- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jumbozorz #38849 üzenetére
Beletelik egy időbe, mire mindenbe beletanulsz, de a PvP-t már akár pár naposan is el lehet kezdeni, csak keresned kell egy newbie friendly corp-ot (ez a guild ott).
Meg nem csak bányászni lehet, hanem pl küldetéseket is végrehajtani ha pénzt kell keresni, vagy ezernyi más dolgot. Megkönnyít mindent, ha némi pénzt fektetsz a játékba, ugyanis igazi pénzért vehetsz hivatalosan játékbeli pénzt is. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Jumbozorz #38322 üzenetére
Auto quest+auto harc pont van benne sajnos, ami meg engem zavar
A harcrendszer jobban tetszene, ha Genshinesebb lenne, ott valahogy sokkal profibbak a mozgás animációk, lendületesebb a harc. Grafikailag viszont eléggé közel áll a Genshin látványvilágához, de úgy érzem ezt a története miatt érdemes igazán játszani, már aki tud ilyen szinten angolul. Annak még élvezhetőbb, aki már jobban képben van a Ni No Kuni világával kapcsolatban.Az viszont pozitívum, hogy ez nem egy akksi gyilkos játék (a Genshint éppen azért nem játszom android-on, mert képes 3 óra alatt 100%ról lemeríteni az eszközt elég intenzív melegedés mellett, mindezt 30 fps lock bekapcsolásával
)
-
fabokf
tag
válasz
Jumbozorz #38285 üzenetére
Pont így vagyok vele én is...annyi hasonszőrű cucc átment már a kezeim közt, hogy nem látom benne azt, amitől egyáltalán Torchlight lenne....barmilyen random nevet kaphatna, kiegeszítve az "action RPG"- utótaggal. Tabletra furán is van optimalizálva, kilóg a kép kètoldalt...remélem a Diablo azért ennél többet is fel tud majd mutatni...
-
-
fabokf
tag
válasz
Jumbozorz #35559 üzenetére
Megerősítem... QuoApp alól is siman feltehető, pedig elvileg fel is hivjak a figyelmem rá, h szingapuri VPN kéne hozzá... megis simán beengedett a Play áruház is :) amugy egész erdekes...nem tudom, meddig fog fennmaradni, mert sose volt szerencsem a kartyajatékokkal :)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz #35308 üzenetére
Kipróbáltam. Konklúzió: Madfingerék szerintem nem tudnak jól működő pvp fps-t csinálni. Shadowgun Legendsben is elég béna volt a pvp, a wargames meg kb ugyanaz.
Ami jó :
- képességek érdekesek
- szép grafika
- 90fps támogatásAmi rossz:
- time to kill nagyon magas, ugyanaz mint Legendsben, nagyon sok ideig tart megölni valakit
- iszonyatos input lag van a játékban, emiatt nagyon nehéz rajta tartani a cél keresztet az ellenfeleken
- nincs semmi mozgási elem a játékban a sétálás és sprintelésen kívül (ugrás csúszás nincsenek)
- tele van buggal, volt egy meccs ahol nem tudtam sebezni egyáltalán és nem működtek a képességekÖsszességében nem egy élvezetes FPS lövölde élmény.
-
Roxkex
senior tag
válasz
Jumbozorz #35000 üzenetére
Nekem tetszik
Nem nagyon szoktam költeni, sajnos a legtöbb hasonló "rpg" p2w
Mellette a Kritika The White Knights-ot tolom, vagyis most szünetbe van
Javasolji tudom, sztem jó ! Nekem a világ is tetszik, a karakterek az irányítás satöbbi..
Persze autózható sok minden de az ember jobban jár ha maga ilirányotja az ember. -
Sinu
senior tag
válasz
Jumbozorz #34841 üzenetére
A PC-s verzió egy nagyon jól összerakott, összetett MMORPG, hatalmas klán háborúkkal. Hazájában nagyon nagy siker volt, de kis hazánkban is volt egy kicsi, de masszív rajongó tábora. Itthon a legtöbb rajongónak már nincs ideje hetekig farmolni, és reménykedünk, hogy egy kicsit vissza hozza a régi hangulatot.
-
törölt tag
válasz
Jumbozorz #34648 üzenetére
Ööö.... Izé...
Ezt nem úgy kellett volna, hogy nyitsz egy valamilyen PH! Játékosok szervert, és azon belül van az #Ulala?
Mert így minden játéknak kellene nyitni egy külön szervert, amibe lehet nem is ír majd senki 2 napnál tovább, így meg van egy general szerver, és benne a #játék1 #játék2 és ha nem pörög, akkor nem az egész szerver megy a levesbe, csak az a szoba. -
-
Amur
addikt
válasz
Jumbozorz #34586 üzenetére
Igen, de szerintem hosszú hónapokig napi szinten két óránként be kell jelentkezni és lekaparni 20-25 sorsjegyet, akkor talán összejön a 10 euro, ami azért nem olyan nagy pénz...
persze elméletileg lehet vele ilyen 200 eurokat is nyerni, de az nem fog szerintem túl sok emberrel megtörténni!(kb. lottó ötös kategória lesz szerintem) -
D1L1ZS
őstag
válasz
Jumbozorz #34499 üzenetére
Szia!
Én régebben kipróbáltam, szép szép, de valahogy nem tudott lekötni.
Jelenleg amiket gyakrabban tolok:
World of Kings
Perfect World MobileWorld of Kings, szerintem jó MMORPG, WoW szerű. Mondhatni WoW copy. Lehet benne haladni fizetés nélkül is. Grafika tetszetős, de nem a legszebb (megjegyzem nem minden a grafika)
Elég sok órám van benne már, PC-n MemuPlay emulátorral is szoktam tolni, már amikor időm engedi mostanában...Illetve Perfect World mobile: Nemrég jelent meg, elég pozitív értékeléseket kapott, nekem eddig tetszik, bár még az elején vagyok. YouTube-on néztem, róla review videókat is. Ez jelenleg a legszebb MMO telefonra szerintem.
Mind2-ben van auto quest, de opcionális.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Jumbozorz #34091 üzenetére
2 óra után egyelőre a legnagyobb gondom, hogy lagos a szerver.
Lvl20 vagyok, eddig nem jött elő a p2w. Esetleg pár nap játék után okosabb lennék.
Maga a játék jó, mert nem auto play. Questeknel is lehet manuálba játszani, instak alatt abszolút nincs autó play. A pvp is izgalmas.
Érdemes kipróbálni. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz #33934 üzenetére
Bőven van. Nekem kötelező telepítés minden telefonomon, nem játszok vele sokat, csak ha sorban állok vagy várok valamire, de még így sincs unlockolva minden.
Ami jó benne, hogy nem olyan, mint a subway surfers, hogy egy idő után ugyanolyan nehézségi fokon lesz, hanem folyamatosan növekszik. Egyre több szörny, mind mennyiségben, mint fajtában, mind nehézségben, plusz egyre gyorsul a futási sebesség is.
Annyi a fontos, hogy gyorsan lépj túl az első pár szinten, mert a játék szép lassan fokozatosan adja meg a több ellenfél fajtát.@Dilikutya: ez is egy vélemény, tiszteletben tartom
Számomra inkább azon áll a dolog, hogy mennyire egybites egy játék. Subway surfers, temple run és társai engem nagyon nem tudnak lekötni, mert annyira síkegyszerű, de ez a játék amit linkeltem tényleg meglepően jó. Ez nem egydimenziós runner játék, a pálya folyamatosan alakul, egyszerre akár 5-6 sávra. Emellett felfelé és lefelé is kell figyelni melyik a legoptimálisabb útvonal, ami sokszor az ellenségektől is függ (van sima harcos, akinek lehet páncélja is, ami nehézségtől függő mennyi "ütés" kell neki hogy megdögöljön, van repülő szörny, akik minden irányba támadnak, varázsló aki harcosokat idéz vagy tűzgömböket csinál pályarésztől függően és nem lehet kinyírni egy ütéssel, nagy óriás aki kalapáccsal püföl és szintén nem lehet egy ütésre kinyírni). Komplexebb és nem lehet gondolkodás nélkül nyomni, mint a többi runnert. Mozgás is nagyon jól van megcsinálva a komplex pályaelemek között.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jumbozorz #33932 üzenetére
Az én kedvencem a [Blades of Brim]. Subway surfers készítőitől van, de "kicsit" komplexebb. Szerintem a legjobb endless runner jelenleg a Play-en. Ettől függetlenül nem lett annyira sikeres a komplexitása miatt (nekem pont ez jön be belőle).
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Jumbozorz #33071 üzenetére
A legfrissebbnek problémája van a tokennel. Itt olvashatsz utána.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Jumbozorz #33044 üzenetére
En az elmult heten hagytam abba (bar a telefonon meg fent van), mert IAP csapdaba kerultem.
Jelenleg a 123-as palyan vagyok, itt ereztem meg eloszor a "gyenge csapat" fogalmat. Gold-ot kellene farmolnom, talan egy picit meg tudnek fejleszteni a hosokon, de lenyegi szintlepes kellene inkabb...vagy uj hos.Hol tartasz? Sokszor eleg a gyengebb, de jobb strategiaju csapatosszeallitas is.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Jumbozorz #32765 üzenetére
nincs mit
(#32766) Saccco
haha, jogos
szerettem is mindkettőt
amúgy nemtom egyértelműen írtam-e, csak a harc van körökre osztva
igazából nagyon kerestem olyan játékot ami rpg és ha úgy van pár percet is lehet nyomni, nem csak órákat van értelme. meg van benne egyediség is, nem csak egy újabb skin egy jól ismert vmilyen játékon -
penge111
addikt
válasz
Jumbozorz #29199 üzenetére
Online RPG azaz MMORPG? Ha az kell, akkor jelenleg ez a legjobb a piacon: Crusaders of Light kb 2 hónapja jelent meg azóta tolom, fantasztikus játék, én freebe játszok és elég erősnek számít így is a karakterem! Minden megvan ami a wowba, eventek, 40, 10 fős, 5 fős raidek. Pvp, szakmázás, questek stb... Ami furcsának fog tűnni a questeket automata keresi meg neked a gép ha akarod, és harcol is helyetted, gyakorlatilag botozik a gép helyetted ha kell! Ez frankó ha melóhelyen kedved támad játszani. A raidekhez azonban ez már kevés, illetve pvphez. Nekem tökéletes mert az unalmasabb dolgokat a gép csinálja helyettem (ha akarom), nekem csak a java marad a Raid és a pvp!
-
r0by
addikt
-
válasz
Jumbozorz #24862 üzenetére
Nekem hirtelen a Dungeon Hunter jutott csak eszembe, de elég rég nem játszottam már. Talán még a 4. résszel. No este ki is próbálom az ötödiket is.
@kemotox (#24860): Én a CrossMe Nonogramsért vagyok oda. Még anno ingyen megkaptam Amazonon keresztül a fizetős változatát (gondolom, nincs benne talán reklám), amit ritkábban frissítenek, mégis folyton van új rejtvény.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Jumbozorz #24775 üzenetére
Sziasztok,
Erre tudnátok valamit mondani?
24775 : Sziasztok,
Tudtok mondani, valami jó grafikával rendelkező fantasy RPG-t. Amiben fejlődni kell, új cuccokat szerezni folyamatosan stb. Ketten játszanánk vele, szóval a multiplayer lehetőség kiemelkedően fontos lenne. Közösen lehessen küldizni, boss stb.
Köszönöm előre is. -
twi452
senior tag
válasz
Jumbozorz #24328 üzenetére
a beta-ba csak founder packokkal lehet bekerülni
megjelenés után f2p lesz a szokásos prémium "fiók" megoldással
ami még különös, hogy prémium fiók nem az egész fiókodra vonatkozik hanem csak 1 karakteredrehogy megéri-e több karaktert csinálni amikor 1 karaktert is abszolút maxra fejleszthetsz mindenből? jó kérdés
mondjuk tényleg iszonyat idő és meló ezt véghezvinni de biztos lesz olyan aki megpróbálja
igazából a guild-oknak van nagy szerepe és ott leosztani, hogy ki mivel fog foglalkozni meg a területharcoknál is ők a főszereplők. Egész városokat ki lehet/kell építeni mindenféle műhelyekkel illetve mindenki vásárolhat magának egy privát szigetet amin tud gazdálkodni illetve építkezni.szóval a játék érdekes.. egyszerű de mégsem annyira
van benne potenciál.. kérdés, hogy elszúrják-eami biztos, hogy aug. 1-én indul az utolsó béta és feltehetően idén (télen?) azért már végre elindul az éles.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Jumbozorz #21458 üzenetére
Vissza az RPG-khez, szintén a Darkness Reborn készítőitől ez sem tűnik rossznak.
Bár nagyon távol áll tőlem a manga világ, de itt (dszámomra) nem zavaró
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest