üzenetére
Nem mondom, hogy nem lehetne megcsinálni (elég sok különös ismertetőjel van rajta), de lenne meló vele bőven.
-
-
vond
MODERÁTOR
Tőlem kék és sárga hajas Son Goku még lehetne, azok egyrészt kikoptak, másrészt kellően eltérnének a használatban lévőktől. De fekete semmiképp ne legyen már. Abból így is több van, mint kellene.
Perspektívában is kicsit eltérőket kellene csinálni, és akkor a hajszínnel együtt szerintem már eléggé megkülönböztethetőek lennének. De persze ha a többség azt, mondja, hogy inkább ne, akkor oké.
-
vond
MODERÁTOR
Felőlem is mehet.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Dr. 444Hertz #10747 üzenetére
Látod, de hülye vagyok. Ezt én csináltam.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Black_Raven #10644 üzenetére
Innen a felkiáltójeles szerintem nagyon jó lenne.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Dr. 444Hertz #10634 üzenetére
Nagyon ügyes!
-
vond
MODERÁTOR
válasz
ViharVadász #10625 üzenetére
Lesz vele munka, de megoldható.
-
vond
MODERÁTOR
Én is arcképes vagyok, csak moderátor ranggal (az egyéb teendők miatt).
Rendben lesznek az arcképek, csak türelmet kérünk mindenkitől. Gondolom, nem csak nekem, hanem a kollégáknak is van más, fontosabb dolguk, amit nem tudnak félretenni a karitatív arcképezés miatt. Én lennék a legboldogabb, ha minden nap rajzolhatnék 8-10 arcképet, és nem kellene mellette dolgoznom, csak úgy folyna be a pénz.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Zimmi91 #10560 üzenetére
Sajnos nem túl jó. Már így nagyban se igazán hasonlít, kicsiben meg szerintem még jobban elmenne. A sok rossz kép közül még talán ez a legjobb, de lenne vele munka bőven, és még akkor is kétséges, hogy megmondod-e az ~50 pixeles képről, hogy ez a Vidic. Sajnos elég átlagos feje van, nem olyan, mint Rooney.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Bobrooney #10497 üzenetére
Mehetsz, igen.
Esetleg linkeld be ezt pár hozzászólást is.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Bobrooney #10492 üzenetére
Hali!
Alapvetően jó lenne, de a köpeny nem lóghat ki így levágva, meg a füleit kisebbre kéne venni, mert így nagyon el van tolódva a hangsúly az arcáról. Mondjuk én lehet, hogy ebből inkább egész alakost csinálnék, vagy legalább egy lejjebb vágottat, ahol látszik az "S" betű is, plusz szépen kivezetném oldalt, alul a köpenyt is.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Elemental #10460 üzenetére
Kiszínezve jó lehet, de szerintem van normális forrás is. Pár éve készítettem egyet, amit azóta lecseréltek. Valami ilyesmit lehetne most is csinálni. De pont ugyanilyen nem lehet.
-
vond
MODERÁTOR
Nnnna, minden meglévő arcképet beállítottam és lekönyveltem.
Azért ezzel is el lehet "szórakozni" 1-2 órát. -
vond
MODERÁTOR
Jók ezek a szövegek.
Szerintem valami egyedibb karakterben kellene hozni Leo-t (nem ilyen szimpla jófiús, öltönyös kivitelben), és akkor könnyebben felismerhető lenne. Mondjuk ebből a GIF-ből valamelyik, kicsit PH-sítva, ami nem hasonlít a meglévő Django-sra.
-
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
válasz
instantwater #10091 üzenetére
Egész jó forrás. Az teljes felsőtest nem igazán férne bele, csak ha sokkal nagyobbra vesszük a fejét, de úgy meg lehet, hogy hülyén fog kinézni. Meg lehet próbálni, de könnyebb és hatásosabb lenne csak a fej, plusz a vállak.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Giovan! #9810 üzenetére
Kis átalakítással jó lesz. Most kicsit lassabban készülnek az arcképek. Gondolom, mindenkinél család, munka, nyaralás, egyéb dolgok mennek elsődlegesen. De nemsokára meglesz a tiéd is. Nézegettem már, hogy hogyan lenne a legjobb. Ha addig más nem vállalja be, hamarosan elkészítem.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
pikszel #9798 üzenetére
Jó lesz, de tényleg ráférne az erősítés/vastagítás az összes kontúrra.
(#9797) CactuS: Teljesen jó ez is. Az első nekem jobban tetszik. Sőt, szerintem egy kicsit kisebb méretben, vagy akár csak kicsinyített motortesttel beleférne az alja is. Úgy nem lenne az a zavaró vágás alul.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Mahrenburg #9672 üzenetére
Kár, hogy félig-meddig hiábavaló.
Sorban dobálják vissza az arcképeket.
Mindegy, majd talán elviszi más ezt az újabbat is.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Mahrenburg #9656 üzenetére
Például.
-
vond
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
Hát, nem tudom, hogy ilyenformán lehetne-e, kellene-e mégegy Thanos.
Sisak ide, vagy oda, szerintem eléggé hasonlóak. Max. egy olyat tudnék elképzelni, mint pl. a Lego Batman, a Minion Terminator, meg ilyenek.
Vagy ha mégis megszavazza a többség, akkor legalább legyen teljesen más perspektívából, pl. oldalról, vagy félig oldalról. Meg a stílusa is a lehető legjobban üssön el a meglévőtől. Színekkel, arckifejezéssel is lehet játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest