Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
Ez lenne pedig a célom, "PH kompatibilissé" szerkesztgetni ezt a képet.
Aztán persze masszívan benne van a pakliban, hogy nekem se fog sikerülni.
Nem kell nekem sok részlet, csak az a pár jellegzetesség, ahogy a legtöbb PH arcképen is így van.
(#6504) koxx: Ez így van, nehéz róla jó forrást találni. Én nem tudom, korábban volt-e már, én csak a megvalósult arcképek között kerestem, ott szerencsére nem volt.
Próbálok alkotni majd róla valamit, időm és lelkesedésem szerencsére van vacakolni vele, tehetségem kevesebb, meglássuk, mi sül ki belőle. -
Lacielvtárs
nagyúr
de egyre jobban kezd tetszeni, és kezdem magamban elvetni a másik verziót, mert abból nem tudok kihozni úgy tűnik jobbat...
szóval akár az is megfelelne, tekintve hogy eddig maga a tökélysőt, azt mondom akár mehetne is ha az itteni Uraknak tetszik, és megfelelne a követelményeknek
-
BBéci
legenda
Nem is gondoltam arra, hogy ez változni fog, pláne nem javaslatként hoztam fel. Csupán a témáról beszélgetünk, amibe belefér, hogy megemlítünk más fórumokon szerzett tapasztalatokat.
A másik felvetésemet is félreértetted.
Az nem világos számomra, miért lehet a "sima" avatarokat gyakran változtatni. Azt legfeljebb évente egyszer engedélyezném. Tudok olyan tagról, aki 9 hónap alatt a negyedik arcképpel van éppen jelen. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Ezek kozul az utolso elottiben latok lehetoseget, a tobbinek en neki sem kezdenek. Az a gond, hogy ezek a szoros allatos arckepek baromi nehezek, nem mindig lesz jo a vegeredmeny. Az arckepgyaros elfecserel ra 3-4 orat es lehet, hogy a kesz arckep mar nem is lesz jo a kervenyezonek.
-
Bad Pritt
félisten
Nem az, hogy normális, a játék első felében volt a rövidebb haja, utána volt egy katarzis a sztoriban, eltelt valamennyi idő és legközelebb már a tincses haja volt.
Imádtam amúgy, csak ezért kértem kölcsön egy PSP-t, enyhén nevetséges szerintem, hogy egy kézikonzolra ilyen volumenű játékot készítenek, nagygépekre meg... meh, nem kell a flame.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest