Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Akik még nem csömörlöttek meg a sok Angry Birds-ös fostól azoknak itt az új "őrület"..
-
Saccco
nagyúr
válasz
Balázs1621
üzenetére
A Xenowerk hasonló nézetes.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Tudtok mondani a Space Marshals játékhoz hasonló felülnézetes, mászkálós játékokat?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Láttam egy videót, ahol egy nagy gömböt lökdöstek kisautókkal a játékosok egy focipályán. Létezik droidra? A játék nevét sem tudom.
-
Rigormortiis
veterán
Néhány gondolat a Banner Sagáról:
A játék körökre osztott stratégiai játék, ha valamihez hasonlítanom kéne, az xcom lenne az. A viking mitológián nyugszanak az alapjai megfűszerezve némi fantasyvel. Mivel magát a stílust imádom, ebben sem csakódtam. Gondolkoztam, hogy telóra vagybps4re vegyem, de telóra még mindig kb fele annyiért lehet megvenni, mint múltkor akcióban psre.
Maga a port szerintem egész korrekt. Jól irányítható, a szöveg dem kicsi, kényelmesen olvasható 5,5 ös kijelzőn. A megjelenítése gyönyörű, a zene csodálatos. Aki szereti az srpgket mindenképp adjon neki egy esélyt, nem sok érte az 1800 forint (más platformokon dupla ennyibe kerül).
Egyedül az optimalizálással vannak kisebb bakik, mondjuk ha lezárom a kijelzőt játék közben, azt nagyon nem szereti, de ennyi belefér.
A két részt mindenképp érdemes egymás után játszani, át lehet vinni az első epizód mentését a másodikba.
-
xenom0rph
őstag
válasz
pocokxx
üzenetére
Azta ez a Rusty Lake Hotel de jól néz ki!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
kemotox
üzenetére
The Room sorozat illetve a CubeEscape történetei nekem tetszettek.
(Mondjuk ez utóbbi jó része játszható online is.) -
törölt tag
Androidon az egyik legjobb, a játék ingyenes de a letölthető kliensben virtuális pénzben lehet csak sakkozni, amiből minden nap ad 25-öt. (meg gyanítom első belépésnél ad 1 kis kezdő tőkét, erre már nem emlékszem régen raktam fel)
-
kemotox
addikt
Üdv!
Keresem a bestest szabadulós játékokat. Ingyenes, fizetős, bármi jöhet. Dánke! -
törölt tag
Köszi "srácok" a válaszokat.
Megfogadom. -
icemad
nagyúr
válasz
üzenetére
Grim Fandangot játszottam pcn sok éve. Nagyon hangulatos és tényleg van egy pár olyan rejtvény benne, ami kicsit nehezebb az átlagnál. De azok is inkább a homlokracsapós rejtvények. Viszont telefonon el nem tudom képzelni, hogy lehet irányítani. Tableten még talán. Nekem sajnos egyik eszközömmel sem kompatibilis.
-
Kasya
nagyúr
Újabb cross platform játék, bár csak márciusban indul, érdemes lehet figyelni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
Vicces, hogy a Z1 Compact-tal kompatibilis, a Z5 Compact-tal meg nem.

-
törölt tag
Néhány helyen azt olvastam, hogy néha elég lehetetlen rájönni a megoldásra. Nem tudom ez a játék vagy a játékos hibája -e. Tehát nincs igazából semmi rávezetés, hogy mit is kellene csinálni.
Nem szeretek "végigjátszós" videókat/oldalak nézni, de nem is zavar, ha valami nehéz. Csak ha nincs benne logika.
Viszont én egyáltalán nem ismerem a játékot, és elég vegyes az összkép.

-
törölt tag
Jut eszembe. Ma láttam meg ezt.
The tower of Egbert.
Nekem tetszik. -
törölt tag
Double fine Productions játékait ismeri valaki? PC -n vagy droidon? Green fandango Remastered és a Broken Age kapott egy leárazást. Nem olcsó, darabonként 1699 HUF -ért, de 3000 HUF felett van az eredeti áruk és elég igényeknek tűnnek. Még úgy látom nincs benne IAP. Elsősorban az első érdekelne, ha van róla valakinek tapasztalata?!
-
Creepy
tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Rendben, köszi.

-
Creepy
tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Körülbelül mennyit foglal a játék?
-
Remek humorú platformer, van IAP de sokkal fontosabb az ügyesség, reakció idő. Támogatja a kontrollert is, legalábbis nálam mogával működik.

-
csadi0011
őstag
Faily Brakes utódja megjelent androidra is: Faily Rider
Majdnem ugyan az, csak motorral. Nekem ez is tetszik. -
Heisenberg69
senior tag
-
törölt tag
Nem rossz játék, de vannak számomra hiányosságai.
Bizonyos dolgok nagyon szépen ki vannak dolgozva, rajzolva. Pl. A főhős, az ellenségek többsége, a láng is szépre sikerült. Viszont több dolog is elég retro lett. Pl. pénz drop nagyon Super Mario -s (zene és grafika), illetve amikor bemérnek az ellenségek extrább fegyverekkel, akkor egy csomó ilyen ábra lesz a "földre rajzolva", ami engem kifejezetten zavar és nem szép. Pl. piros szaggatott vonal a rakéta irányát mutatja.
Az irányítás nagyon jó, az ütés combo is. Nem fogynak el a képességek, csak újratöltési idejük van. Lehet kirakni aknákat, van mágnes is, ami jópofa dolog, mert oda húzza az ellenséges robotokat. Viszont a tárgy drop -ot hiába ütöd ki a ládából, oda kell menni felszedni.
Van egy szokásos story mód, meg egy challenge. A kettő felépítése tök ugyanaz, csak utóbbi nehezebb, meg nincs prológus.
A csajszit lehet fejleszteni, de a külseje ettől nem változik. Bizonyos szint elérése után lehet másik főhőst választani.
Összességében nem rossz játék, ennyit talán még meg is ér, de kicsit egyhangú a stílusa. A zene szokásos rock (szerűség), az effektek között megint van egy csomó nagyon retro hang.
Nem tudom szándékosan vannak -e benne ilyen ellentétes elemek, de nekem annyira nem jöttek össze.
Szóval törölni ennyiért nem fogom, időnként jó lesz vele bohóckodni.

-
Maxtreme
addikt
Én megvettem, ennyit mindenképp megér!
Szép, jó az irányíthatóság, a játékmenet meg szubjektív. Aki szereti az üsd vágd stílust, annak tetszeni fog!De azt azért beírom hogy a navigációs sávot azé edughatná' a játék...

Ez manapság azért alap.szerk: A HW igénye is nagyon baráti. P9 Liteon max beállítások mellett tökéletesen megy.
-
batai15
félisten
sziasztok! ki milyen gamepadot használ?
esetleg van valami olcsóbb ajánlott otg/bt alapú gamepad?
-
Maxtreme
addikt
-
törölt tag
Pár napja találtam, aki szeret malmot játszani mindenképpen próbálja ki! Van benne multiplayer is, sok játékossal, legalábbis eddig nekem hamar talált ellenfelet , szép a zene is alatta+van offline gépi mód több erősségi fokozattal. A legerősebb fokozatot szerintem verhetetlenre csinálták

Mivel egyeseknek ez fontos ezért leírom, hogy fizetős reklám mentes verzió ahogy látom ebből nincs, de működik internet nélkül is, és a reklámcsík alul egyáltalán nem zavaró,ugye online játéknál értelemszerűen van reklám is.
-
tomee007007
addikt
Tudnátok ajánlani a Swamp Attack-hoz hasonló játékot?
Köszönöm előre is! -
törölt tag
Le Vamp is ingyenes lett.
Azt nem mondom, hogy fizetnék érte, de ötletes, aranyos játék.
-
törölt tag
Egyszeri vásárlással lehet unlock -olni külön az összes autót és külön az összes pályát.
Ez viszont nem működik, gondolom nem csak nálam. Gyanítom szándékosan.
Illetve írja a vásárlás előtt, hogy mindegyik cucc elérhetővé válik ingyenesen a játék során. Tehát nincs csak pénzért vehető autó, pálya.
-
törölt tag
Carmageddon ingyenesre lett akciózva. Úgy emlékszem 300-400 HUF körül volt az ára.
Gyerekként játszottam vele utoljára, le is szedem.

-
törölt tag
Back to Bed is le lett árazva. Jelenleg 319 HUF -ért elérhető. Kíváncsi vagyok milyen, majd holnap kipróbálom. Azt mondják jó, de unalmas, meg javítás is ráférne. Gondolom egyhangú, de kedvelem az ilyen játékokat. Majd kiderül.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
nekem most sem engedi

-
Maxtreme
addikt
Mitől lehet az hogy az ilyen 1 ft-os dolgokat sosem tudom megvenni? Rengeteg programot/játékot vásároltam már play-en egyikkel sem volt probléma, csak az ilyen 1 ft-os cucokkal.
Ahogy rányomok a vásárlásra, annyit vág az arcomba hogy:
" A Visa **** nevű hitelkártyádat elutasították. Kérjük válassz másik fizetési módot." -
Saccco
nagyúr
Senki nem írta még be?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lost Journey 1ft

League of Stickman Zombie - 1ftszerk.: Egyiket sem ismerem, nem ajánlom. Az elsőt mindenesetre beszerzem.

-
VIBO
őstag
Hali
Csajommal kezdenénk együtt egy játékot. Külön telóról. Neki iPhoneja van nekem s7 edge.
Olyan game kellene ami hasonló mint például a Boom beach. Lehetünk egy klanban tudunk együtt harcolni és közben fejleszteni magunkat.
Mit ajánlanátok?

-
B********
aktív tag
Egy igen eredeti játék, ami a café racer stílusnak hódol.
A grafika retró, de meglehetősen részletes. Stílusát tekintve végtelen forgalomkerülgetés. Vásárolhatsz különböző motorokat, tuningolhatod őket, de ami az igazi ízét adja, hogy rendkívül részletesen alakíthatod a motorod megjelenését.
A stílus nekem nagyon átjött! -
KISDUCK
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Animation Throwdown: TQFC-vel játszik valaki jelenleg? Néhány tipp jól jönne, pl.: hogy lehet felszabadítani több helyet kutatáshoz és hasonlók.
-
Creepy
tag
válasz
Willy_Billy
üzenetére
Én ezt ajánlanám, bár ez egy kicsit modernebb játék, biztos hogy ismered a simcity játékot, ez is az, nagyon sokat játszottam rajta pár hónapja.
-
Viktor77
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Visszaadtam, de már egy ideje, nem most.

De hagyjuk abba, mert tényleg kapunk a pofánkra

-
felixo
őstag
Ismét ide nem való dolgokkal OFFoljátok tele a topicot.
Miért ???
Ennyire nem lehettek értetlenek. Vagy mégis !? -
törölt tag
válasz
Saccco
üzenetére
Hja. Ha be van kapcsolva az extrém mód, akkor valami használhatatlan bitkupac az egész.
Se szerkesztés gomb, minden checkboxnál újra tölti az oldalt, lelóg jobbra az oldal, kb annyit tud mint a gyári böngészők tudtak a javás telefonokon amikor elkezdtük használni helyettük az opera minit. És tényleg nem megy a linkelés.
Ha kikapcsolom, akkor talán jó is lehet. És megy is a linkelés.
Nem engedett be a régi my opera jelszavammal, mert azóta 12 karakterre emelték a minimum jelszóhosszt. Kérnem kellett emlékeztetőt.
Bejelentkeztem, de nem akarnak jönni a könyvjelzőim, jelszavaim, stb....
De hagyjuk az offot.
Szerk. Simán legyalulta a 2004 óta mentett könyvjelzőimet, és a gyorshívókat. Felülírta a telefonon lévő friss miniben lévő 0db könyvjelzővel, és 20db gyorshívóval. Mindegy. Anno importáltam a Chrome-ba amikor áttértem rá. Csak úgy vicces. -
törölt tag
válasz
Saccco
üzenetére
Opera mini?
Szegényt azóta nem használom, mióta nincs belőle orosz módosított. Az meg utoljára csak javás volt.
Úgy sincs semmi dolgom, kipróbálom.
Elég volt egy-két perc, hogy megunjam. Nem jön be. Tele van hibával, meg nem jó dolgokkal.
Kár érte. Régen baromi jó cucc volt. -
Saccco
nagyúr
-
Zol77
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Sose értem ezt a linkelni nem tudok,mobilról vagyok hülyeséget.
Ahhoz,hogy beírd a "(Linkelni nem tudok, mobilról vagyok)" mondatot , 37x nyomod meg a telefont.
Ennyi karakterből áll szóközzel együtt.
Ha meg Playen kinézel valamit telefonról,ott 1x rányomsz a megosztás ikonra, 1x a "vágólapra másol"-ra , itt a fórumon 1x a link gombra, 1x hosszan a szövegmezőbe,majd 1x a "beilleszt" -re,már készen is vagy.
Linkelni 5x nyomod meg a telefont,beírni a "nem tudok linkelni"-t meg 37X.
Ezt ne vedd magadra,mindenkire vonatkozik,aki ezzel takarózik,csak arra akartam rávilágítani,hogy linkelni kevesebb idő,mint beírni,hogy nem tudok.
Ez a módszer ugyanúgy működik egy YT videónál is,meg bárminél,ugyanis a megosztás ikon után,csak le kell görgetni,ott a "vágólapra másol" gomb,itt meg beilleszted.
Remélem hasznos lesz másnak is,aki ezt nem tudta. -
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Banner Saga 2 1.790 forint.
-
Rigormortiis
veterán
Most futottam bele, lehet már volt, de megjelent a Banner Saga 2 is Google Play-en. (Linkelni nem tudok, mobilról vagyok)
-
Willy_Billy
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan játékot/játékokat, ami stratégia és építeni, fejleszteni kell benne? (pl. mint az age of empires pcn, meg a warcraft stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AliExpress tapasztalatok
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ilyen létezik?
Megfogadom.