- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez is tökéletesen jó.
Ez az energiaital reklám zseniális szerintem
-
-
-
vond
MODERÁTOR
- Logó nem lehet.
- A kardinális pinty már foglalt.
- A vízszintesen szélesebb, teljes alakos vaddisznók meg nem túl szerencsések mint arckép. Max. ezt tudnám elképzelni, még egy kicsit kisebb testtel, kb. mint ez a kutya.
- Az utolsó röfi jó lehet, csak kell neki egy kis nyak, plusz meg kell a szemeit nagyobbítani, hogy kicsiben is láthatóak legyenek.
-
tixem
addikt
Aludtam rá, nem segített hacsak nem abban, hogy még több ötlet eszembe jusson.
- logókkal nem tudom, hogy álltok, de ez alapján ahogy látom azért van rá példa. Cardinals drukkerként nem tudom lehetne e szó arról, hogy a csapat emblémáját kapjam
- disznós téma nincs elengedve, újabbat találtam, kár hogy vízjelezve van. Másik [link], ez kicsit logoszerűbb csak ez is vízjeles, de a feje tetszik. Itt van belőle egy vízjel nélküli [link], ennek viszont a mérete kicsi, de szerintem vectormagic-ben fel tudom nagyítani.
Másik, persze nem kékben hanem barnában, vectorban ezt is át tudom színezni bár ez a kék is vagány a maga formájában. [link] Ezek azok a nem egészen valósághűek amik tetszenek is.Hirtelen ennyi
(#7872) caindwan
Kíváncsi lennék mit tudsz belőle kihozni, de látatlanban a fentiek mellett nem tudom eldönteni jó lenne e, feleslegesen meg nem fogsz dolgozni
-
Fred23
nagyúr
Remélem, valaki majd viszi a régi (mostani) arcképed, mert a kedvenc játékom az Assassin's Creed 4, és jól esik látnom!
Edward Kenway foglalt egyébként? Ezek szerint nincs még.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest