Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
6-7 éves gyermeknek tudnátok ajánlani játékokat?
Ilyesmikre gondoltam, mint a Banana Kong, Crossy Road, Subway surfer, vagy bármi, amit ilyen idősen már tud játszani.Köszönöm

-
felixo
őstag
Játszik valaki a Blitz Brigade játékkal ?
Vélemény róla ? -
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Szóval meg lehet lenni IAP nélkül?
-
lkksioskdl3
aktív tag
Talán a Puzzle Quest után a legjobb hasonló játék a témában, amit szintén itt ajánlottak az a Gems of War.
Nem pénzéhes és hozza a PQ komplexitását. Ki akartam pörgetni 100%ra, de sajnos beleuntam és végén már nem volt kedvem erős csapatot összeállítani. Viszon 50-100 órát simán belepakoltam.
-
Maxtreme
addikt
válasz
DrJaka
üzenetére
Mind valami hasonló, és sztem a legjobbak közül valók:
Szerintem az egyik legjobb a témában

Nem pénzéhes stb. -
Kasya
nagyúr
válasz
DrJaka
üzenetére
Volt egy hasonlo jatekmenetu es felepitesu jatek, de mar reg nem frissitik. Dragon Gems. Sokat szivtam vele, mert a fejlodes folyamán késöbb nagyon fontos a megfelelő elemű csapat összeállítása.
Talán a Puzzle Quest hasonló.
Engem most ez fogott meg

-
Kasya
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Jonak tunik, regisztraltam is, köszi.
Szuper kis játék, jó grafikával. Nincs benne automatizálás, igy minden harcot magunknak kell megvivni. Neha egy egy palyat többször is meg kell csinálni (akár naponta is), ha a drop item kell valamihez. Nem kimondottan famolos, de minden palya kihivas. Foleg, hogy bar felszinesen nem latszik, a nagyobb szinteken mar taktikazni kell sokat. Igazi puzzle es rpg egyben.
Van benne iap, nem is olcso. Szerencsere nem letszukseg, es szvsz felesleges is. Havi elofizetesi lehetoseg is adott (12euro), ami rengeteg kristalyt ad. Ez eri meg a legjobban, ha valaki non stop akarna jatszani.
Egy harci menet 3-5p atlagban. Minden harc lépéspontba kerül, amiből szintenként többet kapunk. Bár nem lehet non stop játszani, szinte fel sem tűnik, hogy lépéspontok is vannak.
-
törölt tag
Anno játszottam vele nagyon szép zene van a játék alatt.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Earn to die 3-ról van valami hír? Lesz egyáltalán?
-
törölt tag
Ez egy nagyon jó játék, interneten is lehet játszani, és facebook-on is fenn van, a netes felületen évek óta játszom, 4 óránként ad zsetonokat.
Telefonon a játék reklám mentes, és net nélkül is működik!
-
törölt tag
Szeretném megkérdezni, hogy a saját névjegyek módosítása az mit jelent, és ha a játéknak ehhez joga van, mennyíre bízhatom a játékban? Az alább linkelt kaszinós játéknak van ilyen joga de a cég kb minden játékánál van ez, de ilyet nem nagyon látni más játékoknál max csak, hogy olvashatja a névjegyeket) szóval megköszönném ha valaki válaszol.

itt egyébként a legjobb minősítést kapta a cég összes játéka.
-
törölt tag
Hot Vegas SLOTS- FREE: No Ads!
Nagyon hangulatos félkarú rablós játék, sok gép van benne mindegyik egyedi zenei témával, 4 óránként lehet bónuszt pörgetni,és nem igényel netet, és azt hiszem van benne online verseny rész is megéri kipróbálni!
-
aha.e
tag
Ezt ismeri vki? Most le van árazva.
-
akooos
veterán
Ahogy látom még nem esett szó erről a rendhagyó játékról:
Ebben a játékban nincs szükség a szemünkre, kizárólag a fülünkre. Kötelező hozzá azonban egy fülhallgató, hiszen minden utasítást szóban kapunk. A telefon kijelzője sötét, egy joysticknak felel meg a játékban. Ujjainkkal tudunk közlekedni, támadni és védekezni is. A játék főszereplője egy vak lovag, akit a lánya narrál át a kalandokon.
Egy keveset játszottam már vele, nagyon érdekes és egyben furcsa, ahogy csak a hangok alapján játszik az ember és közben el kell képzelni, mi is lehet a "szemünk" előtt. Jó idegen nyelv ismeret szükséges hozzá. Az angolon kívül francia nyelv biztos van benne, a többit nem próbáltam meg

-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
Ki milyen olcsó (kb 1000 Ft körül)BL kontrollert használ? Nem kötelező BL-nak lennie de kényelmesebb lenne meg nem kéne OTG kábelt rendelnem +-ba. Nem kell űrtechnikás cucc
Ebay vagy más kínai Web áruházból megrendelem nem kell országbéli. De ha van ugyan ilyen olcsó itthon az sem gond 
Nem hátrány ha tudd gépel is komunikálni
Remélem ti tudtok segíteni. Ha mégsem illik ide a kérdés akkor nyugodtan irányítsatok át a megfelelő helyre, nem haragszom meg.

