- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
petfoto #1803 üzenetére
Üdv a kezeltek között...
"Olvastam itt, hogy türelem kell az átálláshoz."
Írtam már párszor, hogy 2012 óta voltam droidos (Galaxy Ace, Huawei G700, Huawei Y300 (másodlagos), Redmi Note4, Redmi 1S (másodlagos), Moto G60) ez ugye 14 év. Előtte Symbian S60-t használtam. A Symbian->android nagyobb sokk volt, mint az andoid->iOS.
2024. dec. 17-én érkezett a Tájfun (fekete 16Pro 128GB), ez az első iOS-es telefonom, igaz 2 éve Mac-et használok, ez talán(!) valamit könnyített. (Tavaszra tervben van egy 64-es SE2020 tartaléknak illetve bringázáshoz)
A droidos beidegződések kb. 3-4 napig voltak zavaróak. Semmi türelem nem kellett, persze az iOS sem tökéletes, a hülyeségeit kiismerni hetek, hónapok kellenek - a Mac-en még mindig találok új dolgot, pedig 2 éve dolgozok vele - tele van olyan apróságokkal, amikhez droidon külön app-okkal kellett birkózni.
#1790 mouzrr
Pitaka vagy Benks aramidot szerettem volna, lett egy ~3.500Ft-os noname TPU/szilikon. Három bajom van vele. A gombok vacakok (anyagában kivágott) és a kamera gomb kivágása kényelmetlen. A por ragad hozzá.
A peremek elég magasak, a tok feszes nem lötyög bár kissé bumfordi. Viszont egyre kevésbé akarom cserélni.
#1805 batai15
Látom öles léptekkel indulsz lefelé a lejtőn...Watch-ot nem vagyok hajlandó venni. Annál jobban szeretem a tokozott Molnija-mat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Eredeti játékok OFF topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest