Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
-
törölt tag
Pecázós játék, amikor még játszottam vele csak 1 helyszín volt ingyenes, de ha valaki el tud vonatkoztatni tőle, hogy nem igazi pecabottal igazi vízparton van, akkor szerintem ilyen pár percig kikapcsolós játéknak teljesen tökéletes!
szerk:
ahogy látom itt a playen a legújabb része ezt még nem ismerem nem próbáltam.
-
VD
őstag
Megjelent droidra is az Exploding Kittens
Fizetős és folyamatos netet igényel!!! Inapp keretében új extra lapok vehetőek!
[link]Díjnyertes kártyajáték. Aki ismeri az UNO-t, az sejti miről van szó. Röviden: Lapokat kell húzni, amig el nem fogy a pakli. Aki kihúzza a robbanó macskát, ez megszívta... kívéve, ha van egy megfelelő lapja!
Rohadt addigtív cucc!!!
-
batai15
félisten
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Galaxy on fire 3
-
icemad
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Oda van írva. És az előzmények között is szerepel...
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Miért nem lehet kiírni a játék nevét?

-
icemad
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát ez így ebben a formában felejtős. Biztos kipróbálom, de ha tényleg ilyen lesz, akkor nagyot csalódok. Kicsit olyan érzésem van, mint anno a dungeon keepernél...
-
törölt tag
Nem tudom, nekem annyira nem jött be a játék, mint elsőre gondoltam. Engem az IAP nem zavar, csak ha értelmetlen módon van felépítve, mint a Castle Clash -ben.
maross:
Akkor még annyi volt, aztán pár napra rá írtam, hogy még lejjebb ment az ára.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Bocsánat a dupláért, iOS-re már kijött. Gameplay videók alapján nagyon nem olyan lett, mint ahogyan azt sokan vártuk.

-
jonnyjoker01
veterán
GoF 3 hamarosan jön, nagyon vártam, wikia-n már vannak róla infók. Viszont én már most nagyot csalódtam a játékban, egyenlőre úgy tűnik nem lesz free roam és nem lehet űrállomásokon dokkolni. Ez hatalmas visszalépés szerintem, ez az ami nagyon tetszett a játékban
.
(Manticore is much unlike its predecessor, and more like Galaxy on Fire 3D in several ways:
There is no free roam option.
All speech is shown solely through text, with no audio.
There is no docking at any stations/jumpgates, etc.)
A hajón fix 4 fegyver lehet majd mindegyiken, a hajó részeit és a fegyvereket is majd lehet fejleszteni.
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle, de nem fűzök sok reményt hozzá.
Redditen egyik tesztelő ezt írta a játékról (röviden):The good:
Graphics, like usual, are impressive
Controls are improved and work better with touch
Multiplayer featuresThe bad:
Online only
Dual currency
Building timers. The first item (improved weapon) you make takes 30 minutes to construct. Of course the tutorial already forces you to use the premium currency to bypass this timer.
Repair timers. After the first few mission I had to wait over 2 hours to repair my ship. Unless you spend premium currency.
Barely any voice lines. Unlike GoF2, the story feels very barebones
No trading
No mining
Missions feel basic and repetitive. Shoot this, follow that, fly to beacon, repeat,... There's no impact to any of it because there's barely any story. -
csadi0011
őstag
Fura, hogy nem írta senki. Riptide GP: Renegade 70% akcióban 3 dodo 799 HUF
-
törölt tag
Adventures of Poco Eco érdekes kis játék. Magyar fejlesztő műhelyéből most 599 HUF. Volt már rá nagyobb akció is, most ennyit kapott.
-
törölt tag
League of Stickman fizetős verziója most 1 HUF.
-
Sonja
nagyúr
Nem szoktam az ilyen játékokat kedvelni, de ez ötletes, és jópofa.

-
Weeman1
veterán
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Pedig nálam is az.

-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Tudtok mondani, valami jó grafikával rendelkező fantasy RPG-t. Amiben fejlődni kell, új cuccokat szerezni folyamatosan stb. Ketten játszanánk vele, szóval a multiplayer lehetőség kiemelkedően fontos lenne. Közösen lehessen küldizni, boss stb.
Köszönöm előre is.

-
törölt tag
Kockapóker, nekem tetszik, van online része is, és ha nem csalnak a ki írással, akkor sokan vannak online, mikor utoljára játszottam több mint 27ezer online játékost írt! Szerintem megéri kipróbálni. (szerintem valós adat a userek száma mert sok platformon van a játék nem csak droidon, elvileg nem kötelező regisztrálni vagy facéval bemenni, engem is guest akármiként léptetett be. )
-
-
törölt tag
Lost Lands ügyességi kalandjáték kapott leárazást, bár most csak kicsit. 1399 HUF.
Van ennek a készítőnek pár hasonló játéka ingyenesen is. Érdemes kipróbálni, ha valakinek bejön ez a stílus.
Bozek
Nekem sem ment egyiken sem, illetve van amelyiken nem jókor nyomja a vakut. Még korábban megvettem, aztán ment a visszatérítés. -
-
Maxtreme
addikt
Ugyan nem játék, de sok mindenkit érdekelhet:
(szerintem) az egyik legjobb camera app 125 ft!!
katt -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Játszik valaki a Primal Legends-el? Kérdeznék valamit, amire nem jöttem még rá...
-
-myself-
tag
Sziasztok,
Eddig sok érdekes játékot osztottatok meg itt, így én is ajánlanék egyet nektek
BATTLE TIME
Kis stratégiai elfoglalos ingyenes. Sajnos a 40-es szint körül már nagyon nehéz. Persze IAPs 😩Linket sajnos nem tudok mobilról
Jó játékot
[link]
A. -
törölt tag
Hát nekem még mindig tetszik, de ez én vagyok, viszont tényleg nem nagyon melegíti a telómat, legalábbis közel sem annyira mint az asphalt 8-és nitro,amúgy játszás közbe úgy tudom 1 szintig normális a melegség itt is mondták nekem a topikba.
-
Maxtreme
addikt
-
S e t h
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nosztalgiázni jó volt, de töröltem, mert a rengeteg támadás, dokkolási nehézségek hamar unalomba fullasztották az élményt, még úgy is, hogy még cheatet is alkalmaztam.(hamuszórás fejre ON)
Nagyon hiányolom belőle a küldetéseket.Megértem, hogy ez a régi amigás verzióra épült, de sokkal jobban élveztem volna egy régi pc-s portot, ahol már fejvadászkodni is lehetett.
Ha jól emlékszem itt 63 körüli hipertér ugrást kell csinálnod, hogy az első küldetés egyáltalán megjelenjen, 40 körül feladtam. -
törölt tag
Nekem nem csúcs telóm van, de nem meritette jobban mint mondjuk a jelenleg futó két asphalt játék, sőt... (és azok bőven sütőt csináltak az XPERIA L-ből ez a játék meg éppen, hogy csak megmelegítette kb 18 perc jáék után, onnan tudom mert akkor töltöttem le és ki írta az össz játék időt, 18 perc masszív nyomkodás után szerintem meg normális az ha kicsit meleg a teló )
Nekem eddig bejön, nyílván az újdonság varázsa is, de nekem tetszik ilyen kb óránként előveszem és ugrálok párat játéknak leköt, egyenlőre mint az appstore-ba mind a playen kb mindenki szereti, én kíváncsi vagyok mit hoznak ki a játékból, mai játék (facén asszem tegnap tette közzé a miniclip), szóval még a fejlesztés most jön éppen tehetnek bele multi részt is, de ha nem nekem így is jó lesz ilyen játéknak amit csak nyomkodni kell és leköt, de persze nem vagyunk egyformák

Bár tény elég kevés játék karakter van, ugyan a pörgetés diját folyamatosan emeli, tehát mindig többe kerül, de való igaz elég kevés karakter satöbbi van, de gondolom majd tesznek bele, mert így elég hamar kipörgetheti az ember mindet, utánna meg tényleg uncsi lehet a játék.
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem rossz, de:
- Egyszer jó, viszont hosszabb ideig nem köt le. Ahogy látom, csak ugrálni kell, rekordokat dönteni, de magukkal az ugrásokkal csupán érmék szerezhetők, amik később pörgetésre válthatók. Nincs mit legyőzni, csak saját magunkat, és az se túl változatos.
- Iszonyatosan fűti a telefont, ami miatt eléggé merül is.70 megát nem ér.

-
törölt tag
Atomus HD játék szerűség most akciós, 349 HUF. Van a fejlesztőnek még ilyen (egyébként ingyenes) alkalmazása. Értelme nincs, bohóckodni lehet vele. Megy a zene és érintésre lehet változtatni a minták mozgását, "összetételét". Sötétben, amoleddel előnyösebb.
-
törölt tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Sok féle van, ha megnézed a bemutatót van Teddy maci stb,,, csak ugye vagy megveszed pénzért vagy megvárod még az aranyad elég a karakterre, vagy a pörgetésből is ad, legalább is 1 úszódresszes dagatt hapit a pörgetős bigyóval szereztem meg, szóval sok félével lehet ugrálni nem csak félpuccér hapsival.
Szerintem is jó játék tipikusan az az előveszem pár percig típusu játék, egyébként a készítő oldalán fenn van, számítógépen kipróbálható, hogy mi is ez, de szerintem olyan mint a kosárlabdás játékuk, abban a weben nem fejlődhetek, nem menti el, de játszani enged a letölthetősbe enged ott fejlődni gyűjtögetni satöbbi, szerintem ez az ugrálós is ilyen a webes verzió csak próbálni jó. -
törölt tag
Mókás

-
krystman
őstag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Már az elején is jó a játék, szerintem olyan lesz mint a Tomb Raider.
-
Maxtreme
addikt
Kipróbáltam a PC-s Riptide Gp Renegade-et..
Ecsém ez valami rohadt jó, még itt is simán megállja a helyét.
A grafika piszok szép kategóriájához képest, az irányíthatóság nagyon jó, és ahogy nézem a carrier is elég hosszú lesz.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Koszi!! Lehet kifizetem azt az akciós 1$-t

-
hatpersze
tag
válasz
zebede
üzenetére
Ipega kontrollerrel nekem játszható. Külön be kell állítani a settings részben, kijelölni melyik gomb milyen műveletet hajtson végre, alap beállítással csak a mozgás működik. Ha nagy a felbontása a telefonodnak, akkor nagyítót készíts elő hozzá... De lehet csak én vagyok már öreg ;DD Olyan apró karakterekkel kommunikál a beállítás ezen része hogy talán még nem is láttam ilyent...
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. A családi könyvtár opciót próbálta már valaki? Hogy működik?
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha jól látom, ennyi:
* Improved handling
* Optimized performance on low-end device
* More intense gameplay experience
* Deeper immersion due graphical optimization
* Cloud backup for progress safety, for storing gameplay data and achievements
* Cross device support - enjoy game on your devices
* New gamepads support for off-screen handling experience
* Supports latest devices
(honlapjukon)☣ EXPANSION DETAILS ☣
- The story directly follows the events of original Shadowgun
- 4 new levels
- New enemy creature
- New gun
- New type of gaming interaction
- New collectibles
- New soundtrack
- Lot of new graphics, animations and cutscenes
(google play szerint) -
WhiteWalker
nagyúr
Mi a különbség a fizetős és a nem fizetős Shadow Gun közt?
-
Heisenberg69
senior tag
Nem sokára jön: Shadowgun Legends
-
zebede
őstag
Shadowgun megy valakinek gemepad-el?
Nekem csak az irányítás, akcio gombokot nem lehet hozzá adni. -
törölt tag
Hitman GO 490 HUF és a Lara Croft GO 890 HUF. Bár volt már olcsóbb is...
Meg a PBS Kids -nek egy rakás gyerekeknek szóló játéka le van most árazva.
-
air
nagyúr
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Egy játékot keresek, remélem tudtok segíteni
A lényeg annyi, hogy pályánként adott nagyjából 8 autó.
Egyenként kell eljutni velük a pálya másik végére, és ugyebár szinte minden esetben kereszteződik a 8 autó útja.
Remélem tud valaki segíteni, pár éve játszottam utoljára rajta
-
törölt tag
Szerintem nagyon jó játék, csak géppel lehet játszani.
a cég csinált 1 emberek elleni online verziót is, de a kommentek szerint alig van ember lassú satöbbi, azt én nem próbáltam
-
törölt tag
Galaxy Trucker most 999 HUF. Bevallom őszintén nem nagyon ismerem, de mindenki el van tőle ájulva. Bezsebelt egy csomó díjat, egy társasjáték adaptációja.
-
kispe82
tag
Valami szobából kiszabadulós logikai játékot tudtok? Lehetőleg magyar kéne.
-
citkar
addikt
Időre gyűjtögetős, építgetős játékhoz, mint az Island tribe vagy a Kingdome chronicle tudtok hasonlót ajánlani?
-
twi452
senior tag
válasz
thomasvold
üzenetére
A játékstílus neve pedig a shoot 'em up
Mert ezt kérdezted
-
Maxtreme
addikt
válasz
thomasvold
üzenetére
skyforce (reloaded)?

-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Melyik az a játékfajta, mikor űrhajóval/repülővel kell menni, fejleszthető az űrhajód, a fegyverek és a végén mindig van valamilyen "boss hajó" egyszerűen nem jut eszembe, de ti biztos tudjátok. Van rá egy rakat játék, de egy sem jut eszembe.
Esetleg ha tudnátok olyan szép grafikájú solitaire játékokat ajánlani, mint a "Fairway Solitaire" és társai, azt is megköszönném

-
Sonja
nagyúr
válasz
tepenzed
üzenetére
Ha szereted a táblajátékokat, akkor ajánlom a boardgamegeek.com oldal iOS Board Games szekcióját. Itt nyomon követheted a megjelenéseket, és leírásokat is olvashatsz. Nem csak iOS-re megjelenőket, hanem Androidra is. Jó kis oldal, én követem RSS-ben!

-
törölt tag
Thomas Was Alone ügyességi játék akciós, 590 HUF.
Shadowgun -nak végül az Nvidia -s verzióját is leárazták.
The Riverse of Alice is kapott egy leárazást 599 HUF -ra.
Illetve a Surgeon Simulator -ban bárki sebészkedhet most 590 HUF -ért.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
tepenzed
üzenetére
Esetleg ezekkel próbálkozz:
Hexxagon
Reiner Knizia Tigris&Euphrates
Carcassonne
Hey, That's My Fish!
Ticket to Ride
THE aMAZEing Labyrinth
Small World 2Hogy mennyire addiktívek neked azt passzolom.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Valaki erre légyszi?!

-
tepenzed
őstag
Nem tudtok valami addiktív táblajátékot akár online/offline, játékbeli előnyt jelentő vásárlások nélkül?
Catant már unom.Esetleg még kártya érdekelne, de UNo friends undorítóan teli van boostokkal, Hearthstone szintén játszthatatlan számomra már pénzköltés nélkül
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ja... Kicsit több benne az akció mint az eredetiben. És bőbeszédűbb is. Ott csak simán meghalsz ha nem figyelsz....

-
törölt tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Azzal is volt valami gondom, de már nem tudom mi. Lehet felteszem újra aztán meglesem.
----------
Viszont....
Shadowgun kapott egy komoly leárazást, most csak 419 HUF. Madfinger a készítő, tehát nem lehet rossz, meg dícsérik is. Szerintem rá is próbálok.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Jópofa ez a Pixel Car Racer. Kicsit bonyolultabb a drag verseny ebben, mint a CSR2-ben.

Legkönnyebb fokozatban sima nyomd a gázt, esetleg a rajtsegédlet aktiválása trükkös, viszont profi módban nyomni a féket a gumimelegítéshez, rajtautomatikával indulni, kuplungolni (!) a váltások között, váltani és még a nitrot is nyomni kissé nehézkes.
Van egy halom alkatrész az autókhoz (motor, dugattyú, ECU, légszűrő, turbó, izzó, felni, gumi, szárny, ülés, festék, tárcsa, stb, stb.)
A játék még nem végleges, egyes részek még nem elérhetőek.
Több játékmód is elérhető: drag verseny, utcai autókázás, utcai CTF (igen Capture The Flag
). -
jonnyjoker01
veterán
Emberek. Ez az Alite egyszerűen szadista. Egy másik bolygó űrállomásához való eljutás 30 percet vett igénybe mert folyton megtámadtak. Majd később a dokkolásnál az utolsó pillanatban kiírja, hogy egy űrhajó épp jön kifele és menjek az útból, egy századmásodperc múlva pedig meghaltam, mert az űrállomás megtagadta a dokkolást. Mentés visszatöltése után kezdhettem előről

Mindenesetre elég hangulatos játék, egyelőre élvezem

-
Saccco
nagyúr
válasz
slloyd
üzenetére
GTA sorozat, nem szerű, hanem az.
-
slloyd
senior tag
Hali,
Tudnátok ajánlani pár megközelítőleg konzol szintű játékot?Lehet szinte bármilyen műfaj az rpg,stratégia kivételével.
Pl: Olyasmire gondolok amiben van jó story,grafika azért szép legyen,valamint szegezzen a mobil kijelző elé (legyen izgalmas is)
Anno pl: Backstab,Nova,Batman,Schadow Guardian ilyen játékok voltak...
Szóval igényesebb játékokat keresnék

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)