Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Múltkoriban úgy használtam a 15 prot, hogy repülő módban, wifi aktív, wifi hívás aktív (router 30cm-re a telefontól). Egy idő után észrevettem, hogy nem mindig vagyok elérhető, vagy pedig csörgött, de ha felvettem nem hallottuk egymást, és a hívás számláló nem indult el, 00.00 állt. Azóta úgy használtam, hogy mobil hálózaton voltam (ahogy normális
) + wifi, és a wifi hívás is aktív volt. Tegnap ismét eljátszotta, hogy csörgött, felvettem, senki nem hallott semmit, számláló 00.00 állt.Tegnap már kivert a víz ettől, ilyennel még nem találkoztam, nem tudom ezt miért csinálja, annyit tettem ez után, hogy a wifi hívást kikapcsoltam, hátha az kavar be. Nem vagyok nagy telefonálgató, ezért lassan haladnak a dolgok, lassan derülnek ki.
13 minin repülő módban, wifi hívás hibátlan volt. Itt most mi van? Valakinek ötlete? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Mozilla Firefox
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) + wifi, és a wifi hívás is aktív volt. Tegnap ismét eljátszotta, hogy csörgött, felvettem, senki nem hallott semmit, számláló 00.00 állt.