- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Magyarul is pillanat műve volt, hiszen ugyanúgy elég a Spotlight (kereső) segítségével elkezdeni beírni, hogy „ha”, és máris első találat.
Nekem ilyen szempontból kicsit speciális a helyzetem, mert egyaránt kezelek angol és magyar nyelvű iPhone-t, így elég jól a fejemben van mindkét nyelvű menü. A Spotlight az egyik kedvencem az iOS-ben, szinte hibátlan az én elvárásaim mellett.
-
törölt tag
"konkurencianal jobb OS."
Viccelsz?
Az Android lemossa az Ifo@t.
Ne csamcsungokat nézz az a leggagyibb ..
Pl a pixelem stabilabb is (pedig az iOS szinte mindig stabilabb volt főleg a dzsunka gyártók által beletúrt driodoknál)
Párhuzamosan használom tudom
mert a tabletem Ipad.
Illetve a családban mindenkinek Iphone-a van.
de majd a tabletem is eredeti androidos , lesz a következő.
Hogy miért vagyok itt akkor?
Mert újat akarnak...14
pro kilőve ,a 14 meg hát ennyi pénzért 60h
de hát ez van az Apple soha nem az ár érték arányáról volt híres -
Mometazon
csendes tag
-
Wesiz
tag
a geekbench tesztekben már sok éve szanaszét verik az új iphone-ok a mezőnyt, sőt, egymagos teljesítményben kb 3 év kell mire utolérik őket, de az a helyzet hogy ez az előny sebességben ez abszolút nem jelenik meg, sőt.
egy ideje phonebuff sebességtesztjeit nézem meg egyedül youtube-on, aki nem ismerné: egymás után kb 20 alkalmazást nyit meg, mindezt automatizálva, robot által, így kizárható az emberi tévedés. na, hiába a sokkal magasabb geekbench számok, az s23U megverte például az ip14 prot úgyhogy felesleges a geekbench számokra maszturbálni. egyébként annyira gyorsak a mostani (sőt, a több éves) csúcstelók hogy pár tized másodperc ide vagy oda szerintem semmit nem számít, gyakorlati különbség nincs.#37 #46: ha jól tudom az Ultra mindig snapdragonnal jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest