Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatu-1981
tag
válasz
Pityu89 #2482 üzenetére
Szerintem nem mindegy milyen kábel. Nálam 2 jó minőségű kábellel sem működik a tévére tükrözés:
-Az egyikkel a képek átmennek, de videónál nemhogy nem megy át, de még a telefon is lefagy. Többször próbáltam, mindig lefagyás volt a vége ha videóhoz értem.
-Másik kábellel meg zöld a kép/videó a tévén.
Samsung telefonnal mindkét kábel megfelelően működött.Van egy hdmi-hdmi kábelem, ami egy usb-c Samsung adapterbe van bedugva. Azzal megfelelően működik.
Szóval ha tudtok kipróbált hdmi-usb-c kábelt, az engem is érdekelne.
-
Tatu-1981
tag
Sziasztok! Android után csatlakoztam egy 15 PM-mel. Még ismerkedek az IOS-szel. Arra van lehetőség, hogy az always on displayen ne jelenjen meg az utoljára nézett youtube vagy spotify szám és widget? Azt tudom, hogy ha kilövöm az appot használat után, akkor nem jelenik meg, de nem akarnám mindig bezárni. A beállítások, értesítésekben kikapcsoltam a lock screen-t mégis ott van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged