- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11508 üzenetére
Le a kalappal
-
Peterson_
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11491 üzenetére
Kíváncsian várom a fejleményeket
-
Peterson_
addikt
Mindenkinek nagyon szívesen!
-
Peterson_
addikt
Akkor már szvsz armored batman lenne a legszerencsésebb, az a páncél elég markánsan eltér minden más batsuittől.
Arról nem is beszélve, hogy nemrég lett beállítva egy öreg Bruce Wayne, ez pedig -eredetileg- pontosan az ő szerkója volt, szóval eléggé különbözik az "univerzum" is. -
Peterson_
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #6715 üzenetére
És szilvanullaegy
-Mindkettőtöknek nagyon szívesen, használjátok egészséggel
-
Peterson_
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #6704 üzenetére
Ó, bocsi.
Igen. -
Peterson_
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #6680 üzenetére
Ebből szerintem megoldható.
Keeperv85:
-
Peterson_
addikt
válasz
DrojDtroll #6672 üzenetére
Szerintem a második és a harmadik.
-
Peterson_
addikt
válasz
DrojDtroll #6670 üzenetére
Elég fura figura, de kettő használható a képek közül, bár alaposan át kell majd szabni az arányait.
-
Peterson_
addikt
Alakul ez, de azért még sok rajta a javítanivaló.
A testből vagy kellene még nyesni, vagy ha azt nem akarod, akkor tovább kellene csökkenteni a méretét, a vállait pedig beljebb kellene húzni.
Ha ezt megcsinálod, még csökkenteni is lehet a méretén, az arc részletei nem lesznek rosszabbak.
Apropó az arc részletei:Belül meg mindig igen kevés a kontúr, ezeken erősítened kellene.
A szemet is jobban ki kellene emelned, amire kiváló eszköz, ha adsz neki fehéret ahova kell.(illetve szerintem nagyíts rajtuk még egy picit)
A bőrszín még mindig nem az igazi, kicsit több sárga kellene, ezt nézd hozzá pl az én arcképem bőrszínéhez, ilyen vagy ehhez hasonló árnyalatra kellene törekedni. -
Peterson_
addikt
válasz
Pitterix #6387 üzenetére
A tiéd nem, de azért kellett rajta szabni rendesen.
Én mondjuk nem is csináltam meg olyan képet, ahol csak kontúrokat húztam, valamit biztos kell rajta alakítani azon kívül is.
Az újra rajzolást úgy értettem, hogy pl egy kb teljesen alkalmatlan forrásból(kézi skicc, filmkocka, 3D render, stb) egy teljesen új kép születik, ezeket kb lehetetlen megcsinálni mindenféle toolokkal.
Egyes esetekben, ahol jól meg lehet ragadni a karaktert, érdemes ebbe beleölni azt a plusz munkát amit megkíván.
Viszont alapból ugye ez nem játszik, egész egyszerűen a kétes végeredmény miatt sem, arról nem is beszélve, hogy nagyon sok karakter eleve megtalálható a kívánalmaknak megfelelő rajzos formában is.A másikhoz:
Nyilván senki nem úgy bújik ki az anyja hasából hogy keni-vágja ezeket a dolgokat, de bele lehet jönni.
Nekem konkrétan lövésem sem volt a PS-hez, így a többiek, különösen Tamoo végtelen türelme, és hathatós segítsége kellett hozzá, hogy menjen a dolog. -
Peterson_
addikt
válasz
Pitterix #6382 üzenetére
Az elsőből szeretted volna, így annak álltam neki, csak sajnos szokás szerint a meló közbeszólt.
Többet is el akartam kezdeni, de összesen addig jutottam el velük, hogy letöltöttem a képeket
A folyamathoz, a legtöbb esetven hasonló ahoz, amit koxx is linkelt, vagy mint sok esetben előfordul, "kézzel" van meg/újra rajzolva.
Például FerNandor kolléga arcképe is ilyen. -
Peterson_
addikt
válasz
Keeperv85 #6378 üzenetére
A gond azzal az, hogy mindenképp kellene neki valami nyak/test féleség, de azzal meg lehet, hogy bután nézne ki.
Ebben a formában viszont sehogysem okés.
Akkor már inkább a csonti szamuráj, igaz, jó részletes az is, és az arányok is alakításra szorulnak, de Katsumotonál is sikerült megoldani. -
Peterson_
addikt
Nem tudom, hogy a többiek mit szólnak hozzá, de szerintem talán jó lesz. Ha kivárod, megcsinálom, csak ezer a dolgom, na meg Alphonse is elvitt vagy két órát az életemből potyára.
orichalcos:
-A forrás teljesen mindegy, egyiken sem lesznek jobbak az arányai.
Esetleg chibi ábrázolásban lenne értelme. -
Peterson_
addikt
/
_
Szia!
Mindent elkövettem, de ez így elég necces volt.
Totál újrarajzoltam, amennyire lehetett levágtam, átalakítottam a testét, módosítottam az arányain amennyire csak lehetett.
Így is nagyon széles, de annyira egyben van a feje a testével, hogy a végtelenségig nem nyújthattam/kicsinyíthettem a páncélt.
A vörös minta ekkora méretben teljesen felejtős.-Én a középsőt ajánlanám, ha tetszik egyáltalán, és átengedik.
-
Peterson_
addikt
válasz
Bjørgersson #6341 üzenetére
Látod, most meg én vagyok "szabin" ami annyit takar, hogy orrvérzésig dolgozom, közben levezetésként gyökérkezelésre járok...(aktuális hangulatjel:
)
De legalább már a notim kész, szóval már csak idő kell...
Jó lenne egy ideális eset, amikor minden arcképes egyszerre tud dolgozni, aztán egy nap alatt le lenne darálva minden kérés... De ilyen már jó régen volt. -
Peterson_
addikt
válasz
ToMmY_hun #6312 üzenetére
Na ez egy járható út.
Ez elég faramuci helyzet, mert a követelmények szerint tényleg jó forrással jöttél, csak a póz nem jó annyira, illetve a figura milyensége okoz gondot kis méretben.
Majd amint lesz időm, és gépnél leszek, küldök PÜ-ben néhány lehetséges képet, aztán ott lezongorázzuk a többit. -
Peterson_
addikt
válasz
ToMmY_hun #6310 üzenetére
Szia!
Nem arról van szó, hogy nyűg, csak most épp időm sincs vele foglalkozni, de talán a héten már rá tudok nézni.
De már az is felvetődött bennem, hogy nem lenne jobb esetleg egy másik forrásból?
Azért van néhány jó kép a tervezőkről, szerintem ez pont elég "jellegtelen"...Persze, ha ragaszkodsz hozzá, akkor majd kipofozom ezt valahogy. -
Peterson_
addikt
válasz
kemotox #6297 üzenetére
Majd akkor örömködj ha jóváhagyták
Ez körülbelül egy óra volt, de sokmindentől függ, hogy mennyi időt vesz igénybe egy arckép elkészítése.
Vannak "rajzolósabb", és "szerkesztősebb" fajták...Az elsőt nem kell magyaráznom, a második pedig sok PS eszközhasználatot jelent, inkább technikai feladat, mint kreativitást igénylő...Persze soha nem kizárólagosan.Összesseégében nekem ~1 órától akár 2-3+ óráig tart elkészíteni egy arcképet, a többieknek lehet, hogy fele ennyi idő.
De szerintem mindenki beleszaladt már egy-egy nagyon pepecselős, hosszadalmas avatárba. -
Peterson_
addikt
Ez sem lesz, csak neked, azért egyéni arckép
Egyébként pedig jobb, bár alaposan át kell szabni, a vállát pedig a le kell kicsinyíteni amennyire lehetséges. A szem meg bármilyen színű lehet, az már tényleg a legkevesebb.
A mintából nem tudom mi látszódna kicsiben, de egy próbát megérhet a dolog. -
Peterson_
addikt
Megelőzve a félreértéseket: A megszűnő arcot már most felejtsd el kérlek, biztos, hogy nem lehet.
Aki null kilométerrel kér arcképet, még majdhogynem megértem, hogy vadabbnál vadabb elképzelésekkel áll elő-ja nem, hisz ott a teljes szabályzat, amit elvileg mindenki elolvas
- , de akinek már van, ráadásul nem is az a veszett régi, hanem már az újabb formai követelményeknek eleget tevő képpel rendelkezik csak fel kell tűnjön mi megvalósítható és mi nem.
Félreértés ne essék, most nem konkrétan csak neked szól, csak pont nálad szúrt szemet az a fél mondat.Alphonse-ról amúgy is találni száz meg száz jobb forrást, tekintve, hogy alapból rajzolt karakter.
Az ilyesféle ábrázolás pont idegen a karaktertől, meg a FMA-tól is. -
Peterson_
addikt
válasz
Rypejakten #6182 üzenetére
Háát....én ezt nem erőltetném.
-
Peterson_
addikt
válasz
#18193920 #6167 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a deviantartot , ott próbálj rákeresni a karakterre.
-
Peterson_
addikt
válasz
#18193920 #6165 üzenetére
Egyik sem sajnos.
-Nem szeretném a hibákat sorolni, csupán annyit kérek, hasonlítsd össze pl. A közelmúltban beállított arcképekkel.Ahogy észreveszem, nem csak engem havaztak be az egyéb teendők, de ennek ellenére is, a szerkesztést bízzátok csak ránk.
A forrásod sem a leg alkalmasabb, mivel portré jellegű ceruzarajz, de ha kivárod, nem lehetetlen belőle elkészíteni(szerintem).
-
Peterson_
addikt
válasz
spanglee001 #5607 üzenetére
Ha meg nem, akkor holnap még próbálok belőle kihozni valamit.
Nekem ambivalens érzéseim vannak, de a figura sem tetszik annyira, lehet, hogy azért. -
Peterson_
addikt
válasz
spanglee001 #5596 üzenetére
Várjuk meg, hogy a többiek mit mondanak rá, hátha kell valamit módosítani rajta.
-
Peterson_
addikt
válasz
spanglee001 #5571 üzenetére
Szia!
Az elsőt kicsit megpróbáltam megpimpelni:
-
Peterson_
addikt
válasz
spanglee001 #5526 üzenetére
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni,de ezer dolog jött össze. Konkrétan hetekig gépem sem volt, szóval mostanában talán már aktivizálni tudom magam két ingázás meg a meló között.
Van már egy beígért melóm amit megcsinálok, de ha addig nem dobják össze a többiek, ezt is szívesen vállalom -
Peterson_
addikt
válasz
spanglee001 #5521 üzenetére
Nekem is úgy rémlett, hogy az utolsó foglalt. De ha nem, abból szerintem simán lehet arckép, esetleg egy kis nyakat kell neki rajzolni.
-
Peterson_
addikt
Itt is van nem egy nem kettő tényleges egyéni arckép.
A hangsúly viszont továbbra is azon van, hogy azonos jellegű, egységes stílusban készült képek díszelegjenek.
Nem értem ennél miért lenne jobb egy szedett-vedett megoldás.
Arról nem is beszélve, hogy valamilyen szinten értéket képvisel egyrészt a befektetett munkától, masrészről arról, hogy ez egy tényleg egyedi és kiérdemelt dolog.
Csak egy kis érdekesség:
Pont most kellett laptopot vennem, hogy az üzletben a két srác is fórumozik, és avatár alapján rögtön be tudtuk egymást azonosítani.
Nem véletlen, hogy egy-egy tevékenyebb taggal szinte összeforr az általa viselt arcképe. -
Peterson_
addikt
válasz
freestailo #5276 üzenetére
Elég logószerű, így stílusában nem illeszkedik az arculatba, pláne így a pacával mögötte.
Gondolom, hogy nem ilyet akarsz, csak a kép témájának apropóján itt egy gyakorlatilag tökéletes forrás. - Tehát ebbe az irányba kellene elindulni.
-
Peterson_
addikt
válasz
freestailo #5274 üzenetére
Kicsinyítsd már le kérlek mondjuk 50x50 pixeles méretre, szerinted mi dog látszódni belőle?
Kérlek olvasd át az arcképgyárosok kérdéseit. -
Peterson_
addikt
válasz
Bjørgersson #5268 üzenetére
Hmm...nem egyforma a monitorunk, meg valószínűleg a szemünk se
Én azóta nem vagyok szemüveges többé, hogy körülbelül 15 évvel ezelőtt bedobtam a szekrény mögé, miután kinevettek benne az iskolában
..és amúgy köszi-> (#5270)
Tegla80:
-Nos, nekem nem tisztem eldönteni, hogy mi megy át a rostán és mi nem, de így magánvélemény szintjén nálam átmenne.
Az alsó jobban tetszik.freestailo:
-Ez nem éppen szerencsés alapanyag...és nem a mérete miatt
Ami kellene, az valami kevésbé stilizált, rajzos forrás...ha legalább ekkora méret, az már bőven jó. -
Peterson_
addikt
válasz
Bjørgersson #5262 üzenetére
Telefonról nézve nálam is az volt, de gépről semmi gond nincs vele
-
Peterson_
addikt
válasz
Bad Pritt #5243 üzenetére
Azért döntöttem így, mert úgy láttam, hogy kivitelezhető a mérethatáron belül.
...és míg az enyém egy fehér köpenyt visel, ennek érdemes volt megmenteni valamit a jellegzetes viseletbéből.
Oké, sok nem látszik az apró részletekből, de engem megnyugtat a tudat hogy ott vanEgyébként ha nagyon tudni akarod, a film egy képkockáját vettem alapul.
-
Peterson_
addikt
válasz
Peterson_ #5219 üzenetére
Na valami technikai gixer van, persze szerkeszteni már nem tudom...
Ugyanazokat a képeket töltöm fel, de az ellenőrzőben úgy néz ki ahogy kell, itt pedig valamiért homályos lesz.
Múltkor is láttam már, hogy valami nem babás, de azt gondoltam, hogy a nem alvás miatt.
Most lecsekkoltattam az asszonnyal.Nem értem, hogy mi lehet ez, szóval szívesen fogadnék ötleteket.
szerk.:
printscreent nyomtam, de még az is okádék lesz ide feltöltve....
-
Peterson_
addikt
válasz
CsigaGyilkos #5204 üzenetére
Természetesen igen, van-e óhaj sóhaj, illetve moderátor kollegáknak esetlegesen tippje.
Méret még lehet képlékeny, nyak szerintem kellene neki, de ha engedik anélkül, akkor nekem úgy is jó.Kell még rajta itt-ott finomítani, de az alap sokat nem fog változni, mivel azt már így rajzoltam le
-
Peterson_
addikt
válasz
Janaboy #5190 üzenetére
Viseld egészséggel
Pete55555:
-Én rajzolok egyet, ha már nem sikerült rendes forrást találnunk.
Stílusban rajzfilmszerűre gondolj(tehát elég minimalista lesz) , de igyekszem megtartani ezt az elborult karaktert.
Mivel valószínűleg nem szerkesztés lesz, hanem rajz, így jó ezt előre leszögezni, ugyanis nem lesz időm külön variációkat gyártani.
Ha holnap kora délutánig nem tudok mutatni semmit, akkor már csak másnap lesz belőle valami.
Annyi biztos, hogy ez a golyófejű variáns lesz valamilyen formában. -
Peterson_
addikt
válasz
Bjørgersson #5051 üzenetére
Szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest