Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Ha lesz időm bezsákolni, írok összefoglalót!
-
mzso
veterán
Azt valaki árulja már el, hogy milyen fájlokat mappákat kell elmenteni, hogy megmaradjanak a megcsinált/megnyitott pályák a Where's my water 2-ben?
Nem tudom felrakni az újabb verziót (amiben már az összes pálya benne van) a régi eltávolítása nélkül. Így meg törli az összes adatot az Android, mert miért is ne... Nagyon nincs kedvem elölről megcsinálni több száz pályát...
-
assemble
addikt
-
eastone1
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tomb raider 2 mentést, ha valaki tudna küldeni megköszönném. TIBETAN FOOTHILLS pálya elejétől egyet.
-
beg
veterán
Syberia 1-2 akciós, 1.99 usd/db.
-
Bozek
nagyúr
válasz
HoTaZo
üzenetére
Nagyjából annyi. Ha a GearBest-től rendeled, akkor érdemes PostNL-t választani és 2 dollárért TN-t kérni, akkor láthatod is, hogy épp merre jár a csomagod. Bővebbet meg az ilyen rendelésekről a Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás topic-ban megtudhatsz.
-
pocokxx
Közösségépítő
Big Hunter kis egyszerű játék, melyben egy mamutot kell levadászni úgy. Különböző ismétlődő feladatok (korlátozott dárdaszám, "gyenge pontok", melyeket el kell találni, vagy idő, ami alatt végezni kell.) A mamutok nőnek, inkább ezzel nehezedik a feladat. Jól el lehet vele lenni, nekem tetszett.
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
holozis_HUN
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
6.4 inchen a full hd igen kevés ppi-t eredményez, eléggé pixeles lenne...
-
törölt tag
Jaja. Filléres, és szerintem jó játék.
-------------
Ingyenes lett a Jack Lumber. Néha kicsit idegesítő.

-
plejik
addikt
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Amerikai. Anno meg a regisztralasnal is azt hiszem csak külföldi címmel ment.
-
plejik
addikt
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Nekem mindig azt írja, hogy frissítsek az underground appra, ez megtörtént, eleve azt telepítettem fel , és nem engedi letölteni..

-
lkksioskdl3
aktív tag
-
assemble
addikt
-
törölt tag
válasz
hardline
üzenetére
Ez a játékon és a fejlesztőn múlik. Általában nem, mivel a felhasználó az accounthoz kapcsolódik.
Jellemzően úgy szokták megoldani, hogy a játék supporton keresztül átteszik egy másik accountra. Pl. IGG.
Szerk.:
Ezzel viszont az előző accountról többet nem lesz elérhető. -
hardline
senior tag
Üdv!
Nem biztos, hogy jó helyen járok, de talán ez a topic áll legközelebb témában a kérdésemhez.
Telefonon játszok néhány játékkal, amik google play fiókot használnak. Be is jelentkeztem annak idején mindegyik játékba az email címemmel. Telefon cserénél nem is volt gond a fiókok visszaállítása.Viszont, a telefonom helyett szeretném másik eszközön használni a játékokat, de nem szeretnék bejelentkezni ezzel az email címmel, mert a telefonom privát, a tabletet viszont nem csak én használom.
A kérdés tehát az, hogy megoldható-e valahogy az accountok másik email címhez rendelése?Gyakorlatilag az lenne a lényeg, hogy a jelenlegi email címemről a játékok mentése egy új címhez legyen kötve, így használhatnám bármilyen idegen eszközön para nélkül.
Megoldható valahogy?
(játékok: clash of clans, boom beach, clash royale) -
csadi0011
őstag
Hát ennyi volt a véleményem.
Akármilyen jó is, nem fogom kijátszani, visszakértem a pénzem. Tökéletes játék, legalábbis annak tűnik, de nem a kalandjátékok az én játékaim. Legalábbis nem mind, és ezt sem játszanám ki szerintem. De mindenképp ki akartam próbálni. Az irányítás érdekes. Egyszerre kell a 2 testvért irányítani. Akciógomb és irányok vannak. -
csadi0011
őstag
"Limited time only sale!" 1099 HUF. Eredeti árról nincs info. (PC-re 15 €) Megvettem, de csak kipróbálni. Videón nagyon jónak tűnt. 780 MB-ot foglal. Kontrollert támogat úgy látom. Állítani nem lehet és nekem inverz a fel-le mozgatás. A balra-jobbra jó. Grafika szép és jó, nagyobb területeknél kicsit döcög Z1C-n.
-
icemad
nagyúr
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Kétféle irányítási mód van, szerintem a virtuális joy a jobb. Nekem nem volt vele gondom. Gyorsan reagál, a kiosztás meg olyan mint xboxon. Platformtól függetlenül szerintem az utóbbi idők legjobb játékai, főleg ennyiért.
-
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Tuti vétel. Ám lehet tudni hogy mennyire tér el a PC változattol? Ugyan annyi kaszt, item pályák?
-
Saccco
nagyúr
LEGO ® Marvel Super Heroes
$0.99 $4.99LEGO® Ninjago: Shadow of Ronin
$0.99 $4.99LEGO Batman: DC Super Heroes
$0.99 $4.99The LEGO ® Movie Video Game
$0.99 $4.99LEGO ® Batman: Beyond Gotham
$0.99 $4.99LEGO® The Lord of the Rings™
$0.99 $4.99 -
nickwaren
tag
Holnap jön a Store-ba egy új RTS játék a Gamecraft stúdiótól - Legend of War - legendofwar.com
Ha valakit érdekel és szeretne hozzá kezdő bónuszt: prelaunch.me
Nem mondom fura úgy játszani egy ilyen játékot, hogy még nincs kis millió event reklám meg egyebek XD
-
tomee007007
addikt
Titan Quest már iOS-en elérhető (6,99 euro), elvileg 1-2 hét és megjelenik androidra is.
Nem biztos hogy tudok majd annyit várni, és iOS-re már most bezsákolom

-
icemad
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Próbáld ki. Töltsd le a cardboard appot az áruházból. Ingyenes.
-
icemad
nagyúr
válasz
krystman
üzenetére
Rengeteg programot találsz erre a neten. Én a trinus vr-t használom, ebből a teljes verzió ingyenesen kipróbálható. (Ha jól emlékszem 15 perc a limit.)
Youtubeon vannak videók a beüzemelésről.
Az egyik fórumban linkelt valaki egy hasonló programot, és azt állította, hogy sokkal gyorsabb, mint a trinus, de sajnos nem mentettem el...
Azt is érdemes megjegyezni, hogy elég erős vas kell hozzá, pc és telefon szintjén is. -
icemad
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Igen, ez így van, de a melegedéssel akkor is számolni kell. A legtöbb telefon bizonyos hőfok elérése esetén viszavesz a teljesítményből. S6 edge-nél ezt még nem vettem észre, de a telefon baromi forró volt 2 óra játék után. Kicsit be is paráztam...
-
icemad
nagyúr
Akkor pontosítok: legalább 1440 x 2560 pixel ajánlott hozzá. (Én ezt hívom 2k-nak, de valószínűleg én tudom rosszul.) De lehet úgy is nézni a dolgot, hogy kisebb felbontásnál nem lesz olyan szép a kép, de nem is fog akadozni... Viszont vr közben baromira melegszik a telefon, erre is figyelni kell.
-
-
Kasya
nagyúr
Mielőtt kipróbálnám.. Mennyibe kerül a Reaper?
-
Bozek
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
"Fullhd szerintem annyira nem jó... Az én véleményem szerint legalább 2k felbontás kell hozzá."
2K resolution is a generic term for display devices or content having horizontal resolution of approximately 2,000 pixels.
Magyarul, a vízszintes felbontás hozzávetőlegesen 2000 képpont. Na, ez igaz az 1920-ra is.
-
air
nagyúr
Találtam egy jó logikai játékot.
Balanse
A relatíve gyenge értékelést nem értem, szerintem hangulatos játék.
Elektromos hálózatot kell építeni erőművek és fogyasztók között, megfelelő méretezéssel és egyebekkel. -
icemad
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A telefonnak nem árt, a magnetométert (Vagy mit?) használja. Úgy működik ahogy írtad. Kb. olyan, mintha az entert ütnéd le egy pc-n. Nekem van ilyen szemüvegem, 8 euró volt. Nem bántam meg... Van néhány játék, ami eleve csak vr-ban mutatja meg az erejét, (Horror játékok fülessel...) meg mozizni is jobb így. Én azt mondom, hogy pár ezer forintot megér. Én sem használom minden nap, de hetente háromszor biztos előveszem.
Szerk.: Az lemaradt, hogy pc játékokkal is szoktam játszani, úgy hogy a játék képét küldöm ki telefonra. Persze a telefon érzékeli a fejmozgást, és úgy változtatja a nézetet is. Kicsit nehéz érthetően leírni ezért linkelek egy videót. Itt látszik, hogy mire képes egy olcsó gagyi szemüveg...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Nem árt a telefonnak ez a mágnes? Illetve ez milyen elven működik? Kattintás az úgy megy, hogy ránézek valamire, majd elhúzom ezt a mágnest?

Szerintem is kevés lesz a full hd, de a jövőt nézve jó lehet, majd ha telefont váltok, illetve szórakozásnak jó lesz ez is
Feltéve, ha le tudok rá csapni... -
Joccc07
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Ezek mind nagyon jó kérdések.

Fogalmam sincs.
Nekem se volt még ilyen Vr kütyüm. -
icemad
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Fullhd szerintem annyira nem jó... Az én véleményem szerint legalább 2k felbontás kell hozzá.
A vezérlést meg egy egyszerű mágnessel oldják meg. A jobb szemüvegeken alapból van, amelyiken nincs, azt megtudod hekkelni egy 10 forintos hűtőmágnessel.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Joccc07
üzenetére
Full HD teló (Z3) mennyire elég egy VR-hoz? S7-nél MM-ben láttam már a pixeleket, full HD-nál ez mennyire zavaró? Megveszem, amint tudom, de lehet nem lenne sokat használva
De a jövőben még jó lehet.Illetve hogyan tudom vezérelni a telót, ha nincs hozzá Bluetooth kontroller?? Mert nem tudom elképzelni, hogy hogyan kattintanék pl egy videóra, vagy hogyan állítgatnám a képernyőnek az elválasztó-vonalát... Ha már benne van a szemüvegben.
-
csadi0011
őstag
válasz
csadi0011
üzenetére
Megint nem értesített a play áruház. Tölthető az MMX Hill Climb
Jól fut Xperia Z1C-n. Nem kell neki erős gép szerintem. -
Joccc07
addikt
Csak a szállítási költséget kell fizetni ami 2035 Ft. Paypal számla szükséges.
A Chrome nem alkalmas a megrendeléshez mert nem fogadja el a magyarországi címet. Nekem microsoft edge-el sikerült.Ha out of stock--ot ír akkor kis időközönként 10-30 perc frissítsétek az oldalt mert néha bedobnak 1-1 darabot.
-
nickwaren
tag
Sziasztok, remélem nem lesz Topik sértő a bejegyzésem.

Szóval, van egy YT csatornám, amin Android-os game-ket probálgatok, mostanra közel 1000 játék van fent.
A lényeg, hogy most lett egy lehetőségem olyan játékkal is játszanom ami majd csak hetek múlva kerül a Store-okba.
A játék a Seven Guardians a 4:33 Creativ Lab (http://433.co.kr/), kategóriája szerint Action/RPG, bár nem tűnik a klasszikus vonalnak.

A játékról készült videó, ha érdekelne valakit: Seven Guardians gameplay
Lehetőség van egy amerikai oldalon a játékra való előregisztrálásra, amiért a játékban felhasználható extrákat lehet kapni: Prelaunch.me
U.i.: Valószínű, hogy majd még tudok ilyen infókat hozni, ha van rá érdeklődés.

-
Mr X
veterán
Reckless Racing 3 most 499 HUF
-
csadi0011
őstag
Perchang a Perchang Games-től.
Trailer videó: https://www.youtube.com/watch?v=Zf93LzCCKAcJúni 23-án jön iOS-re, majd elvileg utána androidra is.
-
Alapból ingyenes, van benne IAP, de csak extra pályákért kell fizetni. Az első 240 pálya ingyenes. Reklám egyáltalán nincs benne. Az egyik legjobb puzzle játék, mellyel az utóbbi hónapokban találkoztam!
(nem biztos, hogy jót linkeltem, mert melóhelyen tiltva van a google play)
-
Saccco
nagyúr
WWE 2K -
$7.99-> $0.99 ~360Ft
Ravensburger Puzzle -$2.99-> $0.99 lenne, de mégis csak ~130Ft(#23601) csadi0011:
Nem sokon múlt.
-
csadi0011
őstag
Leárazva:
WWE 2K 359 HUF
Ravensburger Puzzle 129 HUFWWE 2K játékról mi a vélemény? Sokat lehet vele játszani? A Ravensburger Puzzle nekem már megvolt. Pár éves mali400mp gpu-s tabletemen nem igazán mennek a sok darabból álló képek. Kell neki erő. Amúgy jól kivitelezett puzzle szerintem. Fontos a kezelhetőség egy ilyen játéknál, és ez telefonon is kényelmes.
Szerk: Saccco. Bocs

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az is igaz!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha törlik megértem, így jártam.