-
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Nekem hirtelen a Dungeon Hunter jutott csak eszembe, de elég rég nem játszottam már. Talán még a 4. résszel. No este ki is próbálom az ötödiket is.

@kemotox (#24860): Én a CrossMe Nonogramsért vagyok oda. Még anno ingyen megkaptam Amazonon keresztül a fizetős változatát (gondolom, nincs benne talán reklám), amit ritkábban frissítenek, mégis folyton van új rejtvény.

-
hallerlaller
addikt
huhú megjelent Auralux: Constellations controller support shield eszközökre, multi mód, világranglista stb..
pár pályán tartom a rekordot lowerhauntlet néven

-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Sziasztok,
Erre tudnátok valamit mondani?
24775 : Sziasztok,
Tudtok mondani, valami jó grafikával rendelkező fantasy RPG-t. Amiben fejlődni kell, új cuccokat szerezni folyamatosan stb. Ketten játszanánk vele, szóval a multiplayer lehetőség kiemelkedően fontos lenne. Közösen lehessen küldizni, boss stb.
Köszönöm előre is.
-
aha.e
tag
Sziasztok!
Dead Trigger 2-vel egy darabig nem játszottam. Most újból feltelepítettem, és elveszett a mentésem. Mitől lehet? Play szerint az acsik megvannak még tavalyi dátummal. Tudok vmit kezdeni? Más nem járt így?
-
kemotox
addikt
Aki szereti a rejtvényeket, azon belül is a griddler/nongram/kitudjahánynevevanmég típusúakat, annak ajánlom a Griddlers Plus-t. Régebben rengeteget toltam, hipp-hopp belement 700 óra. Vonaton, suliban, wc-n, ágybanfekveálmatlanságoskodásközben mindig toltam, néha még máskor is. Most leszedtem megint és még mindig istenkirály. Már több, mint 6000 rejtvény van benne.
-
törölt tag
Szerintem jó játék, ha a lehetőségek közül bármeikkel belépünk a játékba lehet fejlődni, dákót, asztalt stb venni,de lehet játszani vendégként is, a letölthetős verzióban vendégként is enged pénzt gyűjteni és fejlődni. (csak gondolom a vendég profil a játék letörlésekor elvész és minden ami addig gyűjtve volt míg a belépős regisztrált profil nyilván nem)
-
maross
nagyúr
Egyebkent gondolom kozismert, de egyik legjobb (+szep+kidolgozott) logikai jatek a The Room, elso resze bar nem akcios, de eleg barati aron megveheto. Egyik kedvencem.
-
maross
nagyúr
Megjelent a Castles of Mad King Ludwig társasjáték androidos valtozata, ajanlott
. De még inkabb a társas maga, német nyelven egész barati aron hozza lehet jutni, a jatek maga pedig nyelvfuggetlen.szerk: valamint Neuroshima Hex androidos valtozata most le van arazva kb -75%-kal [link]
-
Maxtreme
addikt
-
Kasya
nagyúr
Titan questtel játszott valaki huzamosabb ideig? Kontroller nélkül bár nem olyan vonzó, mégis csak viszket a tenyerem.
-
Tibko8
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én is így gondolom. Ezért nem értem. Még az XP korszakban vettük. Többször is már fel lett telepítve gépre. Más emulatort esetleg nem ismer(tek)sz?

Amúgy hibát ír ki és utána bezáródik az egész. -
Saccco
nagyúr
Akciós:
Assassin's Creed Identity -40% $2.99$4.99
League of Stickman DreamSky -89% $0.10$0.99 -
Tibko8
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sajna nem jött össze. CD-t vagy kódot kér a játék sajnos. Gépen természetesen szépen fut.
-
törölt tag
A jól ismert netes sejt evős játékra hasonlító játék kiegészítve team móddal és offline játékomódos lehetőséggel.
Anno mikor játszottam vele nekem nagyon tetszett főleg a team mód, ahol nem korlátlan a játék,hanem 5 perce van a csapatnak nyerni, lehet klánokat csinálni satöbbi, szerintem 1 próbát megér, próbáljátok ki.
(és le van fordítva a játék magyar nyelvre is legalábbis amikor régen játszottam vele volt magyar nyelv)Ha már alább írtátok a másolást megkérdezném, ez vajon mennyire legális másolata az eredeti játéknak? Bár ha jól tudom ez a játék szabadon másolható változtatható,...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Tibko8
üzenetére
1. Lehet egér nélkül, konkrétan az érintős vezérlésért fizetsz (de kötelező, nem lehet vezérlő nélkül elindítani).
2. Telepíteni úgy kell, hogy az installert fel kell rakni a belső tárhely/ExaGear mappába. Néhány játék nem működik, szóval próbáld ki először a trial vezérlőket. -
Tibko8
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi kipróbálom. Még annyit hagy kérdezzek hogy egér nélkül lehet irányítani a játékokat? Vagy mindenképpen szuksegeltetik hozzá valami irányító eszköz.
A telepítés csak annyi hogy a gépen feltelepített játéknak a mappáját csak egyszerűen át másolom a telefonra? -
-
Maxtreme
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Basszus én meg azt hittem hogy valami újabb rész (nem emlékeztem a készítőkre, illetve nem próbáltam ki)
Ez esetben viszont helyes hogy jelentettétek.
-
Tibko8
senior tag
Tudtok vagy ismertek valami (működő bevált) Windows emulátort? Nem muszáj Windowst futtatni csak egy régi játékot kéne mukodesre bírni Androidon. Pontosan Rollercoaster tycoon 1. Újra elkezdtem gépen vele játszani és jönnek elő az emlékek és jó lenne telefonon is. Telefon hardveres teljesítményével nem lesz gond. OnePlus 3.
-
Saccco
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Átraktam OFF-ba.

-
Joccc07
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én már jelentettem
-
törölt tag
-
r0by
addikt
Tudtok ajánlani két személyes játékot, amit például tableten jól lehetne játszani egymás ellen? Most megyünk pihenni, ilyenkor esténként egy kis bor mellett szeretünk játszogatni

Ezt ismerem: 2 player reactor
Kutyafuttában letöltöttem még párat, de kíváncsi lennék, ismertek-e jól bevált alkalmazást
-
Maxtreme
addikt
-
maross
nagyúr
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Ez mar sajnos nem az a kategoria, királyi árut tudom ajanlani akorul, lehet egyedul is jatszani
. -
maross
nagyúr
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
gemklub (es mindig erdemes szellemlovas.hu es compaya.hu arakat is megnezni, ez a szentharomsag budapesten).
Egyebkent ha valakit erdekel valami társasjátékkal kapcsolatos dolog, a kihalt tarsasjatekos topicban lehet kerdezni
. -
VD
őstag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Csak külföldi webshopban láttam eddig.
(#24825) felixo
Plusz kártyalapokat tartalmaz (imitált keverés, robbanó macska a pakli elejére, első 1-3-5 lap átrendezése stb.). Ha játszol, akkor előbb utóbb fel is ajánlja a játék, hogy egy party-t kipróbálhass velük. -
-
Rigormortiis
veterán
A square enix rpgk szoktak leárazva lenni? Érdemes várni? (Chaos rings 3, dragon quest viii)
-
VD
őstag
válasz
felixo
üzenetére
Igen. Jobb felül a restore purchases-re rányomva feloldja a megvett tartalmakat (avatar-ok, plusz kártyák).
jonnyjoker01
Pont az egyszerűsége miatt lehet baromi jó taktikai csatákat vívni. Aki csak huzogatja a lapokat meg dobál mindent fejetlenül, az hamar kiesik.
Az extra paklik meg még megdobják a taktikázási lehetőségeket. (Felső lapok átrendezése, kamu keverés, plusz húzások)
Sokkal taktikusabb és összetettebb mint az UNO. Akit persze nem érdekelnek az ilyen játékok, az tényleg törli 5 perc múlva. -
VD
őstag
válasz
felixo
üzenetére
Semmi social csatlakozás nincs! És felhőbe se ment semmit. (Többek között ez is baromi szimpatikus, hogy semmit nem kell like-olni, meg megosztani...) Minden eszközön külön névvel és avatarral tudsz bejelentkezni. Így pl. tudsz a tabon a telefon ellen játszani.
A vásárlásokat tartja nyilván a google account. -
tepenzed
őstag
válasz
felixo
üzenetére
most írtam le, teli van boostokkal amivel rohadtul nem hasonlít az igazi játékra (felfedi titokban az összes ellenfél lapját a meccs végéig, sokkal több kártyát kell felhúzniuk, megvéd a felhúzástól, stb) amit vagy nagy nehezen megveszel az összegyüjtött pontokból vagy kipengeted a pénzt érte, amit sajnos elég sokan megtesznek, így a tournamenteknek sincs semmi értelme, mert bejön az emberke 6 féle boosttal és semmit nem tudsz ellene tenni. Mondjuk úgy, hogy köze nincs az igazi unohoz már és teli van ezekkel a pénzért vehető "csalásokkal"
A másik meg, hogy egy sima kártyamenetet is 2 pontba kerül, ami elég hamar el tud fogyni ha nem lépsz be 40 percenként az ingyenes pontért.
-
tepenzed
őstag
válasz
felixo
üzenetére
mobilra sajnos nincs olyan, ami fair play és normális, régen jó volt, de természetesen a gameloft szétcseszte az egészet a hatalmas mennyiségű vásárolható cuccal, a menetekért is uno pontért kell fizetni amit vagy megveszel vagy összekaparod xD
pc-re és konzolra viszont most jelent meg augusztusban klasszikus, csak hát meg kell venni [link]
-
tepenzed
őstag
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Az Unia című játékot próbálta már valaki? Képek alapján tetszik...
-
Narxis
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest